Взели книжката на Семерджиев заради дрога преди месец

През 2014 г. останал пак без книжка, но заради алкохол
206

Издирваният Георги Семерджиев за тежката катастрофа в София снощи, при която загинаха две жени, е бил хванат зад волана след употреба на дрога.

На 11 юни столичнната Пътна полиция е взел книжката на Семерджиев заради употреба на 2 вида амфетамини, съобщава "24 часа".

Той е бил спрян от патрул в столичния кв. "Студентски град", защото имал неадекватно поведение на пътя. При проверката, полицаите открили наличието на двата вида дрога.

Още по темата
Веднага взели книжката му, която се оказала швейцарска. С нея не спрял да не спазва правилата. Имал 84 взети контролни точки. Една шофьорска книжка има 39. Заради дрогата в прокуратурата е образувано досъдебно производство.

През 2014 г. пък му е взета книжката заради алкохол. Именно тогава си извадил швейцарската.

Заради дрогата в прокуратурата е образувано досъдебно производство. Мъжът се издирва заради катастрофата снощи, при която уби 2 момичета.

Семерджиев бе задържан през 2010 г. по подозрение за участие в уредени футболни мачове.

35-годишният Георги е обявен за общонационално издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
1
 
26
 
! Отговори
дса преди 1 година
До !!!!!!!!!!!!!! -- абе дебиллчо, тоя ако беше в САЩ щях да му лепнат една 300-400 годишна присъда на момента и после да се оправя и да търси квито иска адвокати, а в някои по-"либерални" щати, щеше директно да се пърже на стола. На крива ракета космоса й пречи....
124
0
 
19
 
! Отговори
срамота преди 1 година
Познавам го.Беше активист на Герб.За тях закони няма.И Тиквата караше с 260 ,и даже се хвалеше с шофьорските си умения публично.
123
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако на комсомолката пещерата е огромна, надрусания партиен секретар се прави, че не я забелязва в залата по време на събрание за отчитане на броя на пещерите по време на петилетката!
122
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А какво стана с Йомов ,същия футболер гангстер,с чалга певица, дето викнал тате с пистолета ,че изял два шамара и него го покриха ?
121
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То нали едни влюбени останаха завинаги на едно дърво на България на 50 метра навътре. А вие на тротоара си мислите че е безопасно. Внимавайте къде ходите бе хора, с прибежки и припълзявания и бъдете нащрек.
120
0
 
7
 
! Отговори
Калашников преди 1 година
На стената !!
119
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе Комсомолке, не виждаш ли, че аз - надрусания партийниен - комсомолски секретар те мятам на джанката, ти па си се качила на сливата и искаш да бегаш от комуната? Само кат те хвана ще се побъркаш от тия изводи дет си ги чувала от дедо си и баба си че "куче влачи рейс" без комуна! Стига ***! Ела тук! Надрусано Знаменце ще ти дам да трепти в ръцете ти!
118
0
 
13
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
"Добрите" практики в историята показват, че когато няма държавност и прилагане на някакви закони, народът (хората от тази територия) трябва да вземе правораздаването в свои ръце...! По най-бързия и брутален начин...! Друго не остава на оцелелите, близки, роднини.
117
11
 
16
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!! преди 1 година
Да живее ЕС, НАТО, САЩ и демокрацията ! Наркотици и свободия да има само.
116
4
 
5
 
! Отговори
Хааа ха ха преди 1 година
Чакайте на господ, вярваъте и в Батман, че ще дойде да ви спаси. И така до последния българин. Вярващ т.ъ.п.и.р. Те и поповете ви се друсат неуморно вече
115
0
 
49
 
! Отговори
Майна преди 1 година
Сега ушев ще направи 100 "акции по контрол на трафика" и ще глоби 5000 човека за превишена с 12 км/ч скорост (62 км/ч), изтекъл срок на годност на пожарогасителя, изгоряла една от двете крушки на задния номер и незалепен стикер за Гражданска отговорност на стъклото и всичко отново ще бъде "наред", дейността ще бъде отчетена и МВР ще си е "свършило работата".
114
0
 
26
 
! Отговори
Даааа преди 1 година
Много е модерно днес да си надрусан с меки китки, разови прашки, пухен сутиен, футболист, наркопласьор, чалгарист, ЕС ЕС овец, НАТОвец, демократ, бизнесмен или какъвто и да е друг о.л.и.г.о.ф.р.е.н
113
0
 
42
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 1 година
Съдът още не в затворил делото срещу убиеца на Милен Цветков, а вече има следващо подобно в същия район почти. Докога ще чакаме възмездие за тези лекенца? Народът ли трябва да изпълни присъдите на тия, защото аз не виждам алтернатива освен да ги завържем на тия кръстовища и да стоят там по цял ден и който иска да ги бие с камшик
112
0
 
18
 
! Отговори
Георги преди 1 година
Кой , къдего го види директно с камъни , талпи, железа и каквото ви попадне по мръсната му муцуна...до края на ненужният му живот. Моля Ви!
111
0
 
19
 
! Отговори
Абсурдистан преди 1 година
Тоя няма как да го осъдят, щото иначе галеното синче, което премаза Милен Цветков може да бъде в опасност. Ще кажат за този, че никога не е бил наркоман, ами са му сложили нещо в питието и за това е загубил контрол, а защо е избягал? Ами оплашил се е горкия...
110
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Даааа Глупости на търкалета.Лагерите бяха за всички против властта.Сигурно тогава не е имало и затвори според теб...Всички неудачници скърбят за онова време.
109
2
 
7
 
! Отговори
до Българин преди 1 година
И кой създаде мутро-чалга културата ? Бившата ДС ги създаде, за да плаши обикновения човек. Но на бай *** пак другите са му виновни...
108
3
 
9
 
! Отговори
Даааа преди 1 година
Лагерите едно време бяха за такива като този наркоман, за такива като бойко, корнелия, пишмян " патриотите ", доган и той беше там, за костов, киро канадеца, маргини, васил божковци, бизнесмени, кръвопийци, и всякакви други убийци и престъпници. И когато ги имаше тези лагери, нямаше европейски съдии в България да пускат престъпниците и да имм дават власт и бизнес. Затова всичко в България беше наред. Народа живееше спокойно, не знаеше какво е престъпност, какво е инфлация, глад, нямаше бездомни
107
0
 
40
 
! Отговори
Майна преди 1 година
Дано бащите и братята (ако имат такива) на убитите момичета го намерят първи. Да почиват в мир горките момичета, а тоя трябва да бъде чупен кост по кост, докато и инвалидната количка му стане неудобна.
106
0
 
12
 
! Отговори
До 124 преди 1 година
"обществото ще сформира въоръжени отряди бдители" - да бе и тия бдители ще бъдат осъдени като терористи на доживотен затвор... всичко е измислено приятел