Безлов: Помислих си, че Божков се шегува

Експертът смята твърденията му за спорни
24 мар 2022 18:27, Росен Стойчев
88
Безлов: Помислих си, че Божков се шегува
Снимка: БГНЕС
"Огромен риск е да даваш банкноти по 500 евро. Това е все едно да бележите пари и да ги дадете на някого. Тези банкноти са изключителна тема в Европейския съюз и не само в Европейския съюз, тоест следят се много активно тези банкноти. Това пред БНР  обяви  Тихомир Безлов, анализатор от Център за изследване на демокрацията
 
"Имам сериозен скептицизъм, че нещата са се случвали така, както ги описва Божков. Знаем само версията на Божков. 
 
Огромен риск е да даваш банкноти по 500 евро. Това е все едно да бележите пари и да ги дадете на някого. Тези банкноти са изключителна тема в Европейския съюз и не само в Европейския съюз, тоест следят се много активно тези банкноти. Това е огромен риск.
 
Когато го чух преди две години и малко, ми се стори, че се шегува с журналиста. Както виждате, той има един доста подигравателен наратив".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
2
 
! Отговори
Chukan Kirilov преди 2 години
До 74Не е необходимо да идва в България. Да отиде при Кьовеши в Брюксел. Там никой не го заплашва и може да си представи защитната теза директно без да се страхува. Но защо ли не го прави? Както и другия - Цветан Василев. Ами си стои в Белград.
73
2
 
3
 
! Отговори
Дебил преди 2 години
С *** и скудоумници как да се въздържиш да не си правиш тестиси? С утрепани типове, които не могат да разберат и да направят разлика между фотошоп и истинска снимка, можеш да си се гавриш, както си искаш. Както го прави Бабикян с дивотиите си. Та така и Черепухата...
72
7
 
6
 
! Отговори
голям залък преди 2 години
Грешка, СДС да се чете ДПС, че старите сини не са фактор отдавна
71
4
 
5
 
! Отговори
голям залък преди 2 години
До 67, а ти верно ли мислиш, че играч от ранга на Божков може да си прави каквото иска без знанието на Вожда. Като КТБ, само Цветан Василев е виновен и готово, и много удобно. Странно как Пеевски все е извън прожекторите и вечната дружба ГЕРБ-СДС ми е много странна, пълно е с родолюбци в редиците им.
70
39
 
31
 
! Отговори
Не ме изтривайте пак преди 2 години
Няма да стане нищо добро в държавата ни , без да се изловят всички мизерници , начело с ГОЛЕМИЯ Ви Бойо Борисов. И преди него пооткрадваха и лъгаха , и манипулираха народа, ама този се Оака. . То бива , бива наглост, ама до самозабрава.... Напълнила си чекмеджетата и къде ли още не с пари и злато и има очи да се обяснява и да залъгва още хората ...комунистите това, те онова ..а той чиста сълза . Обкръжил се маф ид'иота с *** и живурка на наш гръб. Хайде вярвайте си наивници в Боко Вожда !
69
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А,то цялата работа не е редовна,и е в тъмната страна на луната.Не е редно и офшорни сметки да имат политиците...ама имат,хахаха
68
30
 
31
 
! Отговори
Косача преди 2 години
Уважаеми господин Безлов! Мислите ли, че политик, от ранга на Борисов, ( както го наричат някои негови колеги), се вълнува от номинала на банкнотите, които получава! Мисля, че се шегувате!:):);)
67
40
 
30
 
! Отговори
Гарван Гарванов преди 2 години
Сигурен съм, че Черепа си е плащал данъците съгласно действащия закон, както и реката, до стотинка. В момента в който спря да пълни шкафчето на ***, се сдоби с 19 обвинения. А банкянския толуп, се е окопал дълбоко и навсякъде, чака да се върне на бял кон. Дали ще му позволим?
66
52
 
62
 
! Отговори
Мхм преди 2 години
Божков ,че е гнила ябълка е ясно ,но моля ви стига сте защитава ли Борисов.Герберите са спокойно ,защото мрежата им от агенти е навсякъде ,както и си държат цялата прокуратура.Затова Боко си излиза с ръцете в джобовете от ареста.И се жалва ,да събуди съжаление.Много наивен и простоват народ сме.
65
27
 
56
 
! Отговори
Enzo преди 2 години
Какво може едно бивше милиционерче ( Божков), милиционер-комунист.... ей все неим стига. Като си толкова чист ела в България.
64
30
 
57
 
! Отговори
Чичо Ви Манчо преди 2 години
Години наред Скелета беше като император в държавата и никой не смееше да го пипне с пръст. Императорът е господар на положението и него не могат да го рекетират. Само че Бойко и Горанов му дръпнаха килимчето и той сега търси отмъщение. А останалите играчи от типа на рашковци, мунчовци, кирчовци просто използват положението да ударят политическия си опонент.
63
13
 
30
 
! Отговори
Алито от София преди 2 години
Вместо да пишат едно и също по три пъти в една статия, защо по добре не даде предложение да се проследят тези банкноти от по 500 евра, нали с тази цел е създадена, за по бързо разплащане с търговска цел и проследяване, някоя от обвиненията го намекнаха що се виждат сериите номера и за кратко време може да се докаже от къде са отишли на Бойко у шкафчето
62
43
 
31
 
! Отговори
Джордже Балашевич преди 2 години
Със сигурност Божков е разплакал много майки. През 30сет годишният преход, в нашата мила татковина, си беше една малка гражданска война. НО, имайки предвид как действаше ОПГто на Бойко Методиев Борисов, и съществуващите преки и косвени доказателства, намиращи се в стенограмите на Народно събрание и Министерски съвет, както и съответните комисии, думите на Васил Божков отразяват самата действителност! Със сигурност са го притискали, със сигурност е давал.Историята на ОПГто на Бойко и Шиши е факт!
61
9
 
50
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
До БобиЗабравихте ли кой пропя срещу Божков - съдружникът му. Та се питам, защо и от него държавата не си търси парите. Май беше със сериозен %, та и той се е облажвал.
60
49
 
22
 
! Отговори
Боби преди 2 години
Браво на Божков!
59
37
 
78
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Не е за вярване че има хора които безусловно вярват на Черепа.... Ако той беше такова цвете за каквото се представя - щеше да си е плащал данъците, а обезумялото простолюдието още щеше да търка талони. А ако ББ наистина е взимал подкупи от черепа - то тогава няма логика ББ да ликвидира бизнеса му и да го прати в девета глуха. Черепа го е яд че му убиха златната кокошка и прави всячески опити за злепостави бивши управници. Всички случващи се в държавата ни е платено и ръководено от черепа.
58
7
 
33
 
! Отговори
Joro преди 2 години
Не се следят. Някои банки отказват да ги дават на всеки, тъй като хипотезата е, че ги използват престъпници, които пренасят големи суми нелегално. Затова ги спряха от печат. Но още са в обращение. Аз си държах две такива банкноти доста години.
57
32
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като могат да се проследят, значи следва парите теглени от Божков да се проследят и да се потвърди или отрече твърдението му. Прокуратурата, обаче не иска ... Приказвайте си кой прав кой крив, но без изясняване на фактите истината я няма. А Безлов можеше още малко да се напъне ..
56
10
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И защо чистият, като агънце Божков, не подаде сигнал срещу Борисов, Горанов и пиарката, преди да получи 18 обвинения?
55
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
62 Глупакътмисли така. Затова е все беден.