Борисов пита управляващите: Защо грабите българите?

Лидерът на ГЕРБ е на посещение във Велико Търново
Обновена: 12 юни 2022 13:09 | 12 юни 2022 12:30, Анисия Иванова
220
Борисов пита управляващите: Защо грабите българите?
Снимка: Facebook

"Защо грабите българите?”, попита експремиерът Бойко Борисов новите управляващи, визирайки високите цени на горивата у нас. Той отново припомни, че при "лошия Бойко" цените са били други и попита къде отива разликата от 1 лева на литър в момента

Лидерът на ГЕРБ е на посещение във Велико Търново. Там той посети музикално-драматичен театър „Константин Кисимов”, откъдето направи и изявление пред симпатизанти на партията му. 

Той отново припомни, че в деня, когато ИТН излезе от коалицията, в Банкя му спрели тока. "Газ няма, ток няма, вода няма", изброи той.

По думите му с такова правителство никога нито една магистрала не би могла да бъде построена. Според него няма пари за тези инфраструктурни поректи.

"Магистрала „Хемус” до Търново, ако не се беше случила промяната в кавички, днес щеше да е на чакъл”, заяви бившият министър-председател.

„Актуализацията на бюджета гарантира едно – липса на каквото и да е друго в държавата – саниране, за докторите, за учителите, за МВР. Те искат да си купят една голяма група от хора и да отидат на избори, каза още Борисов. Според когото умишлено се твърди, че ГЕРБ са против пенсионерите и младите семейства.Според него най-добрата актуализация на бюджета е оставката на правителството. "Ако приемете този бюджет, ви гарантирам, че няма да има следваща година. 2024 година ще е крах. Тези искат да остават по 40 хиляди на дете дълг", заяви Борисов.

Въобще нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление вече, каза още лидерът на ГЕРБ.

Днес бихме могли да оправим доста, но утре вече няма да може да оправим нищо. Година и половина е пустош – една къщичка за птички няма. Това и 30 години преди нас го нямаше, каза Бойко Борисов.

Той припомни и че остават още 15-ина дни, в които трябва да знаем къде ще отидат делата от специализирания съд – дали ще се върнат от начало, попита Борисов и продължи:

Знаете ли къде са машините за гласуване? Така ни измамиха всички. Аз съм „за” смесения закон - който иска с машини, който иска с хартиени бюлетини. Това е демокрацията.

Коалицията ни със СДС работи добре и ще продължава да работи добре. Надявам се, че ще успеем да убедим, че смесеният вот ще даде по-голяма представителност и възможност на повече хора да гласуват, каза Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Честит рожден ден генерал Борисов ,честит да си Боико .
178
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Qanon-А ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ?- ДАГИ ОСТАВИМ ДА НИ ДОСЪСИПЯТ ЛИ???? ИМАШ ЛИ МОЗЪК??? СЛЯП ЛИ СИ,ЧЕ ДА НЕ ВИЖДАШ КАКВО ПРАВЯТ??? ХАРЕСВАТ ЛИ ТИ ЦЕНИТЕ,ИЗОСТАВЕНИТЕ СТРОЕЖИ И ПЪТИЩА ???? ХАРЕСВА ЛИ ТИ ТОЗИ ХАОС , ТОВА ОБЕДНЯВАНЕ,ВСЕКИДНЕВНИТЕ ЛЪЖИ?.........КЪДЕ Е 4-5 ПЪТИ ПО-ЕВТИНИЯ ГАЗ НА ЛЕНА???? КЪДЕ Е 21,6 % УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ПЕНСИИТЕ,КЪДЕ Е ОЛИОТО ПО 3 ЛВ,КЪДЕ Е ЗЪРНОТО.....?
177
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 185"Не познавам човек, който да гласува за ГЕРБ"....Аз пък колкото човеци познавам ВСИЧКИ ИСКАТ ЧАС ПО-СКОРО БОЙКО БОРИСОВ ДА ИДВА,ЗА ДА СПРЕ ТАЗИ РАЗРУХА И ГРАБЕЖИ! ЧАС ПО-СКОРО!!!! МНОГО СМЕ,БОЙКО,ЧАКАМЕ ТЕ !!!!!!ДРУГО СПАСЕНИЕ НЯМА!!!!!!! РАЗСИПАХА БЪЛГАРИЯ!!! ИДВАЙ!!!!
176
5
 
