Семерджиев хващан 6 пъти без книжка и е системен наркоман

Шефът на КАТ: Над 30% от водачите шофират под въздействието на алкохол или дрога
Обновена: 7 юли 2022 11:47 | 7 юли 2022 11:47, Елка Василева
310
Семерджиев хващан 6 пъти без книжка и е системен наркоман
Кадър: БНТ

Георги Семерджиев е хващан 6 пъти без книжка, има 80 отнети точки и е системен наркоман. Това обяви шефът на Столичната пътна полиция комисар Тенчо Тенев на изслушването му в Столичния общински съвет.

Комисар Тенев подчерта, че те са си свършили работата, но Семерджиев така и не е осъден за провиненията му на пътя, предаде БНТ.

Още по темата
През 2014 г. и 2016 г. са му образувани досъдебни производства за това, че управлява без свидетелство за правоуправление.

„Миналата седмица столичната полиция го залавя да шофира след употреба на наркотици. Отнето му е и швейцарското свидетелство за управление, което притежава. Същият водач след известно време слага фалшиви номера на автомобила и започва да се движи по улиците на София“, обясни още Тенчо Тенев.

Той изреди и още нарушения на Георги Семерджиев, при които столичната полиция е взела отношение.

„На 10-ата минута след катастрофата бяхме на мястото на тежката катастрофа в София на бул. „Черни връх“. Изключително тежка и неприятна гледка“, каза още директорът на "Пътна полиция" към СДВР Тенчо Тенев във връзка с инцидента с две жертви, при който бе задържан Георги Семерджиев.

Комисар Тенев даде отчет за работата на дирекцията по отношение на затягане на контрола по пътищата.

Той каза, че статистиката е стряскаща и над 30% от водачите шофират под въздействието или на алкохол, или на наркотици.

За миналата година да шофират под въздействието на наркотици са хванати 128 водачи. За тази година досега - 178. Водачите с алкохол в кръвта, заловени от "Пътната полиция" миналата година, са 238, тази само досега 298.


„Ние сме административно наказващ орган. По-големите институции – прокуратура и съд, трябва да вземат решение дали този човек трябва да бъде съден“, допълни Тенев.

„Не можем да огреем навсякъде. Ако има възможност Столична община да ни осигури малко средства и да сложим на повече булеварди стационарни камери за заснемане на скоростта“, призова комисар Тенев, цитиран от bTV.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
0
 
1
 
! Отговори
probi преди 1 година
Семерджиев хващан 6 пъти без книжка и е системен наркоман . И защо е отново навън, на улицата ? За да убива? Ами бяха убити децата на политици? Щеше да бъде прибран и осъден за нула време. Но децата на обикновените хора нищо не означават за тях
232
0
 
6
 
! Отговори
иво преди 1 година
Престъпник като дядо си.Гнездото на престъпността е в МВР,прокуратура и съд.Време е за организация по физическото прочиствене на тези отпадъци.
231
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Децата на висши комунисти закриляни до смърт.
230
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
a защо пропуска факта, че негова колега е била с него в колата? Или това е част от борбата с престъпността?
229
1
 
6
 
! Отговори
Не може да бъде преди 1 година
Аз мислех че този е доцент по лингвистика а то какво било...
228
1
 
5
 
! Отговори
Миленката преди 1 година
"Не можем да огреем навсякъде." освен с триногите по храстите, докато набивате банички и си гледате телефоните
227
1
 
3
 
! Отговори
байчо преди 1 година
Брей, аз си мислих, че е бил зъболекар, пък той системен наркоман се оказа... тц,тц,тц
226
0
 
5
 
! Отговори
Иван преди 1 година
"Не можем да огреем навсякъде." - странно, като цяло точно това ви е работата.
225
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-хубавото нещо у кенеф00 е че всичко си е по старому - полицаите са корумпирани, истинските престъпници на свобода, народа от пр0ст по-пр0ст и все така беден. Статуквото не трябва да се променя, това е голямо предимство - да си караш както си знаеш и да си плащаш на полицаи за да оттърваш затвора. Затова си ходя всяко лято на почивка у кенеф00, защото всичко си е като преди.
224
1
 
