Балът - мястото да бъдеш различен

Коментар на Любомир Стойков
26 май 2022 20:39, Росен Стойчев
12
Балът - мястото да бъдеш различен
Снимка: БГНЕС

"Дори момчетата с рокли и поли са театрално направено, не е цинично.

Още по темата
Виждали сме такива на Оскарите. Постига се целта - да бъдеш различен. Трябва да насърчаваме този стремеж. Това е накъсване на ежедневието, истински празник за семейството". Коментарът е на модния експерт професор Любомир Стойков пред Нова Нюз.

По думите му се подчертава най-атрактивното от младостта

"Младежите се стремят към оригиналност, понякога представите им са нереалистични, но трябва да сме толерантни. Някои крайности в модата ще бъдат елиминирани. Не забелязах драстично грозни гледки по абитуриентските балове тази година". добави Стойков.

Според него трябва да се залага на българската мода. "Има акцент върху корсетите, падналите рамене, щраусовите пера, дълбоките естетски направени цепки, дантелата. Скулптиране на фигурата чрез дрехата е показателно", добави експертът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"модния експерт професор Любомир Стойков пред Нова Нюз"- И В ТОВА ЛИ ИМАМЕ "експерти" НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ! Страна на "ЕКСПЕРИТЕ" станахме, а резулратите 0 и тотална трагедия
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кефят дечурлигата. Готино преживяване беше!
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оставете ги децата да се забавляват, бе! Моралисти. Един ден празник да имат и ама тая с какво била облечена. Ами с каквото си иска. То си е до избор, възможности, вкус. Ако ще с перде да се заметне. И определено не ми дреме за тоя автор на статията и леко така подозирам сексуалната му ориентация, че е към ляво. Гледаш млади и усмихнати момчета и момичета и не им пожелаваш всичко добро, а ги гледаш как са облечени? Абе... тоя е bаси пeнdeла...
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 5 - Денди за съжаление замина за Елисейските полета. Някак въпреки различната си ориентация беше приятен и земен човек. Можеше да го видиш да разговаря както със възрастни така и с деца, както с така наречения елит така и с хипарите и бездомните. Наистина уникален човек. Младите *** с рокли и гримове не могат да му вземат ни на акъла, ни ва стила. Мир на праха му на тоя човечец. Хем съм си говорил само 3 пъти с него, хем го чувствам като истински приятаел.
2
0
 
6
 
! Отговори
Стайков преди 1 година
взема кинти да промотира измислени кифли и да 'пиарства' напред-назад. нищоправец.
1
1
 
9
 
! Отговори
hasmokar преди 1 година
Снобизъм на родителска патология.