Срещата на ДБ и ПП не била свързана със спор и притеснения

Иванов: Имахме технологични бележки, ще сме готови утре вечер
41
Срещата на ДБ и ПП не била свързана със спор и притеснения
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Обсъждахме рамката на коалиционното споразумение, имахме технологични бележки, не бяха свързани с конкретни притеснения.

Това каза съпредседателят на ДБ Христо Иванов за срещата снощи с "Продължаваме промяната".

Още по темата
Срещата не е била свързана с криза, спор, притеснение, подчерта той.

По думите му забавянето на споразумението е по вина на Демократична България, по технологични причини, защото експертите и партиите трябва да се запознаят с текстовете. В сряда вечерта би трябвало да сме приключили с нашите процеси, обясни той.

Иванов каза, че по-трудното предстои пред управлението след сформиране на правителство. Трябва да дадем голям кредит на доверие на мандатоносителя, защото иначе няма да има управление, подчерта той.

По думите му ДБ вижда своята роля като гарант за определена политическа насока за развитието на следващото управление.

Не ни изненадва, че ще има съкращение на администрацията, въвеждане на е-управление ще доведе до намаляване на административното бреме и намаляване на администрацията, каза Иванов и допълни, че не вижда нищо страшно в тази заявка.


41
Още по темата: Христо ИвановДБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Асен преди 1 месец
Прокопиев нещо се е присетил в последния момент и пак са ходили от ДБ с нови искания!
30
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Държавната администрация на Холандия е около 24 000 а нашата надскача 260 000. Трябват масови уволнения там, ако искаме да сме нормална държава.
29
1
 
2
 
! Отговори
ЦиркътПродължава преди 1 месец
Надлъгването ПРОДЪЛЖАВА....
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Докога проваления политик Христо Иванов ще ни се усмихва от малкия екран? Милиони хора като мен искаме да се сложи край на този психически тормоз.
27
0
 
2
 
! Отговори
разходка с лодка преди 1 месец
от де бъ да обличат банските и да отиват на плажа , да не забравят да викнат оператор .
26
0
 
1
 
! Отговори
Кеф преди 1 месец
Отбили се, ей така, да пийнат по едно. Хр. Йорданов му е втеме вече да се определи какъв е, управляващ или опозиция. Или договаряш рамка за управление, или си опозиция. Кой лъжеш.
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен С 6% да управляваш държавата. Ей това е постижение. ---------- тц, просто без неговите проценти мошениците на Рундьo са за никъде.
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В сряда вечерта би трябвало да сме приключили с нашите процеси, обясни той. -------- в смисъл временно ще спрат да си бъркат по дyпките
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Христо Иванов доказва, че не е важно колко процента си получил на изборите. Важното е да си играч. С 6% да управляваш държавата. Ей това е постижение.
22
0
 
6
 
! Отговори
Хр. Иванов преди 1 месец
Няма нищо лично, нито идеологическо. Дадоха ни едни пари от Прокопиев и Америка за България и ще трябва да си ги заработим.
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия беше министър на герб и подкрепяше Герджиков на изборите
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Иванов и Атанасов са толкова лакоми за власт, че не само на ПП, БСП и ИТН ще пристанат, а и на всеки, който им обещае да ги вкара в парламента.
19
0
 
8
 
! Отговори
До Зозо преди 1 месец
Ристю не е ставал от комунистическите постели. Не ме гледай какво говоря, гледай какво правя.
18
2
 
6
 
! Отговори
БЕЗ ПРИТЕСНЕНИЯ СЕГА преди 1 месец
...АМА ТЕ ЩЕ ПОЧНАТ , КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ УПРАВЛЕНИЕТО ,БЕ....АБСОЛЮТНО СЪМ СИГУРЕН, ЗАЩОТО ТОВА Е МАНТАЛИТЕТА НА КОМУНИСТА БОЙКИКЕВ....ХА,ХА,ХАААА....А , НА БАС....!!!!
17
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На ДБ това им е последният парламент, на всеки му писна от техните детски простотии.
16
2
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Ристю легна при Корни край, на следващите избори пролетта, ще гледа парламента по ТВ.
15
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Христо Иваов постъпи много некоректно, като се отказа от поста министър на правосъдието.Нали рева като карпатска мечка почно за реформата в правосъдната система. На другите избори няма и да влезе в парламента....
14
0
 
9
 
! Отговори
Диоген преди 1 месец
Срещата е за затвърждаване на Промяната! Оттук нататък, множеството балъци ще бъдат спокойни,че вече няма да бъдат ядени от Големия сом,а от Коалиция на стари партийни щуки, сменили люспите гладни костури и недорасли смадоци от местната Анимал планет ТВ...
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има нещо дълбоко сбъркано в т нар преговори.Първо :говори се за общи политики ,но реално всеки щял да парцелира министерството и ще си работи отделно.Абе феодализъм,инак ги беше яд на Герб за това.Те ще ги надминат.Второ:Уж всички говорят за структури на кабинета,а всъщност не могат да спрат да се бият кой къде ще е?Тоест ще видим лош кавър на тройната коалиция.
12
0
 
13
 
! Отговори
Хехе преди 1 месец
Срещата е била по повод Никулден! Понеже е празник и на рибарите, и на банкерите, се е обсъждало положението на наивните ШАРАНИ,недоразбрали за настъпилата Промяна в политическия водоем.