Ваксината спасява живот: Билбордове влизат в борбата срещу COVID

България запазва последното си място по ваксинация в ЕС
23 яну 2022 19:50, Нели Христова
185
Ваксината спасява живот: Билбордове влизат в борбата срещу COVID
Снимка: БГНЕС

Билбордовете, на които сме свикнали да виждаме различни реклами, вече са взети на въ-оръжение в борбата със смъртоносния вирус, предаде репортер на БГНЕС.

„Ваксината спасява живот“ – такъв надпис е поставен на билборда на едно от най-оживените столични кръстовища на бул. „България“ и бул. „Тодор Каблешков“ в София.

България запазва последното си място по ваксинация срещу коронавирус в Европейския съюз.

През последните 24 часа са поставени 3 737 нови дози ваксини, с което броят на ваксинираните у нас вече е 4 095 421 души. От тях 1 975 836 са със завършен имунизационен цикъл, а 567 878 са с поставена бустерна доза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
5
 
0
 
! Отговори
Бay преди 2 години
До Ало, Бау щом казваш, така ще е. До тогава ще се забавлявам, обаче. :D
91
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой намаза от далаверата с билбордовете? Кой ги плати и с чии пари? Няма прозрачност по ковидсделките. Само ни уведомяват.
90
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За това ли отиват парите от моите данъци? Да се рекламира експерименталка с доказани слаби показатели срещу Ковид?
89
2
 
7
 
! Отговори
Ало, Бау преди 2 години
Чувал ли си, има една приказка - който се смее последен, се смее най - добре. Ти сега се подигравай, пък ние накрая ще ти се присмиваме, става ли?
88
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С най- малко ваксинирани и най -много умрели от ковид сте и пак не проумяхте. Мислех, че сте стигнали дъното, но не, още дълбаете надолу.
87
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е като политически лозунг, няма истина в ного.
86
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксините съдържат наночастици, които отиват в мозъка ви и като говорите по джиесема, наночастиците се загряват от радиовълните и ви пържат мозъка, като на скара. Първо ставате акъл алангле, след това акъл кюфте и накрая препечен акъл.
85
1
 
15
 
! Отговори
хеха преди 2 години
От самото начало София беше опасана с билборди как ако се ваксинираш си герой, с маските спасяваш животи и т.н. Не знам какво му е новото. На гамените може да действа, на българина обикновенно не
84
1
 
22
 
! Отговори
Майкооо преди 2 години
Тези вече съвсем изплискаха легена. То не бяха томболи с награда Смарт часовници, то не беше по 75 лв на пенсионерите.... Големи каваци, голямо кандърдисване, страшна работа! Сега и билборд. Смях, братче. Само да им кажа : Не, не ме убедихте да се ваксинирам. Изобщо не ви вярвам, че правите нещо добро за мен. Та вие дори не знаете, че съществувам. Кога точно се загрижихте за мен, здравето и живота ми? А защо сега? Защо не преди 5 години примерно?
83
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това, вече е типична гавра и извращение с нормалността... Билбордове и ваксини... Хиляди хора нямат пари за да се лекуват от други болести, а нашите "умници" ще рекламират тези препарати.
82
1
 
17
 
! Отговори
Един Българин преди 2 години
Това само може да докаже колко неравна е борбата... МНОГО ПАРИ срещу повечко сиво вещество... битката е неравна,но славна! Наистина е ненормално и се чудя кога ще спрат да хвърлят моите пари в кофата...п.п. Набодените не са 4 милиона, това може да са поставените дози, като половината от тях са за да не си загубят работата хората. България ако продължава така може да е най-здравата държава в ЕС след няколко години :). Кой знае :)
81
2
 
15
 
! Отговори
ssss преди 2 години
*** въпрос #кой плаща? Че не съм много съгласен +220 млн за нови дози.Който иска да се ваксинира, който не иска не.. но да ми бъркат в джоба вече ми пречи!
80
1
 
17
 
! Отговори
Аз нямам нищо общо преди 2 години
От февруари половината отличници по боцкане, ще ги обявим за анти-ваксъри. Ще махнем сертификата за антитела. След това за преболедували ще го направим 6 месеца за територията на страната. Така преболедувалите ще разберат, че и втори път да се разболеят, сертификат няма да им дадем.Обаче ние по телевизията ще кажем - ОТПАДАТ СЕРТИФИКАТИТЕ, отпада част от сертификатите, и кво пак ли ще има недоволни?Есента махаме и сертификатите от отрицателните тестове, щото не са точни като са отрицателни...
79
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом и билбордове ще им правят за реклама, значи целта е бройката набодени да е голяма, а не, че мислят за здравето на хората...
78
2
 
20
 
! Отговори
До до 59 преди 2 години
Никой не води статистика за умрелите от 'ваксините" - нали така? Още по малко за медицинския персонал който е готов да напусне но да не се набоцка с експериментална течност. Междувпрочем преди 2 дни в Клифорния извикаха и болните от ковид лекари да се върнат на работа - въпреки че плашат с уволнение тези които не се боцнат! Не е ли ирония? От лекарите които познавам - само един се боцна защото иначе си губеше работаа (във Франция). Думите му бяха - това е най голямата измама в историята!
77
0
 
11
 
! Отговори
Аа преди 2 години
то билбордовете ще направят промяната.Кой ли *** се е сетил да ги включи?Освен ако не е нов начин да си заделят още средства разбира се.
76
1
 
5
 
! Отговори
Каскета преди 2 години
Искам да не се ваксинирате, за да не ми е скучно на протестите!
75
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кунчев обезсмисли всички реклами на тези "ваксини"... 2 месеца в болнични с две дози ... Едва оцеля човека...
74
1
 
6
 
! Отговори
до до бау 78 преди 2 години
То пък едни дискусии, той ви ги замърсявал...
73
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А за другите ваксини защо няма билборд, те ще се сърдят.