Полиция пред редакцията на "Труд"

Възможно е вестникът да не излезе утре
Обновена: 6 дек 2021 12:50 | 6 дек 2021 10:40, Александър Попов
165

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Полиция заварди входа на редакцията на “Труд”, възможно е вестникът утре да не излезе, съобщиха от медията.

"Издевателствата и терорът над единствената свободна печатна медия са в апогея си. Днес копоите на Радев отново ще се опитат да изхвърлят вестник "Труд" от редакцията му. Абсолютно незаконно, разбира се. Без да се съобразяват с делото, насрочено за след месец. При 100% платени наеми. С всички фактури и документи. Това представлява "промяната", приятели, написаха от редакцията.

"Труд" и Министерството на културата вече няколко месеца са в конфликт. Ведомството на Велислав Минеков иска медията да освободи заеманите помещения, които са на МК. Причината - неплащани наеми. От "Труд" контрират, че всичко е платено и се води дело.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още по темата: трудВелислав Минеков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
2
 
1
 
! Отговори
Обикновен човек преди 2 години
Полицията е изпратена лично от Бойко Борисов. Така ами, няма да изпраща полицаи, жандармеристи и пожарникари само пред министерския му съвет. Обяснете му, уважаеми *** и мисири журналисти, че той вече не е и никога няма да бъде човек, от когото да зависи нещо в страната България. Българският народ му го каза на изборите.
119
7
 
9
 
! Отговори
Срам за България преди 2 години
Нямам спомен за такава наглост нито преди 1989г, нито след това! Злобата на Радев и лакеите му в действие!!!
118
6
 
10
 
! Отговори
Журналист преди 2 години
Извинете, г-н Гадев , на кое място е България по свобода на словото днес ???
117
1
 
6
 
! Отговори
ТРУД Е НАРОДЕН преди 2 години
ВЕСТНИК И КАТО УЧЕНИК ВСЯКА СУТРИН ОТДЕЛЯХ 50 СТОТИНКИ ОТ ЗАКУСКАТА ДА ГО КУПЯ И ЧЕТА А В НАЩИ ВРЕМЕНА КОИ КУПУВА ВЕСТНИК ДЕТО И ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ НЕ СТАВА
116
5
 
10
 
! Отговори
Послеслов преди 2 години
Така се казва ,след като се е писало, говорело, дрънкало..... А послеслова е : " Лека нощ ,Българийо !" " Добро утро, диктатуро! "
115
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вестничетата Труд и 24 часа са официалните медии на Държавна Сигурност в България, заедно с ПИК и Блиц. За редактор им е назначен старият милиционер Петьо ДС Блъсков, който замени на поста стария милиционер Тошо ДС Тошев.
114
9
 
12
 
! Отговори
Пипалата на Тиквопод преди 2 години
колко ни е интересно за шумихата около и в Труд говори бройката на постовете, за 4 часа има >200 поста като поне в стотина си личи че са писани от грамотни, най вече журналисти от самия вестник и техни друговесникарски колеги. за населението тязи теме е безинтересна. Труд е свързван с пипалата на Тиквопода
113
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 135 - Вестник Труд не е бил обективен през цялото си съществуване.
112
12
 
26
 
! Отговори
DDD преди 2 години
Гледах го оня тръ тльо от Труд по телевизията... Значи, ние ви дължиме пари, ама не ви ги плащаме, щото вие не си ги искате!... Думи немам! Значи, като ми дойдат сметките за ток, вода и парно, аз знам, че ги дължа, ама няма да ги плащам, щото не си ги искат!... И за секунди хем ще ми спрат услугите, хем ще ме осъдят!... Значи, за мене важат едни правила, а за ГЕРБ-ерастките вестникари - други!... А уж живеем в една и съща държава!... Мачкай, Рашков! Аман от тар икати!
111
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имотния крал комунистически милиционер се доказва,тества пред новата пародия на властимащи изманици.Токова се е увлякал ,че може да гази закона,че не вижда как сам си клати стола и излага.А Минеков дето спря метрото вече няма да в културата,та на изпроводяк да си спомним за него че остава мижитурка,примитив и много,много про.ст.
110
16
 
21
 
! Отговори
нищо ново преди 2 години
Хитлеровия социализъм се завръща като демократичен радевизъм.
109
23
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наемите на Труд са платени ,документите са публикувани,делото е насрочено след месец.То видно,че това е репресия срещу свободата на словото,под измислен предтекст.Нито една статия не е опровергана,затова прилагат похватите на комунистическата милиция самодоволно си превишават правата чрез злоупотреба с власт.В крайна сметка,щом " новите" ги е страх от обективна критика ,значи не им е чиста работата и разчитат на сталински методи за прикритие на далавери
108
18
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целта НЕ оправдава средствата. Случилото се е отвратително и показва много ниска култура. Промяната- покажете, че сте -по-добри от герберите. Засега не личи.
107
12
 
24
 
! Отговори
ПР.ОСТИ.. ПР.ОСТАЦИ преди 2 години
РАДЕВ, РАШКОВ.. И СИЕ.
106
21
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Труд и 24 часа са най-гнусните парцали на Прехода...Айде у левоооооо....
105
20
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
всеки, който целува задните части на борисов и пеевски е пътник, хората ви дадоха време, който е ял, дебелял и ср ал и не мислил за почтенност сега ще страда
104
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фаша-гите и кому--гите нищо не са пред радевото правителство. Слага ги у джоба сичките. Затова толкова напираше пияницата с 19те имота да остана министър на МВР.
103
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютни поръчкови дребни душички, същите като 24 часа. Изписват вежди на вечно ненаяли се провоканти (плугчиева, райков) или откровени престъпници (спасов, никито петров) хайде чао в канала
102
5
 
24
 
! Отговори
страхът на пинчера преди 2 години
Някой смее ли да нахлуе в "Капитал" унищожителя на световния куророт Меричлери.
101
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе Резидента и Десата плащат ли наем?