Алибегов: Дискотеките ще работят без вечерен час

Това е популистка мярка, която не води до нищо, заяви той
25 яну 2022 09:52, Ния Христова
67
 
Собственици на нощни заведения вчера обсъдиха новите мерки, които налагат тяхното затваряне. 
 
"Няма да спазваме вечерния час. Нощните заведения ще работят. В последната заповед правителството даде страхотен хляб на антиваксърите. Всички антиваксъри ликуват", заяви председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов пред Bulgaria ON AIR.
 
По думите му РЗИ е издала заповед за ограничаване на най-ваксинирания бранш в България - хотелиерството и ресторантьорството. 
 
"Искаш обществото да се ваксинира и в същия момент спираш от работа единствения ваксиниран сектор. Очевидно проблемът е в училищата. Казваха ни: Няма как да затворим училищата, а да не ограничим вас", посочи още председателят на БАЗ.
 
Според него това е популистка мярка, която не води до абсолютно нищо, тъй като нито един друг сектор не е засегнат. 
 
"Какво значи 50% персонал? Нямам право да ги уволня. Изключително неграмотна и безсмислена заповед на шефа на РЗИ. Оставят да работят фризьорски салони, магазини за дрехи... "Зеленият сертификат" влезе в сила за 1-2 сектора. В Европа се наложи при достигане на 50-60% ваксинация", подчерта Алибегов.
 
Целия разговор гледайте във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
Д.ИВАНОВА преди 2 години
Обявете вход свободен за всички клиенти . Нормално е да ви ограничават-ваксинираните заразяват ! Под въпрос остава колко наистина сте ваксинирани/в мивка,кошче и на хартия/Публична тайна е,че здравни книжки до една са платени/фалшиви/Кога правите тези прегледи и изследвания,като физически нямате време да се наспите ?! /един разговор по телефона,човека идва на място,плащате и получавате документа-такава е истината /
55
0
 
1
 
! Отговори
taschunka witko преди 2 години
Алибегов кога ще стрижем за пандиза?
54
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Погнусявам се от този Алибегов. Все ми е мазен некъпан гнус за ресторантите.
53
1
 
7
 
! Отговори
Антиваксър! преди 2 години
Тоз Ром да дойде да ме ваксинира бе..като е толкоз отворен да дойде да му сбръчкам още повече мутрата!Стига е квичал по телевизиите!Хаха!Няма да стане неговата!Отворко!Да оди да копа!
52
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тоя някой влизали му в заведението )гад
51
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно няма сериозни хора в бранша да го махнат този ***.Алибегов беше за сертификация ,после след въвеждане ревна против! Хайде вече не се трае.
50
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото на заведенията разрешават да работят с 80% ваксиниран персонал, толкова и зеленият сертификат ще отпадне при достигане на 60% ваксинирани. При ваксинирането все нещо не е достатъчно. Като вица "По какво си приличат ваксър и антиваксър? По това, че никой от тях никога не е достатъчно ваксиниран!" Изключително некоректни са обещанията на правителствата, че след като се ваксинират хората, нещо от ограниченията ще отпадне. Хората се ваксинират, но нищо не отпада, само още ограничения!
49
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Факт е, че зеления фалшификат и ваксината предпазват от разпространението на вируса а също така е вярно, че земята е плоска и, че дядо Коледа и великденския заек съществуват в това няма никакво съмнение.
48
4
 
16
 
! Отговори
Мяу преди 2 години
Разносвачите на табли дават експертно мнение за медицински мерки - евала Алибегов, машала.
47
3
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Бойкот на всички заведения,които не спазват мерките.
46
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя стана по-популярен от Джокович
45
0
 
18
 
! Отговори
No comment преди 2 години
Какъв е тоя да казва, не разбрах?
44
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А само не разбрах този мазен индивид какъв се явява в България, защо постоянно ни занимава с някакви кръчми и кафенета, абе не разбра личе хората не те подкрепят, Противен си и ти и му трите които стоят зад теб.Ще работите на 50% капацитет, какво ревете, да не искате да кажете, че селските ви кръчми са пълни на 100%, я се скрий някъде. Писна ми от простотиите и наглостта ви.
43
14
 
0
 
! Отговори
ан те такааа преди 2 години
Браво!
42
5
 
27
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Заради тоя Алибегов сме на тоя хал в момента.Ако иммаше локдаун нямаше да има толкова болни сега.
41
2
 
29
 
! Отговори
? преди 2 години
Аз пък мисля да не си плащам сметката след вечерния час. Хем вие работите нарушавайки закона, хем аз пия без да плащам. Хайде всеки да си прави каквото си иска а най-големия тарикат ще е с най-големия патлак.
40
0
 
19
 
! Отговори
... преди 2 години
80% ваксинирани - говори колкото да не заспи. Точно в този бранш яко шубе от ваксини. Фалшиви има вероятно доста и пак бих се съмнявал дали са 80%. Популистко е и 9% ДДС, но там няма оплаквания. Училищата били проблем, а кръчмите - не. Личи си кой е виждал училище само на картинка.
39
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Али Бегай от тук!
38
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този, като какъв се изказва и определя какво ще се случва в държавата?Мисля, че правителството е време да вземе нещата в свои ръце и да покажа, че има държава.А, не, такива мутренски прислуги да и изземат функциите и да казват какво и как ще се случва.
37
3
 
25
 
! Отговори
сигурно преди 2 години
Вият като .сета , защото няма оборот на белото , и няма да могат да си купят новият модел на Бенли !!!!