Семерджиев е отказал да даде проба за наркотици

Наскоро е излязъл от затвора, лежал е за разпространение на наркотици
7 юли 2022 10:47, Елка Василева
67
Семерджиев е отказал да даде проба за наркотици
Снимка: БГНЕС

След разрешение на съда предстои днес Георги Семерджиев да бъде тестван за алкохол и наркотици, защото вчера е отказал да даде проба.

Още по темата
Това каза пред  bTV Ясен Тодоров, заместник-директор на Националната следствена служба.

След извеждането на Семерджиев от дома му снощи той е закаран в МВР болница за преглед. В момента се намира в следствения арест.

Георги Семерджиев е обвиняем за причиняване на смърт при управление на МПС на повече от едно лице. За това престъпление законът предвижда от 5 до 20 години лишаване от свобода.

Наскоро той е излязъл от затвора, където е лежал за разпространение на наркотици. Вчера е бил подсъдим и за телесна повреда, която е нанесъл при сбиване между футболни агитки.

През днешния ден предстои да бъдат назначени експертизи, които да установят с каква скорост се е движел автомобилът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отрежете му нещо и ще даде кръв. Ще иска да му направите изследване и ще изброи наркотиците, които взема, за да не стане странична реакция с лекарствата.
61
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами как не е отказал и ареста? Защо го притесняват човека? С висящи дела и куп нарушения не му е лесно. Търпи българино и още малко няма да те има. Надявай се да не си ти и си трай.
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам на какво се надява,но и след 2 седмици да му направят кръвен тест ако е друсал ще излезе
59
0
 
9
 
! Отговори
31 преди 1 година
Добре де, няма ли начин да му се помолят да даде проба, и без това го събудиха от сладкият му сън и го арестува ха, без да знае защо, момчето, то докато е шофирало е било в междузвездните войни.
58
0
 
20
 
! Отговори
Никола преди 1 година
Руски специално обучени разузнавачи-килъри, хващаме лесно, ама дилърите от люлин не ги знаем с тях сме любезни и толерантни...спазваме закона!
57
1
 
4
 
! Отговори
Трезвен преди 1 година
Това е егати мощния асансьор
56
1
 
25
 
! Отговори
nikolay bradata ot v преди 1 година
това което наистина ме притеснява, е емоционалната интелигентност на семейството на Семерджиев. Те са толкова егоцентрични и обсебени от себе си, че казват, че се надяват той да е добре, сякаш току-що е блъснал 2 котки или бездомни кучета с колата си, а не ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА. ако това беше моят брат или дете, което направи това, никога повече не бих искал да го видя. Какво тъжно извинение на човешките същества. Заключете цялото му семейство.
55
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледам ги по тАливизора как хъкат и мрънкат всякакви служители на мевере.... Абе мяка ви дееева що се правите на луди ве?!?! Тоя е затвора отпреди 10г.... Требеше да убие две деца ли че да си отворите широко затворените очи?!? КАТ не са виновни... Виновна е прокоратурата... Незабавен рестарт и разстрел за тая прогнила круша!!! За три грама трева ще лежиш ама за полицейски лампи и "бързи и яростни" в центъра на София няма ядове. МеВеРе уби тия деца!!!
54
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чакат го поредица от ректални проби в пандиза. Там отказване няма
53
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Помня го от времената когато беше още футболист..Хубаво стройно момче.Тогава на 23-24годинки.Той е 86набор значи е било 2009/10та. Рус,синеок,футболист абе пичколов!Мацките умираха.И като го арестуваха в Спортист Своге за уредени мачове се пречупи.Реши,че по лесно е да уреждаш наркосделки отколкото мачове, а и повече пари се изкарват. 7мо рпу да не се правят на луди- те създадоха тоя Жоро. Тоя се скапа сам, ама споко машината на М в р. скоро ще създаде нов дилър. Люлин и брендо търсят нов дилър.
52
5
 
10
 
! Отговори
Пародия на държава преди 1 година
Абе направо да направят тестовете на пияната Дамаджана на промяната. При такъв резил и павиан да докарат от Африка за шеф на МеЕРе ще се справи по добре. 48 часа да не могат да вземат една кръвна проба. Абе Дамаджане като и това не моиш с 50000 толупа поне вземете му направете 50000 ***. Май само за това става МВР.
51
0
 
8
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Който е пил ще отказва,а разрешение от съдия я има,я не.Е,в този случай ще има,но след близо 48 часа и кюркютюк пиян ще е трезвен като лимон и няма да има как или няма да го признае защитата прибавянето на 0,15 промила на час в експертизата след като е трезвен в момента на пробата.Нооо ще има глоба от 2 бона и няма книжка,която да му отнемат.Квалификацията от 5 до 20 няма да се промени - и избягал и няма книжка.Тъй и тъй е в кюпа и с алкохол или наркотици все тази при тези данни за него.
50
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 43 - Става, става, много добре си става с по-тежките наказания. Само че има куп вратички и кадърни адвокати, които веднага се захващат за работа, щото такива като тоя и плащат добре. Докато се позволява да им се разминава, така ще е. Законът бил врата в полето и сигурно е така. Успяват да заобиколят отвсякъде. Да видим как ще ги осъдят - тоя с убитите момичета и оня, сгазил сенсея.
49
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига сте писали глупости - при демокрацията било така, САМО в БГ е така. Бях лично свидетел на това как полицаи във Великобритания /2017г.-още бяха в ЕС/ усмиряваха надрусан шофьор при ПТП. Оня се правеше на много интересен и взе да дърпа полицайката за ръката и ПОЗНАЙТЕ, след секунда беше на земята, след 3 секунди беше с белезници , след 5 минути дойде линейка и МУ ВЗЕХА КРЪВНА ПРОБА, както лежеше по очи на асфалта . След още една минута беше в патрулката. Всичко приключи за 10 минути.
48
0
 
28
 
! Отговори
Никола преди 1 година
Вчера го чакахме цял следобед да се наспи, преди да го изведат от леглото, днес ще го чакаме да реши, какви са му плановете за уикенда
47
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този номер вече го знае всеки, единствено тези в парламента се правят на ударени и не го оправят и после Гешев, е как нали вие ги ковете законите или по-скоро сте продажници кой където се уредил?
46
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво значи 'отказал да даде проба'. Цирк и анархия
45
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако откаже да лиже в затвора и ареста да го пуснат на момента. Още вчера писах, че повече от пет години няма да лежи. Само въжето ги оправя такива уттайки !
44
1
 
15
 
! Отговори
а бе,глупчо преди 1 година
До Анонимен 43 Не гледай наказанията в закона!Гледай ги в реалноста!Щото там никакви ги няма!
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде стига лай. И този случай ще забравите. На протест НЯМА да отидете- видяхме ви вчера. Относно пробата за алкохол и наркотици- отказът е само утежняващо вината обстоятелство. Дали е употребил или не- няма значение. При отказ се смята, че е и се понася пълната сила на закона. И да е, и да не е- наказанието си е почти еднакво при смърт на повече от едно лице.