БЛС търсил сметка на доц. Мангъров за интервю

Имал 10 дни за отговор
201
БЛС търсил сметка на доц. Мангъров за интервю
Снимка: БГНЕС

Българският лекарски съюз търсил сметка на доц. Атанас Мангъров за негово интервю в радио „Фокус“ и заявени от него професионални становища в отговор на журналистически въпроси. В официалното писмо до медика се казва, че според правилника на колегията, ще бъде свикана етичната комисия и дават възможност за отговор до десет дни.

Сигналът е подаден от д-р Петър Петров за интервю на Мангъров, в което инфекционистът твърди, че ваксините не са ефективни, сертификатите са дискриминация, а тестовете за деца са ненужни.

Комисията по професионална етика на БЛС вече е поискала обяснения от Мангъров до 7 декември. Той носи отговорност по Закона за съсловните организации и може да бъде порицан и глобен с 1 до 5 минимални заплати.

"Ако етичната комисия БЛС започне да преследва българските лекари за това, че публично изразяват мнение, тази организация трябва да бъде закрита. Или ръководството й сменено", заяви пък Румен Петков.

Той видя в този акт опит за разправа с доц. Мангъров, като човек, който има смелостта да заяви позиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още по темата: доц Атанас Мангъров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
10
 
16
 
! Отговори
Пижо преди 2 години
Така и не стана ясно за мнозина, че след 13 години режим на мутрите и мафията, всичко, абсолютно всичко е олавявано от слугинаж, покорство и некадърност. Това ръководства на съсловни организации, профсъюзи, театри, училища, болници, детски градини, НПО-та дори, лекарски съюзи, актьорски гилдии, стопански камери и т.н. и т.н. Десетилетие няма да стигне да се изчегърта борисовщината от тази държава!
84
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доносника Петров,представяте ли си какъв ученик е бил."Госпожо а пък Иван преписва,госпожо а пък Марика пуши..."Да и доносниците ви,край нямате.
83
5
 
15
 
! Отговори
хахаа преди 2 години
Брей, докторката на форума стана и хищник. Докторке, бегай да се ваксинираш, не се скатавай тука. Само меляш по цял ден, ама те е шубе да се боднеш, нали? Дай пример, бе, няма нищо страшно.
82
26
 
12
 
! Отговори
до 82 преди 2 години
Аз ще го заведа до гробищата да види как се губят родители за една седмица.Това долно човече е болен манипулатор ,а не лекар.
81
27
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
хиляди станаха жертва на тоя луд , затворете го. Това е един комплексиран завистлив злобар.
80
1
 
6
 
! Отговори
до 94 преди 2 години
Именно, защото няма Тест, дето грешката му да дори близо до 0.0001% или това си чисто и просто статистическата грешка на теста, ама колко има дето го осъзнават!
79
11
 
20
 
! Отговори
Трибунал преди 2 години
за Изедниците! Да живее Мангъров!!
78
6
 
6
 
! Отговори
до 87 преди 2 години
17 / 15 000 000 * 100 = 0.0001%, това е отвъд статистическа грешка или тотална Измама! Значи КОВИД - няма!!
77
8
 
29
 
! Отговори
НюрнбергскиПроцес22 преди 2 години
БЛС чакайте като Ние Хората, Народа на Европа ви потърсиме сметка - тогава ще увиснете на площата като Предшествениците си 1945!
76
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само посмейте да посегнете на Мангъра.
75
31
 
13
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Лъже от самото начало Мангъра. Даже дипломата щеше да си къса, ако си спомняте.Искаше явно в политиката да влезе, но не му се получи. Сега продължава с надеждата отново да се намърда в парламента. Лужец и измамник е Мангъра. Трябваше да е в листите на Възраждане. При другите психопади!
74
10
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И в кое е излъгал Мангъра?От 1.5млн теста до сега -17 ученика "хванаха".Абсолютно ненужни тестове,ама мандрата за фирмите е яка.
73
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
неваксинирани пенсионирани докторки трещят по форумите за задължителна ваксинация. и много мразят мангъров, защото ги разкрива колко са лицемерни.
72
1
 
24
 
! Отговори
БРЦК преди 2 години
До 67 отдавна трябваше да се организираме и нямаше да се стига до тия лъжи и толкова смърт. Сега без рязане на зелки няма да мине
71
41
 
14
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Най-после. Отнемете му правата.
70
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами, да, може да напусне и да си основе алтернативен БЛС. Тъкмо навреме, сигурно ще има достатъчно негови колеги да се присъединят.
69
8
 
41
 
! Отговори
БРЦК преди 2 години
Мангъров е смел. Щом казва истината . От истината имаме нужда за да оцелеем. Той трябва да бъде подкрепен
68
9
 
42
 
! Отговори
Интернет Конспиратор преди 2 години
Мангъров с Тебе сме! Ти си Единственият дето казва Истината и не е Купен!!
67
37
 
6
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 2 години
Ако е член на съюза имат пълното право да му искат обяснение за нещата които противоречат на позицията на съюза. А ако иска да си ги плeщи всякакви да напусне съюза и... юрyш на интервютата!
66
7
 
6
 
! Отговори
пффф преди 2 години
Нямаше ли да си скъса дипломата...щеше, ама и другите щяха да решат проблема с един шот. Решиха ли го? Не. Е, те кво да правят с техните? А? Докторке, кажи.