Петков убеден след срещата с Нинова: Диалогът продължава

Единствената му грешка била комуникацията
Обновена: 30 юни 2022 10:28 | 30 юни 2022 10:24, Анисия Иванова
130
Петков убеден след срещата с Нинова: Диалогът продължава
Снимка: БГНЕС

Кирил Петков и Корнелия Нинова проведоха изненадваща среща в стаята на ПГ на "БСП за България" в парламента. Срещата била по настояване на Петков, съобщи БНТ.

Дотук се стигна, след като Корнелия Нинова вчера обяви, че БСП спират преговорите с ПП заради изгонването на 70 руски дипломати. БСП спират преговорите с ПП за кабинет, призовават Радев да свика КСНС заради руските дипломати

Още по темата
Продължихме разговора и това, което трябваше да стане ясно е, че няма еднолично решение за изгонването на дипломатите. Видя се, че периодът е започнал от март, каза след срещата Кирил Петков.

Единствената грешка, която може би допуснах е комуникационното представяне на събитията. Трябваше да излезе от и в съответствие с институциите, които са работили по тази теза. Това беше диалогът и той продължава, заяви Петков.

Има непреодолими неща, които трябва да преодолеем. Най-важното според него е, че не трябва да се измества най-важният фокус - икономическото състояние и антикорупционната тема.

Въпросът е да се избегне кризисна точка, която не е от толкова голямо значение. Мисля, че диалогът с БСП продължава, защото основните рискове са много по-големи, отколкото кои институции какво участие са взели в едно такова решение.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
5
 
5
 
! Отговори
Червенушко преди 1 година
За да има подкрепа трябва да е Руско говорящ и да гледа къ Москва ! Иначе няма подкрепа от ИТН,Възраждане,БСП и Румен Радев !
86
1
 
13
 
! Отговори
ОБЕЩАВАХА НИ КОСМОСА преди 1 година
88- БОРИСОВ НЕ ИСКА ДА ОПРАВЯ КАШИТЕ СЛЕД ЧЕРВЕНИТЕ НЕКА ХУБАВО ЗАТЪНЕМ/ОЩЕ ИМА НА КЪДЕ, НЕ СМЕ СТИГНАЛИ ДЪНОТО, ОЛИОТО Е ВЕЧЕ 5 ЛВ, КАТО СТАНЕ 8ЛВ, А ДИЗЕЛА 10 ЛВ- ЩЕ ИМА ДА ЧАКАТ БЕЛИЯ АВТОБУС....ОБЕЩАВАХА НИ ДА ЛЕТИМ В КОСМОСА, АМА НЕ СМЕ РАЗБРАЛИ ТО САМО ЦЕНИ ФРЪКНАЛИ, АМА ОЩЕ ЩЯЛО- И НИКАКЪВ ГЕРБ, НЕКА САМИ СИ СЪРБАТ ПОПАРАТА
85
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Последната 1година България се опитва да избяга от Москва. Но май няма да и се получи.Пак ще дойде Бойка Борисович.
84
2
 
3
 
! Отговори
ДГД ПП преди 1 година
ДГД и БСП!
83
3
 
7
 
! Отговори
абе преди 1 година
много преторианци ,много нещо около наш Кире! От какво го пазят??
82
4
 
10
 
! Отговори
Киро ходи обграден преди 1 година
от гавази,сякаш е наркобос или защитен свидетел.Дори в НС е обграден от гавазите. Ами ако излезе на улицата(не сред повиканите клакьори и шпицкомандите на ПП след вота),трябва да викне и батальон жандармерия да пазят особено ценната му персона.Разбирам го,периодично има проблясъци,излиза от виртуалната реалност в която живее и в която е месия обожаван от народа,сеща се какви ги е надробил в държавата и че яка тояга го чака навсякъде и търси защита.Бягай,Киро,бягай в Канада(ако можеш)
81
3
 
10
 
! Отговори
ха ха преди 1 година
Нинова кокала няма да пусне
80
3
 
14
 
! Отговори
Честито преди 1 година
ИТН ви го казаха отдавна, че този харвардски тарикат не става! Онзи ден констатира, че им куцала комуникацията в коалицията, и вчера пак не обсъжда с никой! Значи или не помни дори един ден, или е достатъчно нагъл и арогантен! Едва ли е първото...
79
2
 
19
 
! Отговори
Тая коалиция преди 1 година
Е уникална - единия говори, че нямало да въоръжава Украйна - другия я въоръжава. Единия гони дипломати- другия ги защитава. И върреки това продължават заедно да управляват, твърдейки, че било щото са национално отговорни. Какво ги събира? Това е въпроса, а отговора е *** - едни пари за крадене.
78
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единственото, което продължа, са лъжите и забатачването на държавата. Просто се махнете.
77
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До aaa 68---Ами като могат да лъжат еднакво?? Яко сме го закъсали !!!
76
9
 
8
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Ще има избори много ясно. Възраждане ще спечели изборите и ще направи коалиция с партията на Янев и с БСП. Тези евроатлантици от Продължаваме изпращането на оръжия в Украйна заедно с Демократична Украйна на Ицо Иванов десантчика и Гаргамел са много опасни за България. Ще ни въвлекат във война. Киро украинеца и Демократична Украйна ще ни вкарат във война. Натам ни бутат. Затова нямаме друг избор, освен Възраждане
75
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Нам ТН И като гласуваха за КП какво ?? ПЪЛЕН ПРОВАЛ !!
74
1
 
7
 
! Отговори
от Лена преди 1 година
Кире, в края на мандата си заслужи да ти дам розата си. Чак се подмокрям като те гледам колко си прос и наг-ъл. Ще ми липсваш като се прибереш при вашите в Канада. Миро не става в кревата, но поне ме бие добре с камшика, обожавам BDSM.
73
0
 
7
 
! Отговори
Олеле преди 1 година
Ужас !
72
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво На Петков. Единственият след Костов политик с топки след Костов за последните 33 години. Ама не случи на народ, а на м...а.
71
2
 
9
 
! Отговори
Край преди 1 година
Типичен синдром на "телешки ентусиазъм". Индивида е откъснат от реалността и мисли, че главата си му е на мястото. Само дето още не е пробвал да кимне.
70
0
 
7
 
! Отговори
Нам ТН преди 1 година
Повечето коментатори забравиха за кого гласуваха само преди месеци.
69
2
 
16
 
! Отговори
До киро се справи преди 1 година
Петков добре ви нареди тук един експерт по нещо си казва , че бензина става -5 лв значи хляба ще е на -4 да ви е честит канадеца
68
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Момченце, събирай си парцалките и се омитай обратно в Канада.