4
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
АЗ И ЦЯЛОТО МИ СЕМЕЙСТВО ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ НЕЗНАМ КОИ САМОУБИЙЦИ ГЛАСУВАТ ЗА ПЪПЪ ШЕПАТА НАЗНАЧЕНИ С МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ *** И КИРО СЪС САМОЛЕТ НА РАЗХОДКА ДО СОЛУН С ДЪРЖАВНИ ПАРИ НУЛЕВАТА КОРУПЦИЯ ЛИ Е
175
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Токът може и бял кон да се върне, със Шрек и цялата им пасмина лъжци и мазачи.
174
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-голям грабител от ГРОБ не е имало и няма и да има.
173
3
 
6
 
! Отговори
1 преди 1 година
др.борисов,ти малко ли ни грабеше,много бърже огладня,нека малко и ддрруги да ни грабят
172
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
разликата отива при аверите му от лукойл.неговата фирма му ги охраняваше преди години а със шефа му си бяха първи дружки
171
2
 
6
 
! Отговори
ЗАЩОТО... преди 1 година
ПП = БСП = ДБ............ КИРО = НИНОВА................. цял свят го вижда....
170
3
 
8
 
! Отговори
Баце чакаме те преди 1 година
Баце пак утцели десетката с исказване - каде е разликата в цената на бензина кой я прибира
169
2
 
4
 
! Отговори
Миау преди 1 година
И една хартиена бюлетина да има, тя ще е пусната от Столипиново. За какво си говорим.
168
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко Кюлчето е задействал троловете си под всяка новина ползвайки Севи приятелката на Каскета, за задействане на фабриката от ***
167
5
 
4
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Ас сам ром, цялото род и то и ние гласуваме за барон Борисов. Той се грижи за нас, гледа да не плащаме, напрежението по жици да иде, бакър да си берем, на избори дава по 20 лева на братята, на мене също. Обещавам тази година да си купим мозък, че казаха таковата трябвало за да те пуснат у германията да си берем джилезо.
166
1
 
3
 
! Отговори
Миау преди 1 година
Защо само на мен триете ***?? Целият сайт го наричат така!!
165
4
 
8
 
! Отговори
Миау преди 1 година
Тази руска *** 13 години **строи** интерконтернена връзка с Гърция и нищо не направи ,и за 1 год построи Балканския паток.
164
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не познавам човек, който да гласува за ГЕРБ. Много съмнителен в този голям процент гласували за ГЕРБ. Толкова ли станаха онези с гетата?
163
12
 
5
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Аз и цялото ми семейство гласуваме за ГЕРБ БОРИСОВ Е ЛИДЕР БОРИСОВ Е ПОЛИТИК БОРИСОВ Е ДЪРЖАВНИК Само незнам как изобщо България ще може да си стъпи на краката след промяната и кой наистина ще управлява най добре е Радев да управлява нали най желаеше властта докара пъпъ и *** назначи ги саботираха всичко каквото можеше и фалирането на страната ни е факт сега обикновеният българин плаща цялата сметка а тези изброените са на софрата
162
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Върха на наглостта си ти !
161
6
 
11
 
! Отговори
Qanon преди 1 година
Борисов, Пеевски, Доган, Костов, както и много други покрай тях, са причината да сме все още така! Докато тия са на свобода, ние няма да се променим! Запишете си го!!!
160
4
 
9
 
! Отговори
Крадецът преди 1 година
вика: Дръжте крадеца! :D