Възстановени са щетите по бензиностанциите от футболните фенове

Нарушителите пътували организирано с автобус за мача "Лудогорец" - "Сутиеска"
6 юли 2022 22:23, Петя Славова
13

 Заради кражби в няколко бензиностанции полицията задържа 48 футболни фенове. Взели храни и напитки за около 3 хиляди лева, без да платят. Заради неприятните инциденти, консулът на Черна гора пътува до полицейските управления по спешност.

Сигнал за открадната стока в бензиностанцията в село Добри дял от черногорски граждани е получен тази нощ в полицията и прокуратурата в Горна Оряховица. Нарушителите пътували организирано с автобус за мача "Лудогорец" - "Сутиеска".

"В хода на образуваната проверка полицейските служители са установили, че група от черногорски граждани, които са футболни привърженици са взели от търговския обект на бензиностанцията различни стоки, без да ги заплатят", обясни прокурорът от Районната прокуратура - Велико Търново Йордан Ангелов.

Феновете бяха разпитвани до следобед в полицейското управление в Горна Оряховица. С агресия бе посрещнат опита на екипа ни да разговаря с тях.

Разпити са проведени с 48-те футболни фенове, без тримата шофьори, които не са участвали в кражбите.

Оказало се, че същият инцидент се случил и на бензиностанция в Търговище, където автобусът се отбил след мача. По спешност консулът на Черна гора у нас Йелена Стоянов посети и двете полицейски управления.

"Момчетата си признаха вината, върнаха щетите, които са нанесли, също така им е писана административна глоба, това също са възстановили", обясни консулът.

От собственика на бензиностанциите заявиха в писмена позиция до Bulgaria ON AIR, че са благодарни за бързата реакция на полицията, но отказваха друг коментар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой да ме открехне това не е ли престъпление??? За което се полага някакво наказание ОСВЕН възстановяване на щетите? В смисъл така може ли -- ако те хванат се извиняваш и готово.
10
0
 
1
 
! Отговори
Коментатор преди 1 година
Ей това е новобранска изцепка. Хем те бият и това ще ти е единственото пътуване, хем после си плащаш и те снимат за цяла България как ти се влачат сланините на търбуха.
9
0
 
0
 
! Отговори
Star преди 1 година
А там няма ли да има мач-реванш? Някой знае ли дали ще има разменено гостуване?
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези от бивша Югославия са егати неандерталците - сърби, черногорци, македонци! Толкова са диви балканци,толкова са злобни, просто се чудя в каква пропаганда са им промивали мозъците . Помним и войните как се колеха и убиваха един друг от злоба. Никога няма да влязат в ЕС! Тях ги влече турбофолка и простотията!Казвам го и във връзка със случващото се в Скопие!
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 6 - Какъв друг път - директно черни печати и забрана за влизане в България и ЕС барабар с шофьорите, дето "не знаели" какво вършат феновете. Много добре са знаели и не са се обадили на властите нали, прикрили са престъпление. Това не е хулиганска проява на стадион, а организирана кражба в няколко обекта, жив рецидив.
6
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-добре да идеш в чужда държава и да гепиш, както правят "братушките" в Украйна - организирани грабежи.
5
0
 
18
 
! Отговори
Брио преди 1 година
Другият път с кордон до границата без право на спиране
4
0
 
13
 
! Отговори
А бе зубър преди 1 година
До Бзсрамници ПредателиТия кражби стават от има няма 15 години из бензиностанциите от агитките. Само цесекарите ги бяха хванали 1 път в пазарджик и ги връщаха да си плащат защото бяха откраднали флашки
3
0
 
21
 
! Отговори
Прокурорът рече, че преди 1 година
"всяко едно от лицата е извършило маловажна случайна кражба, което се явява престъпление по смисъла на Наказателния кодекс..." ------------- Ама е имало нападение и ограбване на бензиностанции, прокуроре! Ти ли си крив или Кодекса? А?
2
13
 
1
 
! Отговори
dsdsadsa преди 1 година
До Бзсрамници ПредателиДу-хай, бе гербер шашав
1
15
 
29
 
! Отговори
Бзсрамници Предатели преди 1 година
Момчетата си признали вината, докато псували и заплашвали българските журналисти! Не разграден двор а посмешище ни направиха Променливите Предатели! Платили си били откраднатото! С други думи който мине от тук може да коли беси и граби, ако го хванат си плаща и може да си ходи! Великолепно! Кирил Петков - най-голямото зло което България е виждала! Проклет да е и той и всички които му помагат!