Шеф Манчев за присъдата на Токев: Това ще му е урокът на живота

Андре ми е голям приятел, много добър човек е, заяви топ готвачът
19 яну 2022 19:00, Красимир Ангелов
59
Шеф Манчев за присъдата на Токев: Това ще му е урокът на живота
Снимка: БГНЕС

Един от най-популярните готвачи у нас – шеф Иван Манчев, коментира пред Нова телевизия присъдата на своя колега Андре Токев.

По-рано днес стана ясно, че Токев, който през ноември 2021 бе хванат да шофира колата си пиян и по джанти, влиза в затвора.
 
Той е сключил споразумение с прокуратурата, което било одобрено от Софийския районен съд. Токев се е признал за виновен и е получил 7 месеца ефективно наказание.

Още по темата
Готвачът обаче има и 3-месечна условна присъда, постановена от варненския съд, отново за шофиране в нетрезво състояние. Тъй като повторното деяние се случило по времето на изпитателния му срок, към седемте месеца се прибавят и предишните три.

"Андре ми е голям приятел, познаваме се над 20 години. Мога да кажа, че при него това е изключение, а не практика", посочи Манчев.

По думите му Токев е много добър човек. “Той се чувства много отговорен и унизен, търси вината в себе си”, каза още Манчев.

"От друга страна, добре, че не пострада никой, освен самият той. Той ще си понесе суровостта на закона такава, каквато трябва да бъде. Смятам, че това на него ще му е урока на живота", заяви популярният с предаванията си готвач.

Шеф Токев няма да прекара 10 месеца в затвора, а по-малко, защото трябва да бъде приспаднато времето, което той прекара под домашен арест - повече от 2 месеца, считано от 11 ноември.
 
Готвачът остава и без книжка за година и половина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
5
 
! Отговори
До 123 преди 2 години
Не ве, аз не съм карал пил, не всеки е карал пил и не се "случва", аман от ***. И Токев е хванат 2 пъти, вторият е потресаващ, иначе му е редовна практика да кара пиян и не само. Всеки един от неговите бивши и настоящи служители знае това
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първия път като са го хванали пиян зад волана не си е взел урок да видим сега.
22
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми дрогирания и пиян Явор Бахаров кога ще си понесе отговорността? Джамбазки, кога ще лежи в затвора?
21
1
 
11
 
! Отговори
Тираджията преди 2 години
Ако някой намери гумите на джипа ще ги купя
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той щом не му е изтекла условната 3м значи скоро са го хванали пил и книжката се отнема за минимум 1г значи той без книжка е карал че и зверски пиян заслужава си присъдата.
19
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки трябва да си изтърпи наказанието и всички да са равни пред закона, но тук идва голямото НО, да е за всеки, а не избирателно.
18
1
 
6
 
! Отговори
nimportequi преди 2 години
И баща ми го хванаха преди години с 1.4 промила и му дадоха 6м условна но от тогава не кара пил а този явно няма спирачка а и чирпаците ги ценят в затвора ще им готви висша кулинария на пандизчиите.
17
4
 
7
 
! Отговори
Rutu преди 2 години
Каква е разликата между пидиpaзa и готвача - единия бърка днешната манджа, другия - вчерашната.
16
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оффф и готвачи се взеха на сериозно. Като си помисли човек що за чудо е готвенето, че чак губят телевизионно време за това. Все едно да ти направят "шеф шивач", който го влече ще се занимава и без тези предавания. Бабите и дядовците все по телевизия са гледали как да готвят.
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алкохолизмът Е нещо ужасно и води до зависимост подобна на хвроин и др наркотици. Всъщност алкохолът е най-разпространения наркотик в света. Мои близки са алкохолици и вярвайте ми - никога един алкохолик не осъзнава каква зависимост има. Много трудно си дават сметка за този проблем и тези алкохолни запои не спират. Иначе през останалото време, когато са трезви, са най-нормални хора. Дано Андре Токев хване живота си в свои ръце и се лекува, но се съмнявам
14
1
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Не вярвам да го вкарат,ще измислят пак нещо,я здравето физическо,психическо или ще плати здраво и ще лежи в някоя вила под охрана или в болница.Корупцията е на всички нива.
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя си е за затвор осъден стърга пато ама Максим уби човек и инвалид остави младо момиче оня на Милен Цветков с гривна се разхожда
12
3
 
7
 
! Отговори
Шеф таратанчев преди 2 години
Леко ве шеф смокев, яко шефове без шевове.!.
11
1
 
7
 
! Отговори
Пияния помак преди 2 години
Какво триете, ще го пратят в Смолян на "Герзовица" да прави сирене в затворническата мандра. Ама и ще шъта кравите и ще рине тор...
10
1
 
17
 
! Отговори
Една добра идея преди 2 години
Манчев да не губи време, ами да организира нов формат с Токев-Jail kitchen! С участници отвсички затвори. Щото с тая Черешка много лигаво стана. Виж в затвора ще е яко!
9
1
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Елвис Пресли направи хилядарки с песента си Jailhouse Rock. Нищо чудно Токев да направи пари от риалити от кухнята в затвора...
8
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
с убиеца на Милен Цветков какво се случва?
7
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ами оня дилъра,брата на Бербатов, КОГА?
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прокуратурата не трябваше да се съгласява на споразумение! Докрай трябваше да го развежда из Съда и накрая да го вкарат за 2 години зад решетките! Но явно и на държавното обвинение не му се занимава с този пияндур Токев.
5
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има много по- опасни на свобода. Че и с власт, пари и правомощия да изнудват хората да си влошават здравето.