Братът на издирвания шофьор: Знам, че кара по-яростно, имал е ПТП-та

„Обича бързите скорости - и ето какъв е крайният резултат“
6 юли 2022 12:51, Елка Василева
85
Братът на издирвания шофьор: Знам, че кара по-яростно, имал е ПТП-та
Снимка: БГНЕС

Братът на избягалия шофьор от катастрофата в София Георги Семерджиев каза пред Нова тв, че семейството му се надява той да е жив. Няма връзка с него от вчера следобед.

Още по темата
„Майка ми е баща ми все още не са спали - това, което ни гложди, е дали той е добре. Ако е добре - ще си вземем последици, ще си научи урока, единственият проблем, за който се извинявам, е загубата на две момичета”, каза Божидар Семерджиев.

Божидар видял с очите си телата на загиналите. Когато разбрал за инцидента, отишъл на място.

„За загиналите хора, много се извинявам, такова нещо брат ми да направи по принцип не съм очаквал. Знам го какъв човек е, знам че кара по-яростно, но винаги е бил отговорен и не е човек, който би отнел живот. Возил съм се, карал ме е, никога не е претърпявал чак такова ПТП. Толкова тежко, чак има загинали. И преди е имал ПТП-та, но не толкова тежки. Обича бързите скорости - и ето какъв е крайният резултат”, разказа още братът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
Оня преди 1 година
И що само Крум Савов се осмели да каже, че тоя е внук на генерал Атанас Семерджиев, бивш вътрешен министър от времето на досиетата. Ако и сега не е ясно откъде идва чадърът???? Ама що платените жерналистки не смеят да го повторят, камо ли проверят това?Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2022/07/09/v-kryvta-na-obviniaemiia-semerdjiev-sa-namereni-narkotici.536334
56
0
 
13
 
! Отговори
Един от многото преди 1 година
Толкова *** изказване, че направо да му се прииска на човек да криминализират подобни изяви.
55
1
 
15
 
! Отговори
До 56 преди 1 година
"Не му обръщайте внимание, малък е, какво друго да каже от това, че се извинява?!" ---- Колко малък? Толкова, че не знае, че има криминално проявен брат-рецидивист, убил две невинни момичета? Че се дрогира и кара без книжка? И да обяснява, че майка му е баща му не били спали и били на по 3-4 кафета с надеждата убиецът да е добре? Божидар няма отговорност за действията на брат си, но има отговорност за нелепите си приказки и извинения към семейиствата на убитите! Къде са родителите е друга тема!
54
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нека си учи урока поне 40г в затвора.
53
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извинил се за смъртта на двете момичета човекът, какво да се прави. Сега се притесняват дали убиецът е жив и здрав, завалията! От това по-голям цинизъм не знам дали има!
52
0
 
21
 
! Отговори
д преди 1 година
Да умрете цялото ви гнусно семейство ДОБЪР отговорен човек нашмърнак със 150 в градаубиец МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАШ
51
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не му обръщайте внимание, малък е, какво друго да каже от това, че се извинява?! Нито е бил участник, нито е могъл да дава тон в живота на брат си. Майката и бащата са суяци, щом не са се изправили те пред камерите, а са изпратили хлапето да го лазят медийните хиени. Ай, моля Ви се!
50
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво сте го хванали това хлапе да се обяснява за глупостите на брат си?! Какво може да каже той?! Ясно е, че е ***, но не чакайте да го чуете от някой от родата му.
49
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да да много добро момче, помага на всички, малко по бясно кара и е малко тъпичък ама не сме очаквали да направи така. Дано е добре момченцето на мама и да му няма нищо след като 2 момичета са му се блуснали в колата.
48
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жив убиец на две млади души, за бесене са такива убиици. Въпроса е защо след такова обилно досие е на свобода, кои не са си свършилили работата?
47
0
 
17
 
! Отговори
aaa преди 1 година
Най-вероятно е бил яко надрусан или пиян. Иначе няма логика да бяга, че и да се укрива няколко дни.
46
0
 
22
 
! Отговори
до 37 преди 1 година
Много точен пример. И аз обичам да стрелям, ама и през ум няма да ми мине да стрелям от балкона или да си разнасям пушките по улиците. Има си стрелбища - плащаш и си стреляш в контролирана среда с каквото си избереш. Обичал бил високите скорости. Дреме ми. Плащаш си за писта и си караш. От 20 години съм шофьор - 1 счупен фар и счупен стоп. С такъв патос го казва "обича скоростите", че едва ли не - абе какво толкова?! Нищо не е станало - само два трупа. Добро момче. И полицията чака блудния син..
45
0
 
20
 
! Отговори
Семейството преди 1 година
на убиеца не спи и се тревожи дали той е добре. Вие досега къде спахте, та не сте разбрали, че хич не е добре? Явно не, защото и вие не сте добре, потенциални убийци сте като него. Имало там 2 жертви, ама бързата скорост е виновна. Убиецът обаче е наш любим син и брат, отговорен е и ще се поучи... Извиняват се хората!
44
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извинявам се, за загубата на двете момичета? Звучи като че се извинява, че настъпил някого по крака.
43
0
 
22
 
! Отговори
Рода преди 1 година
Какъвто наркомана, такъв и брат му."никога не е претърпявал чак такова ПТП"Измeт.Тоя път е бил надрусан по-силно и е претърпял чак такова ПТП.Не държава, а ***, пълна с безмозъчни *** и корумпирани съдии, които ги пускат след всяко престъпление
42
1
 
19
 
! Отговори
аз преди 1 година
Чета статията и си мисля - тия дето не са спали (майката и бащата) първи или втори братовчеди са? като гледам какво поколение са създали няма да се учудя дори да са по близки роднини
41
0
 
27
 
! Отговори
Божидаре???!!! преди 1 година
Майка ми е баща ми все още не са спали - това, което ни гложди, е дали той е добре. Ако е добре - ще си вземем последици, ще си научи урока, единственият проблем, за който се извинявам, е загубата на две момичета --------- А това, което нормалните хора ни гложди, е друг проблем - и ти не си добре, очевидно и родителите ти. Ама хич! Да "вземаш последици" и да "учиш уроци", като трепеш невинни хора, е върхът на психопатията! Брат ти да бъде осъден до живот, а ти превантивно - в лудницата!!!
40
0
 
24
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Извинявал се много..... Така ще мине и убиецът, с извинение. Не знам вече, публични линчове ли трябват, за да се промени нещо ...
39
0
 
19
 
! Отговори
дедА му на Гоши преди 1 година
За яростно каране си има писти!
38
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НАГЛИ до безобразие, в този момент да говори за майка си и за баща си как не били спали, а родителите и близките на тези 2 момичета няма да спят доживот сигурно.... и нарича това убийство "проблем"?? Това не е проблем бе, младежо, това си е чисто престъпление, да се качиш пиян или нашммъркан зад волана означава, че си готов да убиваш. И на това ако му викат "отговорен човек" не знам изобщо какво ценностна система имат в това объркано семейство.