Андре Токев след присъдата си: Няма по-добър учител от живота!

Поемам си отговорността, заяви известният кулинар
19 яну 2022 20:09, Красимир Ангелов
109
Андре Токев след присъдата си: Няма по-добър учител от живота!
Снимка: bTV, архив

Шеф Андре Токев коментира присъдата си от 7 месеца затвор за шофиране в нетрезво състояние.

"Когато човек напълно е осъзнал своята вина за деянието, което е извършил дори и без умисъл, поради моментно състояние на преумора и липса на личен контрол, той трябва да понесе и съответното наказание. Благодаря на всички, които ме подкрепят в този труден период. Няма как да върна времето назад, но искам да дам пример и хората да разберат, че съм готов да поема отговорността за случилото се“, заяви Токев пред bTV.

"Вярвам, че няма по-добър учител от живота, който ни поставя ежедневно в различни ситуации, за да се поправим", добави известният кулинар.

Още по темата
По-рано днес стана ясно, че Токев, който през ноември 2021 бе хванат да шофира колата си пиян и по джанти, влиза в затвора.
 
Той е сключил споразумение с прокуратурата, което било одобрено от Софийския районен съд. Токев се е признал за виновен и е получил 7 месеца ефективно наказание.

Готвачът обаче има и 3-месечна условна присъда, постановена от варненския съд, отново за шофиране в нетрезво състояние. Тъй като повторното деяние се случило по времето на изпитателния му срок, към седемте месеца се прибавят и предишните три.

От 10-те месеца кумулативна присъда ще се махнат малко над два, през които е Токев бе под домашен арест.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джамбазки, Бахаров, Ставийски, убиецът на Милен Цветков кога затвор?
72
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А какво стана с убиеца на момчето в Борисовата градина? той получи ли поне 10 месеца затвор? А с кънкьора?
71
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на съдиите.Осъдиха Такев за 15 минути,а за убиеца на Милен Цветков,заснет от камерите и видян от стотици свидетели-разследваме две године.***,че не им ръкопляскай за тлъстите заплати и премии.
70
1
 
11
 
! Отговори
мдам преди 2 години
А за Максим Ставийски по време на станишката костана? За един пиян руснак питам. А онова *** мамино което тресна на Парадайза на червен светофар?Или гешовите слуги сега се сетиха за какво са законите?
69
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не алкохолизмът е виновен, а съмочуствието, което те прави апрогантен и над закона. То пък и едни закони имаме...то пък и едно правосъдие....абе няма надежда.Ставийски влезе ли в затвора след двойно убийство - не! Живее си, гледа си детето, гушка си жената, изкарва кинти и какво като му било тежко....какво?! Убийци лежат ли по 10 г. и после пак убиват навън -има десетки случаи, поне според пресата. За какво тогава се възмущаваме. Просто трябва да напуснем тази държава!
68
0
 
0
 
! Отговори
цялата преди 2 години
ви гилдия сте такива,гледах една реклама с,,японския ви готвач,,-пие бира като не виждал-срамота -БЕЗДАРНИЦИ
67
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво браво бе-признал си, след като има пълнометражен филм за безумието му.И аз съм къркач, но през ума ми не е минало да се кача на колата след употреба на алкохол. Преди да шофирам и капка алкохол не близвам. Тоя вече е осъден за каране в пияно състояние- като не знае какво прави като е къркан, да вземе предпазни мерки някой да го наблюдава и да му попречи да кара.Колко от вас са вземали ключовенте на приятели, които пият и карат. Или мъжкарите могат да карат и дрогирани, щото са велики
66
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За каране по джанти - 7 месеца затвор, за убит човек - домашен арест.
65
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За съжаление Токев трепери, което показва, че вече е пристрастен към алкохола и трудно ще овладее това. Затворът няма да реши проблемът му, а ще го утежни. Нужна му е лекарска помощ както на наркоманите.
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аии наздраве..............
63
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алкохолизма на никой не прощава. Убива мозъчни и нервни клетки. Можеше някой да загине.. (помним случая Стависки). Андре, вземи се в ръце!!!
62
0
 
2
 
! Отговори
"селянин" преди 2 години
*** !
61
2
 
6
 
! Отговори
Оня от горе преди 2 години
Гледа. А готвача да ли е поумнял? Съмнявам се! Пиянски бръщолевения в състояние на делириум. А за това, че съсипа страхотен пикап, бих му лепнал и бонус от няколко месеца.
60
2
 
3
 
! Отговори
До Офф преди 2 години
Че то пиенето е най-веганския продукт. Може да се каже, че е хомеопатно средство на основата на плодове.
59
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къркач. Яж си манджите сам. Всичките сте такива, измислени и фалшиви герои. На всеки му идва ДЕНЯ. Рано или късно.
58
1
 
5
 
! Отговори
Да преди 2 години
няма по-добър учител от живота!И няма по-мъдра мисъл от написаното на салфетката в бара!Откога да се напиеш до козирката му се вика скапан съм от работа?!?Добре поне, че няма пострадали.
57
1
 
4
 
! Отговори
Офф преди 2 години
Там се налага вечер да се шофира. Жената е веган, съответно не вкусва и грам алкохол. Дай и прав път и няма проблем. Ама като се стигне до паркиране се разменяме. А аз съм на кило водка. Пък се стигна до там, като парите за брони взеха да стават зловещи.
56
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' поради моментно състояние на преумора '' ........................... и от какво си се преуморил толкова ? ... че бръмчиш от телевизия на телевизия да създаваш евтини забавления за отегчени домакини ? проблема със световния глад разрешава човека, та се е прeуморил.
55
7
 
3
 
! Отговори
Де да знам преди 2 години
Нарани ли някого тоя човек, щети ли причини. Ами, да не скандализирам излишно, ама аз обичам алкохола, не страдам от него -наслаждавам му се , рядко ми се случва да шофирам, но обичайно съм на половинка ракия и някоя биричка. Пърпоря като костенурка. Давам предимство на всеки, даже ми премигват с фарове когато съм с предимство. 20 години така.
54
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е то всичко беше ясно. Има условна ... ако не го тикнат значи има корупция. Въпроса беше, колко ще му дадат . 7 месеца и ще го пуснат след няколко за добро поведение. А е създал куп възможности за птп и някой да пострада. Такива трябва да им вземат книжките до живот. Защо след като е забранено да караш пиян, няма закон за доживот, без книжка ?