13
 
! Отговори
хм преди 1 година
Много набожен този човек. Много кръстове, много нещо е татуирал по себе си. Да не е братчед на Благо Джийзъса? Тези *** и Господ се подиграват. Трябва да има възмездие за такива.
223
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещата са ясни , че човека си има покровителство.
222
0
 
8
 
! Отговори
ля ля преди 1 година
баламурници - с тези кадри в МВР-то няма как да имаме уважение към Вас нешасни куки!!! всичките сте за "мъжкия" парад участници!!! след 10мин били там като 4-то управление е на 3 мин от инцидента!! само смучете държавата и гледате за далавери!!
221
0
 
31
 
! Отговори
Батко ви преди 1 година
Ама какво да му направят, като отгоре е казано да не се пипа. Спират го от 7-мо полицайчетата- "Опа, станала е грешка". Виждат го със 160 из цяла София без книжка няма проблеми. Но самите дребни куки могат само неприятности да си докарат ако го опандизят. Най- много да останат без работа, а лaйнoто до сутринта пак ще е на свобода. И така е било 15 години. Просто сега нашето момче съвсем прекали и уби хора и стана белята. Това вече не може да се покрие и потули тихо.Господ да ги съди,това остава
220
3
 
13
 
! Отговори
Логика преди 1 година
Не разбирам как от толкова много специалисти по безопасност никой не вижда ,че проблема е в скоростта! Цялото движение в БГ се движи 10/20 км над ограничението! По градовете, по селата, по междуградските пътища, на магистралата! Като караш с 20/ 30 км/ч. в центъра на града няма как да те изненада някой пешеходец....Или ако караше онзи с 50 , или убиеца на Милен Цветков ако беше с 50...нещата щяха да са други колкото и друсани да са били онези!!!
219
1
 
19
 
! Отговори
Батко ви преди 1 година
Бaси и скапаната държава. Онези, с най- много заплатки и привилегии, само си прехвърлят топката едни на други. Поне 100 човека са замесени, но естествено никой не е виновен. Наркоманът и наркодилър явно 15г служи на правилния кръг мафия /обединила в себе си Светата четворка: Политици-МВР- Прокуратура- Съд /. "Той ни върши работа, ние го пазим". Няма да се учудя , ако е на отчет лично към Бойко Банкянски. Тази работа не става с няква полицайка-гадже. Смятайте колко пъти са го хващали полицаите!
218
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Излиза че е някакъв палавник, добре познат на "органите" и затова са му осигурили охраняваща полицайка, буркан, палка, стълба, за да не му създават напрежение в бизнеса.
217
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Писна ми заради тези друсани изр.оди всички да сме под ножа! Че предния ден съм си направил 3 дръпки от някоя цигара ,сега ще лежа в затвора, защото теста ще ми е положителен! Карам с 30, максимум 50 в града!
216
0
 
9
 
! Отговори
Да преди 1 година
Полицията и съдебната система са по-големи престъпници от този и те са същите.
215
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От 2005 година кара без книжка, 17 години - 17 години!!! НЯМА КОЙ ДА ГО ХВАНЕ, че нарушава закона!!! Накрая вече и синя лампа си сложил и тръгнал да гази наред! Май ще излезе истина, че синята лампа и полицейската стоп-палка са му дадени от гаджето му полицайка Симона Радева!
214
4
 
5
 
! Отговори
Star преди 1 година
Ако ,,Възраждане" превземат властта със руските траншове на конвертируеми валути към руското посолство,тоя герой не само ще му дадат пенсия,но и престоят по арестите ще му се зачете за трудов стаж ,,3-та категория''.