Костадинов: Сертификатът в НС - скрита форма на държавен преврат

"Ако бъдещото правителство свали мерките, ще е добър знак"
111
Костадинов: Сертификатът в НС - скрита форма на държавен преврат
Снимка: БГНЕС

Отпадането на всички ограничителни мерки би бил добър знак. Така лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов коментира евентуална подкрепа от партията за бъдещото правителство след консултациите при президента Румен Радев.

Още по темата
С държавния глава от "Възраждане" обсъдили както желанието си мерките да отпаднат, така и притесненията от ръст на цените на тока от януари, и необходимостта да се коментират в цялост "демографската криза, образователният проблем и здравният апокалипсис", който според Костадинов е основна причина за смъртността в болниците.

Заявихме, че не трябва да се прави никакъв компромис с РСМ, тъй като нашите македонски братя са показали, че разбират само езика на твърдата дипломация и заявихме, че "Възраждане" ще бъде гласът на здравия разум в НС, каза той.

Костадинов изтъкна и условията, при които бъдещият кабинет не може да разчита на подкрепа - ако продължи мерките срещу пандемията на служебния кабинет, ако смята да прави компромиси за РСМ, ако иска да въведе еврото от началото на 2024 година, да продължава външна политика на зависимост, като търпи и чужди военни бази у нас.

Според него няма как зеленият сертификат да бъде въведен в парламента, защото това било "скрита форма на държавен преврат". Костадинов заподозря, че мярката е изцяло насочена срещу депутатите от партията му и попита защо такъв няма в други министерства и държавни институции.

Той подчерта, че всеки може да се ваксинира, ако желае, но не и да налага това на други хора.

В отговор на въпрос Костадинов каза, че казусът с вестник "Труд" е правен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
4
 
! Отговори
83 преди 2 години
Може и да стане. Но вие ще плачите. Без мозък не става. Става, ама в животинския свят. А той има все пак малко мозък. За него не се безпокойте, а за себе си.
65
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато на следващите избори вземе мнозинство, продължавайте да плачете!
64
3
 
17
 
! Отговори
79ти неграмотнико преди 2 години
Не призовава да НЕ СЕ Ваксинират. Призовава да не се налага насилствено на тези които не желаят с възбрани, ,ограничения и още куп мерки, които да вкарат непослушните в правоваксиналното мислене. А инак твоите родители отдавна са в риск, като са те пръкнали.
63
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страхотен популист.
62
2
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Що се отнася до апела на некои пишещи тука,то те явно не четат статиите..Ето например какво биха прочели ТУК,ако искаха:..-"Директорът на СЗО за Европа Ханс Клюге заяви, че задължителните ваксини трябва да бъдат "абсолютно крайна мярка и да се прилагат само когато са изчерпани всички други възможни варианти за подобряване на ваксинациите"..ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО БОЦКАНЕ с неизвестни субстанции,и то през шест месеца,си е чиста форма на държавен ТЕРОРИЗЪМ.
61
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По анти -Българин от този няма на къде.Той е срещу Българите,като призовава за неспазване на мерки,да не се ваксинират и така излага нашите родители на риск.А по отношение чуждото влияние:без инвестициите и без ЕС 8 НАТО ще сме най- бедните в целия свят ,а е само в Европа.
60
6
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
абе има известен резон в приказките му..Но има два проблема:-Първия е,че се е взел на много сериозно и едва ли не поставя ултиматуми..Втория е,че направо, без да се позамисли, използва съвсем фриволно категорията "държавен преврат"..Това беше в речника на Тиквата,когато хората протестираха срещу него.
59
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е за в затовра или поне не е за в парламента.Няма как да си депутат без ваксина.Задължителна ваксинация за депутати,лекари ,учители,полиция ,военни,таксиметрови шофьори и всички държавни служители.Но най-напред депутатите.
58
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Задължителен сертификат и ваксинация.Никави PCR ,отдавна има ваксини.Да се ваксинират и да направят пример пред обществото.А този е за в затвора.
57
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отнемете му имунитета на този,подвежда възрастните хора.Този има вина за 30 000 починали Българи.Този е анти-Българин.Съзнателно подвежда хората.Той е наясно за риска.Това което го прави е от популистки и политически интереси.Време е да видим истински държавници.Как ще преодолеем корупцията и всичко нередно,като оставаме подобни хора да са депутати и те да определят кое е правилно и кое не.
56
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Народните представители трябва да бъдат пример и да се ваксинират всички публично.Ако не вън пт парламента шарлатани.
55
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Задължителен зелен сертификат в парламента или изключване от парламента.Този даже е за затвора,понеже призовава за неваксинация,подвежда хората ,че няма вирус и по този начин хората,особенно възрастните и хорта с ниско ниво на интелект се излагад на висок риск за смърт.Той е народен представител и трябва да има отговорно отношение.Отнемете му имунитета и затвор.
54
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ц какви български интереси имаш ти, бе дундьо? Българските интереси са да прескочим едни 100 години, които ни делят с развития свят.
53
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Мисли Кой ти изпра мозъка толкова добре и го изглади безупречно? Марш в средновековието, подобие на човек.
52
3
 
10
 
! Отговори
До 9 преди 2 години
За корона-вирусите знаят много хора от много време...Но много малко хора знаят за т.нар."ваксини" срещу тях...Точно там е заровено кучето-защо ни се пробутва като панацея нещо,което дори производителите не наричат ваксина-този термин се използва само от политици и журналисти...
51
8
 
10
 
! Отговори
Мисли преди 2 години
Горд съм, че гласувах за Възраждане. Напред срещу иззедници душмански...
50
2
 
13
 
! Отговори
Ц преди 2 години
ВСЕКИ, КОЙТО ПОСТАВИ НАЦИОНАЛНИТЕ БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ НА ПЪРВО МЯСТО - ЩЕ БЪДЕ ОБРУГАВАН И ДИСКРЕДИТИРАН ОТ ВЪНШНИ СИЛИ И ИНТЕРЕСИ. ТРИ ИМПЕРИИ ЩЕ ГО МАЧКАТ.
49
13
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
костадинов не се държи прилично днес кръстосал ръце на гърдите и чака ген радевизлъчва сивота и прос-то-тия
48
3
 
11
 
! Отговори
До 56 преди 2 години
Не сме и САЩ, Англия или Германия обаче все още. И слава богу. Като не те кефи тука, марш на Запад!
47
7
 
1
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Троловете на статуквото ми цъкат минуси.Давайте още.... това ще ви остане.