Депутати от ДПС напуснаха НС, отидоха при протестиращите

Партията участва в организацията те да дойдат в столицата днес
21 юни 2022 13:45, Нели Христова
81
Депутати от ДПС напуснаха НС, отидоха при протестиращите
Снимка: БГНЕС

Лидерът Мустафа Карадайъ, депутати от ДПС и кметът на Кърджали Хасан Азис отидоха при събралите се около Паметника на Цар Освободител представители на местната власт, дошли да протестират по време на дебата по вота.

Още по темата

Пред Народното събрание е периметърът, отреден за противниците на властта. Първи места там под жежкото слънце заеха представителите на общинските структури на ДПС. Хората са от сдружението "Толерантност", сред тях и кметът на Белица, а лидерът на ДПС потвърди, че паритята участва в организацията те да дойдат в столицата днес, пишат от 24 часа.

Той чул от тях ценни предложения и щял да ги внесе в парламента, обясни Карадайъ.

 "Днес е празник на толерантността и демокрацията", вметна саркастично той пред репортери, коментирайки дебата в пленарната зала.

Еклектично близо до хората на ДПС се бяха подредили здрави момчета с татуировки, които скандираха възгласи за "българщина". Част от тях освиркаха Карадайъ, докато минаваше покрай тях. Това са представители на ВМРО и огранизация "Хан Кубрат", които са сред 11-те партии, граждански сдружения и физически лица, подали уведомление за протестите по-късно.

За поддръжниците на кабинета е отредено мястото откъм северния вход на парламента.

Да бъдат толерантни, всеки има право на протест - това обясни, че ще призове симпатизантите на ДПС зам.-председателят на партията Йордан Цонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 1 година
ПОМАЦИЕ. ДА. ХОДЯТ. В. РИБНОВО!
55
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП провокира етническа нетърпимост. Киро просто постави в риск етническия модел у нас. Как може, такъв човек да бъде премиер?
54
2
 
2
 
! Отговори
Платено пътуване преди 1 година
Депесе да не останат по - назад, да не излязат недолюбени похарчили парите на шИ.шко да докарат аграри по пот.ници.
53
1
 
1
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
От НЕГЛАСУВАЩИТЕ ИМА ДПС!
52
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пиявици, така е прости сме и това ни се случва.
51
3
 
3
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 година
Ми там и да си останат , и да не се връщат повече !!!
50
5
 
8
 
! Отговори
Путинофилчо преди 1 година
ДПС Възраждане,. Герб,Слави ,Пишман Воиводи ,и Други Различни ама излезаха на протест като им свирна някой от Вън Най вероятно о Север. Е Хайде Копейките Да Те си казват че си ги командват и захранват от Там ама Другите ,,, Послушаха свирката и хоп на протест пък и на хора платиха чак от далечна провинция да дойдат и викат да не им се увеличават пенсиите и семейните добавки ,Ербап Патриоти ....
49
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не разбирате ли, че вече не става въпрос за идеология, а за оцеляване,при това управление. Доколкото упражненията на МС могат да се нарекат управление.
48
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тук пишещите така и не разбират,че освен Възраждане всички останали партии са слуги на САЩ.Така и не разбрахте,че те вече 30 години целенасочено не ни дават дъх да си поемем САЩ ни презират защото бяхме най верният съюзник на СССР и няма да се успокоят докато не ни унищожат и нас и Русия.А вие се радвате на същите тези които в момента управляват и по заповед ни погребват.
47
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Виждате ли ги, копейки, джамбази и всякакви такива са готови с турците да се прегърнат (и вече го правят). Призив към нормалните симпатизанти на Възраждане - елате при нормалните хора днес откъм Александър Невски, "вашите" (неслучайно е в кавички) вече ви предават.
46
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не съм против младите и образованите, но тези от ДБ и БСП не са млади, а тези от ПП не са образовани.
45
2
 
11
 
! Отговори
До 52 преди 1 година
Бягството не е решение.То е слабост.Ако сме солидарни и единни,ще изметем тая пасмина,която ни изсмуква силите вече толкова години,завинаги.Младите и образованите трябва да поемат властта и да отстранят старите кучета,които пак се готвят да ни заръфат.
44
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само ДПС, ИТН и Възраждане могат да ни измъкнат от това блато. Дано тяхната взаимна работа и усилия да продължи.
43
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако има избори и не отидете да гласувате,тези ще ви управляват.
42
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Леле какъв "многолюден" протест. Не стигнАха ли паричките за повече кИбапчета...
41
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДПС и Възраждане - бъдещето на България. Само дано всеки мислещ има възможността да се спаси от тази държава
40
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да видим. Аз си гласувам за Възраждане. Другите БСП, ДПС, ПП, ГЕРБ, ИТН, ДБ им се даде шанс. Янев също го видяхме, марионетка. Не квото каже народа, а квото им заповядат.
39
5
 
6
 
! Отговори
Каракюпек гювеч преди 1 година
Ще стане след новите избори, ако има такива --ДПС ще си вземе 10%и толкоз със нея който се събере сам се приключва другата отровна гъба е Възраждане ,те ще вземат максимум 20% само че тези проценти са неизползваеми ГЕРБ до 22% ПП очаквам минимум 25 % БСП до 10% Янев 7% ДБ-5--7% При тази ситуация ще управлява ген. Радев и то много дълго време ! Така че тези които хвърлят страната във хаус единствено спасяват кожите и замитат следите ! Затова свалят правителството !
38
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тук нява протестиращи срещу протестиращите. Утре на Възраждане ще видите обаче. Тогава вече, ще си проличи, че ДБ и ПП не се появяват на протестите на ГЕРБ и ДПС, но се появяват на тези на Възраждане. Очевидно е, че ГЕРБ, ПП, ДБ, ДПС са партия служеща на един и същ режим и че гласуват заедно по всички въпроси свързани с падането на ветото на РСМ, пращането на оръжия към Украйна, корона мерките и мачкането на дребния и среден бизнес. Единствения опасни за статуквото са Възраждане.
37
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая държава се разпадна...