Колко българи вярват, че ваксините са експеримент от коктейли?

Протестиращите не спазиха мерките и не носеха маски, но се бяха защитили с каски
13 яну 2022 14:22, Петя Славова
439

Първи протест срещу новото правителство за малко не завърши с нахлуване в НС. Хората се събраха да гласуват срещу "зеления сертификат".  Българското общество е силно разделено и партия "Възраждане" умело се възползва от това, категорични са анализаторите.  

"Тази група от хора е достатъчно аморфна, а "Възраждане", за наше съжаление, са достатъчно добри, за да подпалят огънчето и да ги организират и да яхнат това недоволство точно в този момент", заяви комуникационният експерт Александър Христов.

Още по темата

Протестиращите не спазиха мерките и не носеха маски, но се бяха защитили с каски, предава Bulgaria ON AIR.

"Аз няма да си кажа името, за да не ме репресират тези, които са в парламента, защото те не са българи. Но ще кажа за себе си - учила съм 6 години биология и знам, че това не са никакви ваксини, това са експериментални коктейли, които вкарват във вас чип и неща, които ще разрушат вашата свобода, така че ще бъдете управлявани чрез 5G мрежите", каза вчера една от протестиращите.

"Управляващите изпитват страх, не само от мен. Те изпитват страх от вас, защото виждат с очите си това, от което най-много се страхуваха – че днес, на 12 януари, ще се съберат десетки хиляди българи, които ще искат сметка за безчинствата, на които е подложен българския народ", категоричен бе лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Що за държава сме ние, в която целият Национален съвет по национална сигурност се е скрил в миша дупка, затова че председателят на парламента му текнал сополът?! При положение, че нашият главнокомандващ само преди няколко дни се ваксинира с трета доза", заяви доц. Атанас Мангъров.  

"Тази енергия, която беше на 100% от негови привърженици, той може да ги вдигне и по тема сертификати и по други социални теми, които ще бъдат актуални оттук нататък", посочи проф. Антоанета Христова.

Изследване на "Тренд" от 2018 година показа, че 75% от населението вярва в пророчествата на Ванга, а 45% - в магии. А за всеки трети у нас счупеното носи нещастие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
369
0
 
2
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
Много пъти съм подлагал на гадаене има ли връзка между бедност и глупост и вече имам отговар, но предпочитам да го запазя за себе си.
368
0
 
1
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
До Факт --- Тъй,тъй,.... Значи земята се е превърнала в Микровълнова печка. Свършено е с популацията. Само българите ще издържим, защото сме славета и гои, а понякога си падаме и арийци.
367
1
 
0
 
! Отговори
Абдали бол преди 2 години
но това е най-малкият грях
366
3
 
1
 
! Отговори
До 406 преди 2 години
Я пак ни разкажи за фактите, хаха
365
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е как колко - 80%. Точно колкото са бедните и глупавите.
364
4
 
2
 
! Отговори
Урсула преди 2 години
В памет на Виктор единствен син на леля Татяна и чичо Гали арменци от Силистра починал именно от ваксина преди повече от 50 години,по възрастните арменци си ги спомнят.За жалост не оставиха поколение след тях.
363
5
 
2
 
! Отговори
396 преди 2 години
язък че си ял парите на ваще 6 години - 5жи, чипове и плоска земя :)))))))))))))
362
0
 
7
 
! Отговори
повечето вярват преди 2 години
не че са експеримент от коктейли, а че са експерементален коктейл. Има разлика драги ми списвачи , журнал-яски
361
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не само българите, фъншуи също казва, че счупено носи нещастие и всички такива вещи трябва да се изхвърлят, защото блокират енергията вкъщи. Така, че нека да не си играем на вещици. Счупено, скъсано, мръсно = на бедност. Факт!!!
360
0
 
19
 
! Отговори
Ваксини??? преди 2 години
Тия течности представяни за ваксини срещу ковид, дето сега ни убеждават, че трябва да си си посравяме на 6 месеца, че и по-често ще им кажа само да си ги поставят ТЕ на едно свидно място с шишенцето заедно... Толкова по темата от мен.
359
0
 
18
 
! Отговори
Ваксини??? преди 2 години
Споделям личен опит: по препоръка на лекар преди 4 дни си направих тест за наличие на антитела срещу хепатит, тъй като ми предстоеше имунизация срещу него. Последната ми такава имунизация (свързана с рисковете в работата ми) е направена 2013 г. Резултата показа антитела доста над определената норма. Това за мен е достатъчно показателно за ефективността на дадената ваксина, в случая действаща и след повече от 8 години.
358
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Общество? За тълпата лум.пени плзоскоземци пред народното събрание ли говорите?
357
1
 
6
 
! Отговори
До 383 преди 2 години
Истината е че си бълък
356
7
 
1
 
! Отговори
US Motherfucker преди 2 години
До Qwerty Естествено. Позовавайки се на наш *** - интелктВалеца, това е заговор срещу най-интелигентната класа върху планетата Земя - българската. Най-вероятно българин е сътворил Ковид и го е пръснал по света, като бактериите на Брад Пит и сие във филма "12 Маймуни", целящи да изтребят цялото човечество. След крушението на тъпите хамериканТци и вредните ***, светът ще бъде управляван от полезните българи. Ноо готино, нали ?
355
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е до вярване, това е ф а к т! На вяра разчитат ковид-зомбитата. Те вярват, че има вирус, доказателства не са им нужни.
354
2
 
12
 
! Отговори
Отговарям преди 2 години
Всички информирани българи.
353
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко пъти трябва да се повтаря на медиите, че това НЕ са ваксини ? То животно да беше, ще разбереше ... както казват сърбите, но нашите медии не.
352
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички 72% неваксинирани и останалите 14%примудително ваксинирани. Остават 10%купени фалшиви и едва 4%вярват.
351
27
 
13
 
! Отговори
Qwerty преди 2 години
Толково много *** и антиваксъри, че не можеш да прочетеш никакво друго мнение. И всичките повтарят едни и същи глупости. Нали сте много критични, 'айде помислете защо Израел и САЩ са най-ваксинирани - за да им измре населението ли? Нали уж те контролират света? Те ще умрат, а ще останат само африканци и балканци- акънлиите на целия свят.
350
8
 
1
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
До Коректор до #363 --- Колега, не се коси за една буква! Пунктуацията също не е най-силната страна на форумните участници. Да не отварям дума за писане на пълен и кратък член - там е катстрофа, а силогизмите и амфиболичните изрази, карашик с оксимороните и тавтологиите внасят пикантерия в непознаването на българската граматика от великите гои и арийци, много често и тракийци.