Костадинов: Сертификатът в НС - скрита форма на държавен преврат

"Ако бъдещото правителство свали мерките, ще е добър знак"
111
Костадинов: Сертификатът в НС - скрита форма на държавен преврат
Снимка: БГНЕС

Отпадането на всички ограничителни мерки би бил добър знак. Така лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов коментира евентуална подкрепа от партията за бъдещото правителство след консултациите при президента Румен Радев.

Още по темата
С държавния глава от "Възраждане" обсъдили както желанието си мерките да отпаднат, така и притесненията от ръст на цените на тока от януари, и необходимостта да се коментират в цялост "демографската криза, образователният проблем и здравният апокалипсис", който според Костадинов е основна причина за смъртността в болниците.

Заявихме, че не трябва да се прави никакъв компромис с РСМ, тъй като нашите македонски братя са показали, че разбират само езика на твърдата дипломация и заявихме, че "Възраждане" ще бъде гласът на здравия разум в НС, каза той.

Костадинов изтъкна и условията, при които бъдещият кабинет не може да разчита на подкрепа - ако продължи мерките срещу пандемията на служебния кабинет, ако смята да прави компромиси за РСМ, ако иска да въведе еврото от началото на 2024 година, да продължава външна политика на зависимост, като търпи и чужди военни бази у нас.

Според него няма как зеленият сертификат да бъде въведен в парламента, защото това било "скрита форма на държавен преврат". Костадинов заподозря, че мярката е изцяло насочена срещу депутатите от партията му и попита защо такъв няма в други министерства и държавни институции.

Той подчерта, че всеки може да се ваксинира, ако желае, но не и да налага това на други хора.

В отговор на въпрос Костадинов каза, че казусът с вестник "Труд" е правен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виждам, че има една група нео-фашистки ваксистки култистчета, които, както е казал народът, "газ уринират". Много се радвам, че гласувах за Възраждане, дори само заради това си заслужаваше.
25
22
 
12
 
! Отговори
Историк преди 2 години
Само преди 3 г. Марешки ошамари този "лидер" - Копейкин нсред площада. Показа му какво се прави с руски ***. Днес този ошамарен пишман политик е с претенции да управлява ! Е, дотам я докарахме.
24
14
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички българи са с възраждане
23
11
 
5
 
! Отговори
Генерал Дани Ятом преди 2 години
Генерал съм аз, ей, не съм лукова глава;))) "Атака" влезе в Парламата с каузата срещу продажбата на българска земя на чужденците и не успя, "Възраждане" са намърда в "Парламата" в борбътъ срещу зеленият сертификат и задължителната вакса, но нема да успее като "Атака". Случайност? Ами, не мисла!;))) Вий, пиайте, нас от "Мосад" дали е случайност тва или не;))) и ний ще ви каем, че, не е. Защо? Защото ГЕРБ произведоха дърлене с Мунйо, но Костя - не! Виж как кротко и с разбиране ортуват!;)))
22
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като влизаш в НАП или НОИ не ти искат сертификат, но парите които им даваш винаги ги искат.
21
24
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Хахахааааа, Пасков не е ли един руски хайван-доктор? Дето дрънка врели-некипели с руски акцент? Пълен откаченяк :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
20
5
 
25
 
! Отговори
пърженица с праз преди 2 години
Значи за Богопомазаните не трябва сертификат, а за нас простосмъртните трябва
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да Харвард , моя грешка
18
1
 
9
 
! Отговори
редовен номер преди 2 години
До анонимен 22 . - как Кеймбридж , нали уж Харвард нещо там.........
17
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пасков е в партията им и адвокатката Гунчева . Сериозно хора , не като тез циркаджии в автобуса. Между другото днеска имаше матереал че дискретно Кеймбридж се разграничава от тях
16
37
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Копейкин ще приключи по-зле и от Болен. Ще им гледаме сеира няколко месеца, докато се провали и този парламент.
15
16
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Харесва ми името и знамето на партията Лъв на зелен фон , успех на партия Възраждане. Мачкайте здраво в парламента!
14
32
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руските шпиони в българския Парламент.
13
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СЛЕД ВРЕМЕНА НА РАЗРУХА И УПАДЪК, ИДВА ВРЕМЕ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
12
7
 
44
 
! Отговори
Клоунски Свят преди 2 години
Интересен ход. Щом парламата се отказа от това има най-вероятни 2 причини :1. Много добре знаят, че това гази права на човека и конституция (на Гумен Крадев това реално не му е проблем всъщност, но на опозицията им е проблем, и кирливата риза ще бъде вадена доста често)2. Доста от тях са набодени фиктивно и/или с физиологичен, а току виж за подновяване некой земе ги убоци с истинскиот бркоч и некой земе сгъне.
11
0
 
29
 
! Отговори
Ало преди 2 години
Време е да се обърне палачинката и да се прочистят ,ценностите.
10
0
 
26
 
! Отговори
Защо скрита преди 2 години
то си е направо очевадна!!!
9
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Определено словосъчетанието "здравният апокалипсис" е удачно и определено е основна причина за високата смъртност в болниците и между болниците.
8
40
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички депутатчета включително и тоя трябва да се ваксинират ,и да носят маски в НС ,РЗИ София си затварят очите
7
39
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно един от "експертите" на тия Пламен Пасков беше разбит на един дебат преди няколко дена от едно момче, което работи в Станфорд. Човека разказа всичко за коронавирусите и какво предстои. Друг е въпроса, че дискутира много възпитано и може би поради това Пасков си помисли, че знае нещо. Да не говорим, че точно Пасков щеше да си замине точно от КОВИД тази зима. Като се напълнят болниците, тоя популист ли ще решава кого да приемат и кой да си заминава директно?