Алибегов: Отказваме да спазваме новите мерки на властта

Ваксинираният персонал ще бъде оставен на улицата, добави той
24 яну 2022 13:18, Ния Христова
269
Алибегов: Отказваме да спазваме новите мерки на властта
Снимка: БГНЕС
"Няма да спазваме новите заповеди на властите, защото те биха ни обрекли на фалити", заяви в ефира на Нова тв председателят на Асоциацията на заведенията Ричард Алибегов. 
 
Той подчерта, че най-ваксинираната част от обществото ще бъде оставена на улицата без работа заради новите здравни ограничения.
 
"Персоналът на заведенията е ваксиниран почти на 100%. Искат да оставят ваксинираните хора на улицата, без работа. Най-вероятно на днешната среща ще вземем решение да не спазваме новите мерки, защото иначе ще бъдем обречени на фалити. Няма да спазваме работното време, което се налага, тъй като нямаме друга опция. От 6 месеца алармираме, че ще дойде тази вълна на коронавируса и, че нещо такова ще се случи, но не бяхме чути", обясни той.
Още по темата
 
Относно компенсациите за бизнеса заради скъпия той Алибегов обясни, че е необяснимо защо те не бяха определени още за декември, така че да станат видими с януарските сметки.
 
"Компенсациите ще се получат в средата на февруари със задна дата. До тогава българският бизнес се явява кредитор на енергийните дружества, докато се чуди как да плати сметките си. Сега за тези месеци, когато цената е най-ниска ще бъдем компенсирани, което не е логично", обясни още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
0
 
0
 
! Отговори
356н преди 2 години
ееее Ричи...бутехафте...
227
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Които си има бизнес е длъжен да се адаптира към новите условия! Като не си способен да се адаптираш, фалираш и друг те замества! Стига сте раздавали помощи на тия готованци! Безплатна реклама им правите за сметка на данъкоплатеца, намалено ДДС, 60/40, незнам си още какво и накрая нищо няма насреща! Колко фирми които се занимават с производство получават толкова много от държавата? Те защо не реват ежедневно? Да фалират, може пък следващите да знаят как се прави бизнес!
226
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как в Нидерландия при пълен локдаун над месец бройките рекордират. Тия мерки само за глоби ги създават ефекта е нулев.
225
0
 
4
 
! Отговори
kolo преди 2 години
Тоя пък кое с тая мазна коса , да казва какво ще става в държавата . Мазен барман станал прецедател, добре че е жена му да му давя кинти за кафенце😀
224
5
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
в ЕС правилата се спазват,свободни хора сте и можете да напуснете България,надявам се правоохранителните да си свършат работата и да защитят здравето и живота на децата ни,Съда да престане да ги толерира...платено...и децата на съдийте са смъртни,Правилата са за всички...форсмажорни обстоятелства...хора губят животите си,не смогваме да плащаме лечения,нямаме доктори и сестри...те искат да си продават дрогата...мафията на дпс-гроб ...*** в германия или франция...бабайт ага
223
4
 
4
 
! Отговори
Koko преди 2 години
To4no taka Alibegov, vlasta si polu4ava zaplatite, za da si klati topkite pi zjal den,a biznesa ymira ot ,,4esheneto na topki,, vav vlastta. Hi4 da ne vi puka-njama koi da vi spre da rabotite-zashtoto e protiv konstituzionno .
222
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не съм ходила на ресторант и кафене защото сте мръсни и не издавате истински касови бележки.няма да ви дам парите си.
221
0
 
8
 
! Отговори
Ханку Брат преди 2 години
Изкъпи се бе...
220
1
 
7
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Ми щом имате пари за глоби не е лошо
219
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Драги, я по-добре *** да се подстрижеш, че да заприличаш на мъж
218
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я па тоя!
217
1
 
6
 
! Отговори
Зел фалшификат преди 2 години
От вчера двама ваксинирани колеги са болни от ковидЕдиният е с две дози файзерДругият с еднодозовата янсен
216
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За забраната за пушене на закрито никой не следи. Тя удобно се подминава и влизаш в ЗАВЕДЕНИЕ и излизаш *** като след посещение в катун.
215
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксините бяха рекламирани като панацея за спиране ръста на епидемичната вълна без това да се е случвало в историята на която и да вирусна такава.А мерките нужни за овладяване познати на човечеството не се харесаха, щото ограничават свободи, пречат да се печелят пари в определени дейности, а регулатора в лицето на оперативното управление в държавата, няма авторитет да наложи справедливост, щото зависи от настроенията на разнородни прослойки. А цената се плаща от всички. Управленска немощ е това
214
0
 
16
 
! Отговори
мда преди 2 години
Стига мрънка бе ***, караш кола за 300 000 лв , а нямаш пари да дадеш заплати на хората си ли ? Как не те е срам бе ?
213
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не спазвам нито старите, нито новите.
212
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аре Бегай али бегов
211
1
 
17
 
! Отговори
Зрител преди 2 години
Алибегов, отказвам да ти стъпвам в заведенията и отказвам да ти плащам помощи с моите данъци. Лакомията ти няма край, но нали знаеш ...
210
1
 
12
 
! Отговори
АлиБегай преди 2 години
Когато някой НАРУШАВА законите мястото му е в ЗАТВОРА !!!
209
11
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен 218Абе господине/госпожо "Анонимен" нали в тези заведения работят нечии жени, мъже, майки и бащи. Те да умират от глад ли, да не могат да си плащат сметките и т.н., но предполагам, че ти си н някое офисче, може и надомно да си работиш, заплатка си получаваш и може да плюеш анонимно. Дано от такива като теб да не зависи никакво решение.