Бивш футболист на "Левски" е причинил тежката катастрофа в София

Георги Семерджиев е карал кола с фалшиви номера, има над 50 нарушения на пътя
Обновена: 6 юли 2022 08:43 | 6 юли 2022 08:43, Анисия Иванова
217
Бивш футболист на "Левски" е причинил тежката катастрофа в София
Снимка: БГНЕС

Шофьорът, който предизвика тежката катастрофа с жертви в София, е бившият футболист на "Левски" Георги Семерджиев. Той е карал кола с фалшиви немски регистрационни табели.

Той е с над 50 нарушения на пътя. Колата, която е шофирал, е идвала по бул. "Черни връх" от НДК в посока кв. "Лозенец".

Карал е с много над позволената скорост (50 км/ч). Преминал е на червен светофар, ударил се е в таксито, което правело ляв завой на зелен сигнал от бул. "Черни връх" към бул. "Арсеналски".

Още по темата

35-годишният Семерджиев е обявен за общонационално издирване, уточниха от СДВР. Загиналите момичета нямат отношение към инцидента, били са на тротоара, до асансьора и зад оградата, която възпира нерегламентирано пресичане.

Семерджиев е собственик на автомивка, намираща се на същия булевард, на който е станала тежката катастрофата.

През 2010 г. е задържан по подозрение за участие в манимулиране на мачове. Той е криминалнопроявен - има информации за участие в наркоразпространение. Информацията даде началникът на столичния КАТ Тенчо Тенев. Шефът на КАТ обясни, че шофьорът убиец не е спрял на червен светофар и е карал с висока скорост. Удря такси, става мелето и бяга.

Вследствие на жестокия удар са починали две момичета - на 22 и 26 г., които са се движели по тротоара.

Тази сутрин беше изтеглена таксиметровата кола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
12
 
! Отговори
alf преди 1 година
у бг футбола такива зимат перуката и гацето от козлудуй. друсляци на кокаин
69
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези, които не искат ПРОМЯНАТА ДА ПРОДЪЛЖИ, волно или неволно застават на страната на ненаказуемата престъпност у нас! Дълбоко в душата си носят вина за тази престъпност.
68
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спокойно 3 дена рев по сайтовете и после ще ви мине и така до следващия път.
67
11
 
2
 
! Отговори
ВЪЗРАЖДАНЕ+БСП(БКП) преди 1 година
ПУТЕЕЕЕН Е ВЕЛЬОК ПУТЕЕЕН Е ВЕЛЬОК ПУТЕЕЕН Е ВЕЛЬОК!! САМО ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ И ПАРТИЯТА МАЙКААА! НИЕ ЧЕРВЕНИТЕ ТРОЛООВЕ СМЕ НАВСЕКЪДЕ
66
0
 
27
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Жорко беше обещавАЩ,но лигав футбалер... Мина в Пловдив ама и оттам го изгониха, после го хванаха с черно тото в Своге... Преди 12г. караше Mercedes S500 W220 в Х.Димитър и тия от от 5то като го виждаха го пускаха срещу 50лв. После изчезна и отиде в люлин.После вече караше G-classe... Та той си е целия в татуси и всичките рпу-та си го знаят кой е. Техен човек.просто тоя път е предрусал, но пак ще се оправи. Все пак и нашите съдии имат вили и яхти за купуване.
65
2
 
15
 
! Отговори
и те така преди 1 година
изхода е само един : връщане на смъртната присъда и отваряне трудовите лагери с по минимум пет години в тях - зависи от престъплението .
64
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички спортисти от Левски са с карти МВР, и наказания- НЯМА! Това е комунистическото наследство в коочината България! И тези, които не са съгласни с мен, може да ги сполети същата участ.
63
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В тоя ред на мисли, какво стана с бабаитчето от Перник, дет беше прокуроски син!? Нещо много затихнаха работите там
62
1
 
3
 
! Отговори
Фончо тариката преди 1 година
Мале как шофира .!.
61
2
 
10
 
! Отговори
anonumus преди 1 година
През 1989г. комуняцитеБКП му спретнаха на "правешкото село" едно вътрешно партийно превратче, разделиха си куфърчетата и създадоха мутрите, още от тогава ЗАКОНА напълно се оттече в канализцията! Бокото само доосъвъшенства започнатото от преди него!
60
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ква промяна бе едноклетъчни, тоя да не е роден преди 6 месеца, израстнал и оформен като личност по времето на лойка костинбродската.
59
0
 
19
 
! Отговори
пенсионер преди 1 година
чета и се чудя тоя защо е оставен на свобода след като е доказан престъпник . то не се отнася само за него де . такива трябва да са най малко в трудов лагер !
58
0
 
20
 
! Отговори
Д-р Исня преди 1 година
Милен Цветков 2 години чака съдиите да спрат да бавят ясно като бял ден решение, подплатено с един вагон неоспорими доказателства. Този, ако го раздава и той паралия на 50-тата годишнина от убийството на двете млади жени може да се признаят пропуските на престъпната управленска и съдебна система в България от тъмните времена на началото на века.
57
10
 
8
 
! Отговори
Васил БожковЧерепа преди 1 година
Мой човек е, ще си го взема в Дубай. Малко ли работа свърши това момче за партиите на Промяната ?! 50 акта и какво от това нали ние сме на власт Продължаваме Промяната. Скоро и аз ще се върна
56
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До сава "МВР-то е виновно." МВРто е виновно, че не му е взело книжката, но това нямаше да го спре да кара и без книжка. Истината е, че обществото ни е болно, и болестите идват от нас. На тоя родителите му са се провалили като такива, затова е станал такъв, какъвто е сега. Провалили са се и учителите му, че не са го научили на нищо докато е бил в училище. Провалила се е и системата за контрол, за да не е на пътя.
55
10
 
10
 
! Отговори
ЦСКА преди 1 година
Всеки убит левскар, спасява поне два невинни живота ! Е това е доказателството
54
6
 
11
 
! Отговори
Промяната продължава преди 1 година
Вече няма съмнение !
53
0
 
31
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ПО-ГОЛЕМИЯ ПРОЦЕНТ ОТ КАТАСТРОФИТЕ НА ПЪТЯ ГИ ПРАВЯТ ВСЕ НАГЛЕЦИИ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ОТ ВЛАСТ ИЛИ ПАРИ!!! БОГАТАШКОТО СИНЧЕ КОЕТО ЛИКВИДИРА НА МЯСТО МИЛЕН ЦВЕТКОВ, МЕСТАН КОЙТО ЛИКВИДИРА ЕДНО БЕБЕ , СТАВИИЙСКИ И ТОЙ , ТОВА СЪЗДАНИЕ И ТО ГОСПОДАР НА ПЪТЯ!
52
1
 
9
 
! Отговори
сава преди 1 година
МВР-то е виновно. Защо не са му взели книжката преди това и не е бил санкциониран? Ние като общество сме пряко зависими от подобна ***. Автора на статията да поиска сметка от шевчето на МВР, а не само да отразят новината!! В такива ситуации се хвърлят оставки.
51
1
 
7
 
! Отговори
хахаахахаха преди 1 година
да му. мине инструктажа какво да говори и какво не, и ще го фанат. а колата на коя фирма е? мен не ме интересува, но ме питат.