Полицията и ДАНС влязоха в "Булгаргаз"

По информация на БНТ се изземват документи
14 яну 2022 09:45, Красимир Ангелов
34
Полицията и ДАНС влязоха в "Булгаргаз"
Снимка: БГНЕС

ГДНП и ДАНС са влезли в "Булгаргаз". По информация на БНТ се извършва проверка във връзка със спекулативно препродаване на газ.

Изземват се и документи.

Служители на полицията и ДАНС са влезли на общо шест различни адреса, като сред тях и на частни дружества в различни градове.

Повече информация за проверките се очакват по-късно днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
стига само пушилка преди 2 години
Сменете ръководството и новите да излязат по телевизията да съобщят на хората за далаверите,ако има такива.
24
0
 
2
 
! Отговори
Клоунски Свят преди 2 години
Значи Сербезката онзи ден си каза - НИЕ ИЗПЪЛНЯВАМЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ евро-катилите (за мерките и боцинацията и зелените цмърдификати). Ами вие бастисахте енергиината независимост на ДЪРЖАВАТА заради същите задължения.Заради тези ви катилизми цените са такива.А и се говори по по-тъмните кътчета на нета че ЗЧ почва да набира нова партия - това какво ви говори.И тази новина плъзва дни след като врътнаха номера с положителния тест на онзи посоланко.
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
явно и нея ше я фалират и ще се окаже с нови собственици след няколко дни... ама то държ. мафия така действа. само в тая държава силовите групировки са под чадъра на полицията:)
22
3
 
4
 
! Отговори
Ъхъ ! преди 2 години
Влизат тук, влизат там....! Неее! Влязоха в джоба на бедния българин и започнаха да го изпразват! Скоро само прах ще остане в този джоб ! Но пък българина е *** *** и си е избрал сам тази участ. Да му е честита "промяната" ! Няма ли да се самозапали някой ???
21
0
 
1
 
! Отговори
Край преди 2 години
Ще излезна.
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полицията и ДАНС влязоха в "Булгаргаз" по искане на "Газпром".
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До време беше от времето изтичаЯвно не само просто Киро, а и този пишман енергиен министър не знаят как се определя цената на газа в България! Среднопретеглените цени от газовия хъб в Нидерландия през предходния месец!!!! През ЦЕЛИЯ месец. А не, както му се иска на Киро, когато са се понижавали. Няма значение кога и как си пълнил Чирен. Далаверите са в болните и празни глави на подмяната!
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълна диввотия! По-рано влязоха в ДКЕВР. Какво очакваха да видят? Там е техен човек от ДСБ Иван Иванов!!! Работят по данни подадени от Булгаргаз. Сега нахлуват в Булгагаз. Ами данните са проверени от ДКЕВР и са публични цените на природен газ от хъбовете в Зап.Европа!!! Нормативната уредба също е публична. Вместо да търсят кой пусна инфо от договора с Азербейджан, те вдигат пушилка с показни ялови акции!
17
2
 
3
 
! Отговори
Зори преди 2 години
Те си влизат там от години и нищо.А всъщност се вдига само мизата, с която продължават да се отчитат където трябва.
16
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ... Затова геша трябва да си ходи. Защото е инсталиран от гербдпс, за да ги пази, а не да ги обвинява.
15
2
 
7
 
! Отговори
време беше преди 2 години
"Наскоро министърът на енергетиката Александър Николов обяви, че газовият доставчик черпи природен газ от находището в Чирен, където се съхранява по-евтино, купувано през лятото, гориво, и го препродава скъпо навън вместо да го ползва за микса за вътрешния пазар. Компанията отрича това да е така, а междувременно газът за вътрешния пазар поскъпна с още 30% от началото на годината."
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички далавери на гербаджийската хунта ще излязат на яве.
13
2
 
13
 
! Отговори
... преди 2 години
Влезли тук,влезли там...добре,но по-важно е какъв ще е резултата.Накрая пак ще опрат до Гешев и всичко ще се замете под килима...
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Б Е Л Е Н Е !!!
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Требе да влязат у Брюксел. Да търсят кой измисли зелената измама. А че всички мошеници ще се възползват е толкоз ясно и логично.
10
10
 
8
 
! Отговори
Стар преди 2 години
До кога ще чегъртат и ще търсят под вола теле тези нищоправячи бе? Година ще навърши хаоса в който само внушения и неподплатени с нищо обвинения и закани се сипят.Свиха милионите от Хемус и спряха строежи,теглят милиарди седмично,размахват измислени фотографии,назначиха си всички роднини и приятели ит.н.! Време да спрат да чегъртат и да почнат да зидат? Че начинът им на управлениее като на Виденов !Ние помним,а младите явно не могат да си представят що е то ,,Виденова зима".Разглезено поколение
9
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да посетят и основният спонсор на Бистришките Тигри, който е БулгарТрансГаз там ще е интересно какви пари са се плащали за пренос, както и за охрана на трасето и кои фирми да облажили.
8
7
 
13
 
! Отговори
Зайо Байо преди 2 години
И какво очакват да намерят, дипломата на Гешев? Не са ли погледнали цената на газа каква е извън България!?
7
6
 
23
 
! Отговори
Клоунски Свят преди 2 години
Имитиране на дейност със оглед на избухващата цена на газа.Явно нещата отиват на повторение на зимата на 1996-та.Но това кривителство няма доблест да си признае , че зелените сделки на евро-катилите са основната причина за случващото се, и че измъкване няма - ТОЗИ ВЛАК НЯМА СПИРАЧКИ.
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Взеха малко газ на аванта и излязоха. Резултати чакайте га цъфнат налъмите. Тази пиеска вече се изтърка.