Борисов се тревожел от думите на Радев, че "Крим е руски"

"Заразени и починали се увеличават, служебният кабинет не взема мерки"
278
Борисов се тревожел от думите на Радев, че "Крим е руски"
Снимка: Facebook

Сигурността в района на Черно море и загрижеността относно изявленията на българския президент Румен Радев, че “Крим е руски“ са били сред основните теми на срещата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов с Кристиан Диаконеску, бивш външен министър на Румъния и председател на румънската партия от семейството на ЕНП "PMP".

Двамата обсъдихме политическата обстановка в двете ни страни, както и необходимостта от сериозен дебат в рамките на ЕНП относно дясноцентристките ценности и политики, които следва да бъдат изведени на преден план и отстоявани по-категорично, написа Борисов в социалната мрежа.

Споделих тревогата си, че за пореден ден в България се увеличава броят на заразените и починалите от COVID-19, но служебният кабинет на президента Радев не предприема мерки за повишаване на нивата на ваксинация в страната, информира лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чорапа е поредния месия на конци. Комунизма си отиде, но докато са живи, все комунисти ще ни водят към по-добро бъдеще.
223
12
 
5
 
! Отговори
ЧОРАПА НА ДЕСА преди 2 години
ВЕЧЕ СЕ РАЗПЛИТА....... СЛЕД КРИМ.... ИДВА ВАКСИНАТА..... ПОСЛЕ РЕЖИМА НА ТОКА........ ПОСЛЕ ГРАМАДИ ОТ КАМЪНЕ И ДЪРВЕ......!!
222
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
с новия си съпруг, Борутката щяла да разговаря на неква смесица от българо-русийски-молдовски и да шепти в полунощ на румънски Да-Да -Дааа.
221
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С нищо не бих заменил удоволствието , да гледам всяка вечер Борисов , Атанасова ,Митов или Биков , какво са изскимтяли на тема Радев. Скимтят и разбират , че се захванаха с някой , който е класи над тях и нямаха какво да сторят срещу него..
220
17
 
4
 
! Отговори
ШАЛОМ.ОН преди 2 години
По-добре ТИКВА,отколкото ЧОРАП......
219
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Буци, не се тревожи, а си радвай на внуците докато можеш
218
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До КримОньонеца В сключения в края на руско-турската война 1770-1774 гмир в Кючук Кайнарджа п-в Крим е отнет от Турция и е предаден под управление на Кримското ханство. През 1783г. След поредната руско-турска война Крим става руско владение. През 50-те години агрономът Н.Хрушчов при определяне на земите, влизащи в състава на отделните социалистически републики към СССР, го записва към УССР. Този запис няма юридическа стойност, както и този на Елцин.Крим никога не е бил украинска собственост.
217
6
 
7
 
! Отговори
БСП-ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТ преди 2 години
ЧОРАПА.ЧЕ.....ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ.... ВЪН ОТ ЕВРОПА........
216
5
 
2
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Диана Сори, значи..Аз съм номер 231, а поста ми под този номер се отнася до Анонимен229...Стига сте се Анонимвали, значи..Хора ли сте или *** без имена? Като се страхуваш да говориш, не говори съвсем - иначе мой ти стане нещо...Особено ако си и БСП, така зверски може да те изгледат шефовете, че не мой се оправиш 2 дена после, пък може и ковида да те пипне, както ще се разцърцориш, значи..Беля!..
215
7
 
5
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен231 Ти по себе си ли съдиш, БСП? Щот аз не виждам ББ да се измъчва от нещо такова, но виж, БСП ще се на.дри.ск.ат от напъване - все нещо ги е мъка, тях..Така ще да е като не си седят на мястото при коко.шките в ку.рника, значи..То политиката не е лъжица за всяка уста..Голяма лъжица нахапали, ама пусти уста не я щат, значи..Всеки трябва да си мери лъжицата преди да я захапе, значи..Но къде толкоз ъкъл у БСП?!..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
214
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Утре, ако му наредят, Радев ще каже че Крим е македонски! Не безпокойтес, пажалуйста!
213
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лошо,много лошо.Да имаш милиарди и да не можеш да си ги харчиш.Да си имаш мис *** и дете и да не можеш да ги пипнеш.Да си мислиш,че си богопомазан,а те чака бай Стври.Мъка,мъкааа.
212
4
 
3
 
! Отговори
ДСБ.. +.. БСП ==БКП. преди 2 години
7.12.2021................... 32 години СДС.............. ГЕРБ /СДС....... Нещо неясно..??
211
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ни занимавате с този завършил политическата си и административна кариера екземпляр? Са мо ни губите времето и ни разваляте настроението.
210
9
 
5
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен224 Каква майка на мутрите ще гониш, бе, см.ешк.о?! Мутрите са рожба на БСП политиката, а това че БСП трябва да се гони, трябва! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Те не само преврати знаят да правят, знаят и правят много неща, но най-много обичат да лъжат, дезинформират и манипулират наивници като теб..Опичай си ъкъла щот още си мноого зелен,значи...Но! На мен наистина ми е интересно какво прави ББ с този бивш министър - явно наистина се е отдал на партийна работа и търси съмишленици
209
8
 
5
 
! Отговори
Политик преди 2 години
Не е нужно Борисов да се тревожи за каквото и да е повече ! Той завърши политическата си кариера още миналата година , когато позволи да се извърши държавния преврат от Фигуранат ! И превърна един Фигурант в първи властовик в държавата! ( от глупост) ! Така че , не се тревожи за нищо ,Борисов , ти си *** пътеката сам!
208
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След властта на комунистическите мутри е ред на комунистическите военни да покомандват. Да разгоним първо майка на мутрите, пък като падне военната мафия, ще им видим сметката и на тях.
207
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в кой монастир са ги осъпружили? А?
206
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в Украина имаше слух че завчера щало да има преврат защото дадоха стария президент на някаква снимка да говори за Крим, та въпросът е: снимката с Борисов нашепване за пожарникарскитупупски преврат ли е или кво?
205
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е снимка на БИВШИ. А единият е БЪДЕЩ затворник!