След паниката: Разбити резервоари и източено гориво в София

Започнаха първите сигнали за разбити коли
7 мар 2022 08:58, Анисия Иванова
123

Няколко дни след новините за поскъпване на горивата, първи сигнали за набези над автомобили в София. Пробит резервоар и източено гориво - така посреща събота сутринта Александрина Младенова. Жената вече е подала сигнал в полицията.

В събота сутринта тя тръгва към магазина, остава обаче неприятно изненадана.

Още по темата

"Когато се качихме в автомобила установихме, че лампичката за гориво свети. Изненадахме се, защото преди около седмица бяхме заредили пълен резервоар. Помислихме, че някой умишлено е източил горивото. Бяхме тръгнали за квартален магазин. Съответно заредихме отново и по пътя отново светна лампичката", сподели тя.

Когато дежурният полицай пристига на място, установява, че резервоарът на автомобила е умишлено пробит и от него е източено горивото. Александрина отдава случилото се на паниката с цените и доставките на горива.

"Не само материалните щети, платеното гориво, а сега трябва да се разправяме и със сервизи и с ремонти. Имаме и малко бебе, което прави нещата още по-неприятни", допълни тя.

Вижте повече в репортажа на Даяна Георгиева по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали не мислите ,че ако има война или някакъв катаклизъм или немотия а съседа има 20кг. брашно или картофи ще му се размине бухалката. И няма да има значение дали ще ме гръмне или не. То ще го причакам зад ъгала де ... Така че и да се западявате от магазина не си мислете че хората ще легнат да умират в тях без да правят нищо
92
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Демокрация хора, всеки си живее демократично и си прави каквото иска, полицията дреме, институциите също, правосъдие няма.
91
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Варненци не ги жалете - като настанят по къщята по 5-6 гладни укри и като им плати държавата някой ден (ама не сега), ще се замогнат :)
90
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В последните 12 години ГЕРБ крадяха милиарди, а сега се върнаха към дребните си кражби.
89
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бандите на ГЕРБ в действие
88
9
 
15
 
! Отговори
:) преди 2 години
Продължаваме промяната към все по зле
87
8
 
16
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Ми те хората на Баце гладни. Преди им беше хубаво: шкафчетата пълни, мафията си имаше държава, плащахме им данък спокойствие... А сега? Какво да правят бедничките? От държавната хазна вече не може да точиш - остава само от резервоарите на данъкоплатците.
86
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
започва се .....
85
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами *** ...
84
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На изборите през май месец ще ви питам за кой ще гласувате,*** немислещи!Бойко бил крадял!?Ми хайде сега вас да ви видя кво крадете!?СерсЕми!
83
12
 
10
 
! Отговори
Боби преди 2 години
Трайте си още, скапани Българи. Даваме си дупето на турците и на амариканците. Защо не изгоним всички турци, ***, сирийци, араби, помаци, руснаци украинци..... Защо сме толкова гаден народ..... Защо гледаме чуждото, а не своето....
82
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Софиялдаци!
81
1
 
20
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
санкциите работят ......срещу нас!
80
6
 
31
 
! Отговори
Joko преди 2 години
Случаят е твърде неприятен, но до кварталният магазин с кола ! ! ! Забравихте ли га тичахте с опинци из царевичака !
79
23
 
20
 
! Отговори
Румен преди 2 години
Така ще е , като Запада тридесет години предопреждаваше. Не чакайте само на Русия за гориво. Търсете и други доставчици. Е затова БСП СЛУГИТЕ на Кремъл са за ..........
78
13
 
2
 
! Отговори
Nqma Bg kalviatura преди 2 години
Гласувахте? Хахаха Е**те си п**ката *****а !!! Дори тук в коментарите има гласували за Гроп партията! Продажни и мало оумни ид е о ти ! Оффце !!! Да сме живи и здрави всичките, до 2025 - дето казват че само по планините на високо ще се спасим!!! Ще ръгам с кола, и ще гоня простаците от моето място! Няма да съм човечен към ***. Съжалявам, но така трябва. Света трябва да се почисти от мизерници, ***, лъжци и празни тикви. Опетнено семето е вече. Не умешено, а опетнено.
77
1
 
58
 
! Отговори
шопендар преди 2 години
за 5ти път ми източват горивото-този път около 30 литра,преди 3дни,при четвъртия опит ги усетих,и ги подгоних,остана ми туба и маркуч,но ми отмъкнаха капачката на резервоара за 12 лева и пак съм вътре.в полицията вдигат рамене,било маловажно,питах ги дали мога да ги хакажа ако ги хвана-било по добре да не прекалявам,същият отговор получих и като ми обраха къщата-електрожен,флекс и други,въпреки че им показах клипове от камерите,полицията ни пази само в песните на веско маринов
76
2
 
31
 
! Отговори
Биволъ преди 2 години
А някои питали се защо Чирен не се нагнетяваше с евтина газ, а сега даже се продава на фирми близки до Александър Николов на двойно под пазарната цена. Къде отиват стотици хиляди с комисионни, дали и сега ГЕРБ е корумпирана или тези които прокламираха нулева?! корупция.
75
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Софето само с СВ номера ли е разрешено да се кара?Ай сиктир ва ,гражданята с по 3 села !
74
1
 
16
 
! Отговори
Каун Грипенов преди 2 години
Оня прихвость на пРезидента министър Рашков да се захваща със залавяне на крадците-мародери вместо да търси чували с пари по АМ "Хемус" подпъхнати на поставени лица от Черепа (Васил Божков).