Взели книжката на Семерджиев заради дрога преди месец

През 2014 г. останал пак без книжка, но заради алкохол
206

Издирваният Георги Семерджиев за тежката катастрофа в София снощи, при която загинаха две жени, е бил хванат зад волана след употреба на дрога.

На 11 юни столичнната Пътна полиция е взел книжката на Семерджиев заради употреба на 2 вида амфетамини, съобщава "24 часа".

Той е бил спрян от патрул в столичния кв. "Студентски град", защото имал неадекватно поведение на пътя. При проверката, полицаите открили наличието на двата вида дрога.

Още по темата
Веднага взели книжката му, която се оказала швейцарска. С нея не спрял да не спазва правилата. Имал 84 взети контролни точки. Една шофьорска книжка има 39. Заради дрогата в прокуратурата е образувано досъдебно производство.

През 2014 г. пък му е взета книжката заради алкохол. Именно тогава си извадил швейцарската.

Заради дрогата в прокуратурата е образувано досъдебно производство. Мъжът се издирва заради катастрофата снощи, при която уби 2 момичета.

Семерджиев бе задържан през 2010 г. по подозрение за участие в уредени футболни мачове.

35-годишният Георги е обявен за общонационално издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
20
 
! Отговори
митко преди 1 година
Трябва масово трепане на продажни прокурори,съдии и всякаква магистратска ***.
64
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да се върне смъртната присъда - 50 нарушения, 51вото - двойно убийство. Тоя *** за какво ни е?
63
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дрогирана мутричка и неговата пр0cтитутка убиха две български момичета, бъдещи майки. Как ще ги върнете? КАК?
62
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато законазапочне да работи за всички,тогава ще се оправи България.Ето оня дето уби Милен Цветков още не е в затвора и няма изгледи да лежи.Какво да коментираме повече?!
61
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голямата татуирана мутричка е избягала за ръчичка, водена от спътничката си пр0cтитутка.
60
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига сте писали "промяната" ви била виновна. Това са си проблеми от Бойковото царство, и при Милен беше същото, кучетата си лаят, керванът си върви. То, че няма да се оправи, няма. Едно общество като не желае няма как да се случат нещата.
59
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кадъра на ГЕРБ се занимава с наркоразпространение и търговия с избори, в полза на ГЕРБ. Бойко, виж си видимите резултати БOKЛУУУК!!!
58
0
 
27
 
! Отговори
Мхмм... преди 1 година
За съжаление такива са идолите на младите у нас. 35 годишен, наркоман, бивш футболист, с джип, криминално проявен, шеф на нещо си и със самочувствие на световен шампион... Направо национален герой
57
35
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
О трагедията, бъдещите майки, сега няма да могат да се разкрачат на първата седянка и да си комбинират ДНК и да обрекат на сигурна смърт бъдещите си жертви. А Какво са правели в полунощ на светофар около хотел хумус, а не са си по леглата, може би са пресичали пияни и не им е чиста работата.
56
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
2 момичета на около 20 са жертвите, убиеца е футболиста и е избягал с пр0ститутката си в неизвестна посока, 50 годишния е таксиджия, който е завивал а джипа го е отнесъл. Имало и мотор. Това се знае последно. Но да изкарат камерите. Не знам защо ги крият. Сигурно от КАТ чакат рецидивиста да извади 50 хиляди евро, за да си затворят очите.
55
2
 
10
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Като е кадър на Герб, защо Рашков го покрива и му дава време да замине за кадето си иска а тро лче извади си главата от з ад ника и виш кои са истинските преда тели на народа защото заради такива комплекс ари като теб целия народ страда избрахте най смешните да ни управляват уж щяло да е по добре дори и барабаниста на Слави да е премиер пални политически инвалиди сте
54
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
сигурно е вече в Дюбай, нали там е модерно да се събират извън закона лекенцата - това е едно пpocто същество с 1 автомивка за пране на пари и може би с 200-300 хиляди от търговията с наркотици. С такива пари не може дори да излезе от България, да не говорим да се крие в Дубай. Божков е милиардер, все пак. Освен това е татуиран навсякъде и много лесно ще го разпознаят на всеки граничен пункт. Проблемът е, че има богат криминален опит и знае къде и как да се крие, но рано или късно ще го хванат
53
1
 
19
 
! Отговори
Трезвен преди 1 година
В годините малко преди френската революция Жан Жак Русо е казал: "Когато хората нямат повече какво да ядат, те ще изядат богатите." Намирисва ми на печено богаташко. Ммм...
52
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как е възможно да ти позволяват да шофираш с десетки тежки провинения? Тоя, ако има книжка, трябва да си я е купил, защото на теорията ако направиш дори 5 грешки, те късат и трябва да се явиш пак.
51
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Книжка кола не кара. Защо не гние в затвора?
50
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 63 като е кадър на Герб , Рашков кво прави една година освен да пие?
49
4
 
10
 
! Отговори
Рашков преди 1 година
Наше момче е, върши работа
48
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кадър на ГЕРБ. Бойковче. За това е имал палка и син буркан от респект към "полицая" Боко Тиквата
47
0
 
8
 
! Отговори
az преди 1 година
До чудя сеИ футболисти не става от такива - нали виждаш! Иначе - много от големите имена във футбола имат добро образование. Не малко са и с висше такова. Такива, като Ицо, са по-скоро изключение. А и той не е съвсем без образование!
46
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато не бъде убит с камъни от тълпата някой от тези отпадъци, нещата няма да тръгнат на оправяне. Всички знаем как се съди "наш човек" от правосъдната ни система. Или да я наречем просто "съдната система"