Костадинов: Да махнем сертификата, да живеем нормално

Представителите на "Възраждане" отидоха при президента без маски
267
Костадинов: Да махнем сертификата, да живеем нормално
Снимка: БГНЕС

Проблемите, които България има, търсят и трябва да намерят максимално бързо своите решения, защото страната ни се намира в криза и то вече десетилетна криза. Ще направим всичко, което зависи от нас в парламента да поставим въпросите, които смятаме за важни и належащи, да намерят своето решение. Това каза лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов на консултациите при президента Румен Радев.

Срещата е последна при държавния глава преди връчване на първия проучвателен мандат за съставяне на правителство на победителя в изборите "Продължаваме промяната". Президентът посрещна представителите на "Възраждане" с маска, която свали, когато започна да говори, но никой от четиримата не беше с поставена маска.

Макар и последна в тези консултации, аз не деля партиите, парламентарните групи по тяхната численост, всяка една е важна, каза Радев в началото на разговора. Президентът изрази надежда в близките дни да връчи първия мандат. Той попита как от "Възраждане" виждат работата в парламента и с бъдещото правителство, защото неотложните решения са много.

Костадинов посочи, че е важна нормализацията на живота в нашата страна.

Смятаме, че трябва да се премахне зеленият сертификат като тежка дискриминационна форма, подчерта той. Костадинов открои и това, че децата не могат да получат адекватно образование в онлайн обучението.

Нашата държава буквално е изправена пред изчезване и народността ни от стопяване, каза още той във връзка с демографската криза. Според Костадинов здравната система не функционира и е почти напълно разрушена.

Той открои и проблема с българската енергетика и цените на тока. Ако те се вдигнат от 1 януари, това ще допринесе за кризата. Не трябва да забравяме и казуса с РСМ, защото не можем да направим компромис по начина, по който си го представят нашите европейски партньори. Ще търсим подкрепа от всички здравомислещи фигури в Народното събрание, защото за нас това е национална кауза. Ще бъдем гласът на здравия разум, на българския народ и ще настояваме за максимално голяма чуваемост, каза още Костадинов, като допълни, че българският народ не може и не трябва да бъде делен.

Надявам се, когато предлагате мерки за справяне с пандемията, да имате под внимание живота на всеки един българин, включително това, че повече от 100 човека на ден все още умират в болници, че лекарите и медицинските сестри все още са претоварени. Надявам се в диалог с отстаналите политически сили да намерите такова решение, което да мисли и за тях и в същото време да осигурите нормален живот, коментира президентът Румен Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
хахах, най-голямата карикатура копейкин е раздал копейките тук и имбецилите нахлуха
155
9
 
10
 
! Отговори
ШКЕМБИ ВАЙВОДА преди 2 години
ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ ЗА ВСИЧКИ НЕКОНТРОЛИРАНИ, НЕТЕСТВАНИ И НЕВАКСИНИРАНИ/НЕТРЕТИРАНИ:1. Гризачи; 2. Животински храни (месо, мляко, яйца)! Всеки замразен заек в плик е Covid-вектор; 3. ВОДИ (питейни, лотически, лентически). Там пият, плуват гризачите нутрии, видри, бобри, плъхове и т.н.; 4. ВЪЗДУХА - там летят рояци прилепи и нещно време контаминират всичко живо! ВАКСЪРИТЕ да се сърдят, да тестват, ваксинират и обгрижват всички видове гризачи около тях
154
10
 
7
 
! Отговори
МП преди 2 години
Когато няма какво да кажеш но трябва нещо да кажеш обикновенно казваш глупости.
153
10
 
36
 
! Отговори
Възраждане преди 2 години
Трябва да има здравомислещи хора, които да дават отпор на сбирщината на мостафата - иначе сме загубени.
152
29
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Копейкин да благодари на ниската активност, че е в парламента. Ще е новият златен пръст най - вероятно.
151
19
 
