Протест пред БНТ заради сваления филм за българите в Македония

Лентата бе прожектирана на сградата на телевизията
25 яну 2022 19:16, Красимир Ангелов
53
Протест пред БНТ заради сваления филм за българите в Македония
Снимка: Bulgaria ON AIR

Свалянето на филма "Само защото бяха българи" от програмата на БНТ часове след пристигането делегацията от Северна Македония предизвика остра обществена реакция у нас.

Още по темата
Пред държавната телевизия тази вечер се проведе протест, организиран от младежката организация "Общность Съ Идеалъ" и ВМРО, съобщава Bulgaria ON AIR.

Филмът бе излъчен на фасадата на БНТ. Документалната лента на Милена Милотинова е от 1999 година, като показва факти за масовото изтребление на българи от югославските власти в Македония.

От държавната телевизия оправдаха свалянето с техническа грешка, но според организаторите става дума за отдалечаване от българските интереси и представлява отстъпка към Северна Македония.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подмяна, чрез цензура! Подмяна, чрез продажба на интереси! Пофмвната, технически е вид промяна! Така че "не" са ни излъгали! Подмяна! Подмяна! Лъжец и крадец са национални ценности! Подмяна!
41
1
 
1
 
! Отговори
115 преди 2 години
Свален е благодарение на чехите които ни управляват, нали служат на мама Хамерика!
40
2
 
11
 
! Отговори
ББ преди 2 години
родителите ни умират...ограбени,превърнати в ***,децата ни бягат роби...не можем да си платим осветлението и отоплението...ограбват ни всячески,унижение и безизходица...те строят велика македония...позор,Избори!!!това минава всякакви граници...Братя убиват България!!!Убиват децата ни!Унижават саможертвата на предците ни,вярващи в Бог,политическата класа от десетилетия ни ограбва и продава,България обявява кастинг за Апостоли!!!сами...спасението ни е в нашите ръце...Оставки!
39
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига с тази Македония, че ми писна! Това ли е най-важният проблем на България?! Замазват ни очите с етнически проблеми, докато хората умират от глад и трагично здравеопазване.
38
1
 
11
 
! Отговори
ББ преди 2 години
БГ политическата класа работи против интереса на България,крия исторически истини,подменят ги...Кошлуков...Оставка,Да България и ИТН...уволнете кирчо...не знае какво прави за Бога!...по-зле няма да стане...не подценявайте Народа ни!!!...децата ни бягат от бедност и несправедливости...вие макетата ви грижа...до боко...и вас ще съдим!!!
37
6
 
0
 
! Отговори
Титовден преди 2 години
Е най-големият празник в Скопие!
36
1
 
16
 
! Отговори
Филма преди 2 години
Е качен в ютуб, но е добре и субтитри да му сложат. Да могат и чужденците да видят зверствата на Тито срещу българите!
35
2
 
6
 
! Отговори
Киро преди 2 години
Се възхищава на Командира Костов и царят. Остава да ги задмине по грабежи!
34
3
 
17
 
! Отговори
Миро Истината преди 2 години
Киро Торонтино е слуга на Байдън!
33
2
 
10
 
! Отговори
Няма каквото и да е преди 2 години
Българско в "Б"НТ!
32
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на тоя киро първо в канада са му промили мозъка че всичко е пари, после в харвард са затвърдили наученото ... няма чест и идеали, няма национално самосъзнание и гордост, вижда единствено доларови значи
31
3
 
7
 
! Отговори
До 30 преди 2 години
За кой Киро говориш? Киро брейка ли?
30
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто, та дрънка, Киро, попитай титовите фенове, защо партизаните на Тито, които бяха сериозна сила, която се биеше с хитлеристка Германия, защо не си мръдна пръста, да спаси поне един македонски евреин, нали бяха една държава? Вместо това, пропусна конвоите на свърта и ограби имотите на избитите евреи.
29
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кошлуков оставка и затвор
28
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мъжлето на хиперактивната "всезнаеща и свръхобразованата", незаменима и ненаситна за още имоти негова жена, ли внушиха на просто Киро, да прекроява историята и да ни лепи фашистки режими? Това, по еврейска линия, ли. Слава Богу, има и други евреи, те са благодарни на България, за спасените техни сънародници и признават заслугата на Борис III.
27
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ало, просто Киро, този фашистки режим за който говориш пред титовитепримати в Скопие, спаси всичките български евреи тях, 45 000. На други 15 000 по света, даде пасаван, да преминат през българските легация и да се спасят от лагерите на смърта. Евреите в Македония са нямали български паспорти, затова не са могли да бъдат спасени от българската държава, която никога не е била фашистка. Набий си го това в правоъгълната глава.
26
2
 
25
 
! Отговори
БНТ СА ПРОСТИТУТКИ! преди 2 години
ПОЗОР!!!!
25
3
 
13
 
! Отговори
До зелен чорап преди 2 години
Свърши ФАЩиски помиap Десинформацията щото на господарите ти им изнася. Днес всеки който минимално иска да се информира може лесно да го направи.КИРЧО ВЪЗПИТАНИК НА ХАРВАРД. Напишете в Google:Кирил Петков образование или Kiril Petkov и ще се информирате. Този Кирчо вече е баш предател на България и радетел на хамериканските интереси.
24
3
 
30
 
! Отговори
зелен чорап-чалгар преди 2 години
кирчо чувал ли си за кървавият Божик на 1945? какво правят сърбокомунистите с българската интелигенция безроднико
23
2
 
15
 
! Отговори
IV интернационал преди 2 години
IV интернационал на хазарските сороидни глобоиди не разрешава.III КОМУНИСТИЧЕСКИ интернационал на същите и сталин отнеха на България исконната Македания и я отродиха с терор и геноцид.Мошетата Кирчо &Кокорчо ще затрият Майка България .Всички финанси на държавата не да ръчичките в ръцете на израелският гражданин и неговата шабат шикса за всеки ден .На кокорчо не му стигат геmените кинти от SkYPE, сега ще свият парите на добитъка/гои/гласували за него и ще убият България ро заповед на Яхве.