Петков убеден след срещата с Нинова: Диалогът продължава

Единствената му грешка била комуникацията
Обновена: 30 юни 2022 10:28 | 30 юни 2022 10:24, Анисия Иванова
130
Петков убеден след срещата с Нинова: Диалогът продължава
Снимка: БГНЕС

Кирил Петков и Корнелия Нинова проведоха изненадваща среща в стаята на ПГ на "БСП за България" в парламента. Срещата била по настояване на Петков, съобщи БНТ.

Дотук се стигна, след като Корнелия Нинова вчера обяви, че БСП спират преговорите с ПП заради изгонването на 70 руски дипломати. БСП спират преговорите с ПП за кабинет, призовават Радев да свика КСНС заради руските дипломати

Още по темата
Продължихме разговора и това, което трябваше да стане ясно е, че няма еднолично решение за изгонването на дипломатите. Видя се, че периодът е започнал от март, каза след срещата Кирил Петков.

Единствената грешка, която може би допуснах е комуникационното представяне на събитията. Трябваше да излезе от и в съответствие с институциите, които са работили по тази теза. Това беше диалогът и той продължава, заяви Петков.

Има непреодолими неща, които трябва да преодолеем. Най-важното според него е, че не трябва да се измества най-важният фокус - икономическото състояние и антикорупционната тема.

Въпросът е да се избегне кризисна точка, която не е от толкова голямо значение. Мисля, че диалогът с БСП продължава, защото основните рискове са много по-големи, отколкото кои институции какво участие са взели в едно такова решение.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова ли пак се врътна или Киро пак лъже? Да се махат тези недоносчета с измислени харвардски дипломи, че ще ни затрият като народ
106
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
109, Стефан Стамболов е злият гений на провалите на България. Много добре са му се отблагодарили "благодарните" граждани. Чист слагач и прислужник на външни интереси, молил с офицално писмо Султана да нападне България. Това е Стамболов и затова е получил съвсем справедливо ятаган в самодоволната муцуна. Киро е същия - проводник на чужди интереси. Но до сега получи само снежна топка. Има още да работи, докато стигне до предателствата на Стамболов.
105
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единствената му грешка била комуникацията?!? Тоя е дърво без корен, всичко което направи е грешка, провал, наглост и некадърност. Не бива да допускаме такива фандъци да ни ашладисват тука. Куфара и в Канада - това е най-доброто, което може да направи. Всяка минута на власт тука е провал за България.
104
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Митрофанова да прочете какво е станало с ген. Каулбарс през 1886 г. Ама тогава външен министър е бил Гр. Начович, а не Генчовска от ИТН. А начело Регентството е бил Стефан Стамболов, а не руския поцелуйко Румен Радев!
103
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мутрафонова как добре си съжителстваше с банкянския Патокостроител. Дойде Киро и развали рахата!
102
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чемодан, аеропорт, Москва!
101
1
 
8
 
! Отговори
бай Онзи преди 1 година
Споко, ще се прегърнат и целунат. Кокал толкова лесно не се дава. Цялото фръцкане на Кака ви е извиване на ръце за повече министри.
100
0
 
17
 
! Отговори
Мишо преди 1 година
Петков е национален предател и чужд агент!
99
0
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Сега влизам в сайта. Чудесно, значи сте се отървали от тоя вирус, дето ви се беше лепнал... Някой добър хакер ви е вдигнал мерника, Днес.бг...
98
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С Нинова е лесно - обещаваш й просто едни пари и тя е готова на всичко. Лакома и алчна.
97
3
 
13
 
! Отговори
д преди 1 година
Корни й е толкова сладко сладко да управлява, че е готова на абсолютно всичко.
96
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На кирчо толкова много му се услади властта, също като безглутеновите торти на Линда. Чуди се как да набере повече депутати и кой да подлежи. Но както изглежда, кака корни е по- коректна и ще си удържи на думата за ново правителство без кирчо.
95
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОГАТО КАРЕТО СЪСТАВИХА ПРАВИТЕЛСТВО,РЕШИХ ЧЕ ЩЕ Е ДО ЗЕЛЕНО,А ПОСЛЕ ЗАПОЧНА ВОЙНАТА В УКРАЙНА И МУ ДАДОХ КРЕДИТ ДО ПРИБИРАНЕ НА РЕКОЛТАТА,НО ПРОЦЕСИТЕ ЯВНО СЕ РАЗВИХА ПО-БЪРЗО. НИЩО НЕОБИЧАЙНО,ИЗБОРИТЕ ЧУКАТ НА ПОРТАТА - ХУБАВ ТЕРМИН Е СЛЕД СРЕДАТА НА ОКТОМВРИ - НАЧАЛОТО НА НОЕМВРИ. КИРЧО ХАРВАРДА МНОГО БЪРЗО СЕ АМОРТИЗИРА-БАЙ,БАЙ!!!
94
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петков вместо да вложи цялата си енергия за актуализацията на бюджета и плана за възстановяване навреме, а не в последния момент, той активно,на своя глава, се занимава с руските дипломати, сякаш му са трън в очите. При това действа задкулисно и непочтено, без да уведоми президента и Нинова, която му е коалиционен партньор. Толкова се издъни и лъсна този човек, че на мястото на Нинова ще ми бъде обидно да разговарям с него.
93
2
 
8
 
! Отговори
Един от Юг преди 1 година
Кире, дай и военните заводи и Корни ще ти бъде съюзник!
92
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
страх го е, че щи си остане просто Киро :)
91
5
 
13
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
ЗАЩО ТОЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ПРЕСТЪПНИК ОЩЕ Е НА СВОБОДА? КЪДЕ СТЕ ВИЕ ОАКАНИ СЛУЖБИ И ПОРЪЧКОВА ПЕОКУРАТУРА? КАКВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОЩЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ТОЯ НАГЛЕЦ ЗА ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН? ВСИЧКИ СЛУГИ НА С.А.Щ. В ЗАТВОРА.
90
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Естествено! Докато има пари за харчене ще има и диалог. Като свършат кинтите и разговорите ще спрат. Последния път когато БСП бяха на власт външния дълг към БВП го качиха на 102%. За 7 месеца от 37% го направиха 55% и сега искат още да теглят кредити. Ако пак те са на власт като гледам дълга ще иде не на 102% а на 202%. БСП са най-крадливата партия в историята на България. ДПС даже крадат по-малко, а те дори не са Българи и нямат никаква нужда от България и пак не са толкова крадливи!
89
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смешно е че в България все още има хора които чакат Путин да ги "освободи"??? Да ги питаш от какво?
88
7
 
7
 
! Отговори
Предпочитам преди 1 година
Предпочитам курса на Нинова отколкото на Петков. Ако са заедно-нито единия, нито другия. Тя спечели много от народа с поведението си.