52
 
! Отговори
Варненец преди 2 години
Гласувам за Възраждане и Костадинов не защото е против ваксините, а защото от 25 г е последователен родолюбец, националист.
150
18
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Костадинов!Радвам се че Възраждане ще са в парламента,защото те ще са коректива на всяко недобро намерение и действие насочени срещу държавния и народен интерес
149
19
 
49
 
! Отговори
МИРО преди 2 години
ПРАВ Е КОСТАДИНОВ!!!АЗ И СЕМЕЙСТВОТО МИ ИСКАМЕ СВОБОДНО ДА ХОДИМ НАВСЯКЪДЕ БЕЗ МАСКИ И СЕРТИФИКАТИ!!!ЗНАЯ ПРЕКРАСНО КАКВО Е ХИПОКСИЯ!!!А ПЪК ВИЕ,АКО ИСКАТЕ СПЕТЕ И С МАСКИТЕ СИ И НЕ ГИ СМЕНЯЙТЕ ДАЖЕ!!!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И ВЪЗРАЖДАНЕ!!!
148
17
 
35
 
! Отговори
МИРО преди 2 години
МАХНЕТЕ РАДЕВ,НО НЕ И КОСТАДИНОВ!!! КОСТАДИНОВ Е МНОГО СЕРИОЗЕН ЧОВЕК!!!АЗ И МНОГО ДРУГИ БЪЛГАРИ ТВЪРДО ЗАСТАВАМЕ ЗАД НЕГО И НЕГОВИТЕ ПОЗИЦИИ!КОСТАДИНОВ ГОВОРИ ПРАВИЛНО,А РАДЕВ НЕ СТАВА ЗА НИЩО!!!СРАМОТА И ПОЗОРЗА ТОЗИ ПРЕЗИДЕНТ!!!
147
26
 
18
 
! Отговори
Циркаджия преди 2 години
Костадин Костадинов е ваксиниран! А вие му се връзвайте!
146
27
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейкин да каже в Русия защо Путин ги кара да се ваксинират и да носят маски.
145
18
 
31
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
С теб съм Костадинов!
144
2
 
10
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
Еее,ако в МОЛ-а покажа чужд сертификат,с близко ЕГН,какво?Л.К.,ли ще ми поискат?
143
24
 
6
 
! Отговори
Advokat преди 2 години
A защо ги е приел? Защо не са глобени?
142
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
145 До гласоподавателтва, че цял свят прави нещо не значи, че е правилно, нито, че е много умно.
141
3
 
18
 
! Отговори
БОКИЧА 5 преди 2 години
ЗАСЕГА НАЙ-МНОГО ПРИКАЗКИ ПО ВАКСИНИРАНЕТО СА ДАДЕНИ ОТ ГЕРБ! ТАЗИ ПАРТИЯ МОЖЕ ДА КАЦНЕ И НА СЛЪНЦЕТО, ПРЕЗ НОЩТА!
140
5
 
8
 
! Отговори
бааа Пена преди 2 години
Е как така българина бил работилив, днес е вторник следобед а днес.бг е пълно с хора които пишат - е много сте работиливи, само дето от писане в форума пари не дават. Върви после разправай колко е работил българина. Цел ден у форумо драскат простотии че даже си и верват. Аре беш на работа
139
13
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Костадинов!!!
138
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До дядо Йоцо - Константинов е стабилен и уравновесен човек. Можеш да го наричаш и да го обиждаш колкото си искаш, няма да му подейства. Човекът има идея, има цел, знае какво иска и работи за да го постигне. Такива като теб и като нахалните журналисти ги подминава с добронамерена усмивка.
137
34
 
12
 
! Отговори
бааа Пена преди 2 години
Сега да ви кажа - не се палете много за ваксините. Тоя човек Костадинов няма да управлява в следващите 4г. А до тогава ще се ваксинирате че пушек ще се вдига. Не се залъгвайте че покрай тоя грезддей ще мине номера и няма да се ваксинирате. Той ви вижда че вие - неговите гласоподаватели хич ви няма и затова се възползва от това че видите ли това искате и той се бута уж да това да прокара. Баламурници много има.