Възможно е една от жертвите да е била в колата на Семерджиев?

Пътен експерт: Разследващите органи трябва да потвърдят това
7 юли 2022 12:37, Елка Василева
50
Възможно е една от жертвите да е била в колата на Семерджиев?
Снимка: БГНЕС

"Горещо насърчаваме разследващите институции да проверят дали едната от жертвите не се е возела в автомобила на Георги Семерджиев". Това каза пред bTV експертът по пътна безопасност Диана Русинова.

Още по темата
"Съдейки по това, което успяхме да видим, е, че позицията на едно от телата беше такова, че няма как да се е озовала там, а щеше да изхвърчи както другата пешеходка. Ние считаме, че това е възможно. Разследващите органи трябва да потвърдят това, ние горещо насърчаваме да се обърне внимание на тази теория", каза Русинова.

По думите ѝ този случай е изключително притеснителен.

Липса на национална политика, защото става въпрос за толкова много нарушения и такова грубо погазване на закона.

"Питаме се как държавата допуска такива хора да се движат свободно? Липсва цялостна национална политика", заяви пътният експерт.

Липсва ефективен превантивен контрол, смята адвокат Димитър Марковски.

„С такъв брой сериозни нарушения има си добри способи и механизми този човек да не бъде допуснат да сяда зад волана. Когато има системен контрол и добре очертана политика, тогава няма да се допуска такова пътно дерибействане“, коментира той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бог да прости момичета!
25
0
 
70
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Накратко: Наркоман, Рецидивист, човек на Брендо/Таки, каращ нелегален автомобил с фалшиви документи/номера, със синя лампа??? , с полицейска палка????, със затъмнени изцяло стъкла, необезпокояван от МВР, недосегаем от съда, с куп висящи дела, причинява множество ПТПта минути преди да извърши двойно убийство, а за капак на всичко МВР още по тъмно заличават ВСИЧКИ следи от местопрестъплението. Записите от камерите изчезват скорострелно. Правете си изводи за каква мафия става дума.
24
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То накрая ще се окаже, че не еврофондове, не горива, не цигари без бандерол, ами наркотиците са основният артикул от който забогатяват всички мутрички. А най-лошото е че ще се окаже че футболът в българия е пряко свързан и подкрепян от продажбата на дрога? Интересно, не бях поглеждал от тази гледна точка.
23
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Младите жени лакомеят само за пари и не ги е грижа че е наркоман.
22
1
 
35
 
! Отговори
Защо все ГЕРБ? преди 1 година
Вежди Рашидов си кара баничарката пиян като кирка и катастрофира (добре ,че не уби човек). Засекретиха му случая. Убиеца на Милен Цветков майка му станала милионер благодарение на ГЕРБ. Димитър Гамишев от ГЕРБ сгази човек на пешеходна и го осъдиха условно. Станислав Никоколов - бивш гербав кмет сгази дете - ама прокурора накрая каза ,че детето само се блъснало в джипа му. Сега тоя наркодилър свързан с Таки и Брендо (т.е. ГЕРБ).
21
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко че не е бил самия Семерджиев! Сега ще му дадат 3-4 години (и то само заради общественото недоволство), и като излезе може спокойно да направи същите простотии, без да му мигне окото
20
1
 
34
 
! Отговори
гербави наркомани преди 1 година
Убиеца на Милен Цветков с мамче взело милиони от фонд земеделие по времето на ГЕРБ. Тоя се оказва ,че го покрива близък прокурор на Гешев (което значи ГЕРБ) и че е бил наркодилър на Таки (което значи ГЕРБ)... А това са само случаите за които обществото е научило и се прикриват по-трудно защото ГЕРБ загуби малко власт.
19
0
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ТАМ НАИСТИНА ИМА СЕРИОЗНИ ЗАГРАЖДЕНИЯ! НИЩО ЧУДНО ДА СА БИЛИ В КОЛАТА И ТОВА Е ВЪЗМОЖНО!
18
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Верно ли бил унука на др женерал Семерджиев? Ако е вярно всичко е ЯСНО!
17
0
 
19
 
! Отговори
Мале преди 1 година
*** такъв искам дате гръмна с базука наркоман скапан убиец дано ти дадат до живот мърляч
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 22 = Същите сега протестират в Скопие срещу ЕС и България! Същите ОТ РЕП КИ!!!!!
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 1Фандъчицата даде десетки милиони пари на данъкоплатеца за видеонаблюдение! Е, и?Полза има ли, или в момента върви DELETE операция?
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Емииии как допуска. Нали е "наше момче" все пак.
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цялата схема е много мътна, не се казва кой друг е пътувал в джипа, както и не се съобщава коя е другата жертва! Явно у.родът представлява бизнес с дрога на държавно ниво и сега скалъпват историята.
12
4
 
13
 
! Отговори
Левски , Таки , ГЕРБ преди 1 година
Семерджиев на 100% е бил свързан с ГЕРБ. Левски беше отбора на ГЕРБ (не случайно Божков го подари на Боко). Стана ясно и че е бил дилър на Таки. Таки и Боко са близки още от времето на СИК и по врмето на Боко бизнеса на Таки екслодира (нищо ,че официално се крие в Дубай). Стана ясно ,че е имал връзки и в МВР ,което пак сочи към ГЕРБ.
11
1
 
6
 
! Отговори
От хората преди 1 година
Плям,плям...На слушах се и се нагледах на тъпо-тии.Питам защо пред нас не застана съдията по делото от 2013 год. ,полицаите независимо от нивото,осигурявали " чадъра "над нашето момче та ако щете и ония, които създават либералните закони и оставят вратички за измъкване.За пияните ,дрогираните и джигитите,убийци на пътяняма място..
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Възможно е една от убитите жени да е изхвърчала от разцепения джип" - той е сводник брато цяла София го знае, сигурно проституттката му е втория труп.
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прокуратурата каза, че Бойко Рашков: "Лъже, че Георги Семерджиев е бил защитен свидетел и имал поставена охрана. Рашков вчера излъга, че Семерджиев се е ползвал със статут на защитен свидетел, така, че може и да лъже за момичето. Възможно е една от убитите жени да е изхвърчала от разцепения джип. Възможно е жените да са били в колата на Семерджиев. Няма как да се разцепи автомобила и да няма нито една жертва.
8
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За последните 72 часа - пиян уби пешеходец в Боровец, ТИРаджия помете шофьор на бус в аварийната лента на магистралата, дрогиран дилър и сводник уби 2 момичета на тротоар на бул. Черни Връх, 15 годишен помете 85 годишна баба в Кърджали, шофьор премазва спортна легенда докато си блее в телефона. Вкарайте ги в затвора всички, какви доутчнения им трябва на полицията? На всички по 15 години ефективна присъда и да гният по кофите, толкова ли е трудно?
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истината е следната. Понеже нямаме държава такива индивиди са безнказани трябва да въведем старият завет в който се казва. Око за Око и Зъб за Зъб. Убиваш убиват те. Ако това е истина което казва госпожата то това означава че някой от полицаите играе със престъпника.