Костадинов не е под карантина, направил си тест

Ситуацията показва абсурда на зеления сертификат, заяви той
81
Костадинов не е под карантина, направил си тест
Костадинов беше без маска на КСНС снощи. Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов си е направил тест за коронавирус, който е отрицателен. Той чака резултатите от друг тест, направен в лаборатория, съобщиха за БТА от пресцентъра на партията.

На този етап Костадинов не е поставен под карантина, посочиха от "Възраждане" и уточниха, че карантината се налага официално от Регионалната здравна инспекция.

Още по темата
Това, което искаме да видим, е официален лабораторен тест на председателя на Народното събрание, който е положителен за COVID-19, заявиха от партията.

"Днес сутринта се събудих с новината, че председателят на Народното събрание Никола Минчев снощи се разболял от грип. Сега цялата държава се вълнува дали ще бъде наложена карантина на всички участници във вчерашния Консултативен съвет по национална сигурност", написа Костадин Костадинов във фейсбук.

"Като се замисля, на съвета май само аз не съм бил ваксиниран. Нали ваксините пазят, защо ще карантинират другите", коментира той.

Според него цялата тази ситуация показва абсурда на зеления сертификат. "В опита си да избягат от утрешния протест и да спрат мен от участие управляващите нагледно показаха цялото нелепо състояние, в което ни карат да живеем вече почти две години", коментира още Костадинов.

Утре от "Възраждане" организират национален протест срещу зеления сертификат пред Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
0
 
! Отговори
Коко преди 2 години
Какъв тест си е направил този психопат и лъжец.
70
1
 
1
 
! Отговори
Папи Омикрон преди 2 години
Елате антиваксърчета при тати, хем ще ви зарази, хем ще ви изклати!
69
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом Костадинов е толкова незначителен, какво сте се подредили тук да пишете срещу него? Има ли друг политик, който да се осмелява да казва истината? Защо не критикувате някой друг? Например, който попълва документи с невярно съдържание. Или пък, който има хоби да събира пачки и кюлчета. Примерите са много. Даже почвам да се питам дали не е вярно онова твърдение на един професор за едни 80%.
68
0
 
5
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Костадинов е прав нали са ваксинирани щом се твьрди че не заразяват защо са под карантина
67
1
 
5
 
! Отговори
Той преди 2 години
От всички там само Костадинов работи за България
66
2
 
10
 
! Отговори
Тони преди 2 години
Само Костадинов може да мисли, НАЛИ ВИ ПАЗЯТ ВАКСИНИТЕ, МИШКИ??!?
65
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мале...тук в коментарите е пълно с *** народ... носете си простотията и бустерите до гроба :)
64
9
 
0
 
! Отговори
ДУЛОВО преди 2 години
На снимката видех отвратително джудже некакво мъничко неприятно човече.Лудко Костадинов е за вързване.
63
0
 
3
 
! Отговори
Анархия преди 2 години
Онова нещо с неустановен пол от Козяк май е включило фермата за ботове
62
8
 
1
 
! Отговори
До 52 преди 2 години
Означава,че присъвствието му в общственият живот е недоразумение.Щом няма полезен ход чий го дири в парламента.Освен тлъстата субсидия и заплата.Един ненужник.
61
10
 
2
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
Къв "тест за интелигентност" на един руски ка *** , с глава , като топлийка и уста , като вратите на градската тоалетна ,бе....ха,ха,хаааааааааа...ТОЯ СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК ---ЩОТО СИ МИСЛИ , ЧЕ Е НАЙ-УМНИЯ В НС!
60
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До meНа Костадинов му трябва тест за интелигентност.Да ви организирам по един тест и да си ги сравните?
59
6
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
До Анонимен"само путински родоотстъпник би желал връщането под руски ботуш и режим"Нищо подобно. Личи си, че не сте осведомен/а. Иска референдум за нато и предоговаряне на условията за влизане в ЕС. /И двете са невъзможни в днешни условия, никой няма да го позволи/.
58
11
 
3
 
! Отговори
me преди 2 години
На Костадинов му трябва тест за интелигентност. Заедно с гласуващите за него.
57
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И лятото един Бос от Видин псуваше мерките, късаше и палеше маски но когато го хвана вируса напусна болницата във Видин и отиде да се лекува в ВМА при оплювания от него медик защото е "известна" личност и му се полага друго специално внимание. Така и този дето е глътнал бастуна се прави на непукис също както и един скиор за който държавата се грижи почти 6 месеца не спазва никакви правила дори морални ЗАЩОТО ЗНАЕ, ако се разболее веднага ще бъде настанен с предимство в елитно лечебно заведение.
56
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Алекс : Костя иска да излезем от НАТО и ЕС, съюзите които гарантираха мирното развитие, никога в България не е имало повече благополучие, само путински родоотстъпник би желал връщането под руски ботуш и режим , където единствено военните и фуражките са уважавана каста.
55
11
 
2
 
! Отговори
КОПЕЙКИН ДА ПУК НЕ. преди 2 години
СЪВСЕМ ИСКРЕННО МУ ГО ЖЕЛАЯ!!!!!
54
9
 
2
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 години
Константинов /Копейкин/ с малката глава , като топлийка , ако беше малко по -умен , ЩЕШЕ ДА ЗНАЕ --ЧЕ ВСЕКИ ВИРУС ИМА Т.Н."ИНКУБАЦИОНЕН ПЕРИОД" -за да се развие в организама на човека и точно затова , ТЕСТА МУ Е ОТРИЦАТЕЛЕН!ИСКРЕННО МУ ЖЕЛАЯ НА ТОВА РУСКО КО ПИЛЕНЕЦЕ , *** ОТ ТОЯ ВИРУС..!!!!
53
1
 
23
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Доста "аргументирани" критики чета за Костадинов. Освен Копейкин, ***, лаладжия, клоун и т.н., не прочетох някой да критикува идеите му.Не иска чужди бази у нас, независимо натовски или руски. Никога не е твърдял, че иска да сме Задунайска губерния. Има всички ваксини по ваксинационния календар на държавата. Държи ваксинирането да е доброволно - който иска, да си слага. Иска децата в училище. Против зеления серификат. Коментирайте това. В противен случай олеквате като кухи зомбирани ***.
52
2
 
8
 
! Отговори
Урсула преди 2 години
Държавата ви е комедия и тия са главните изпълнители.