Експерт: Георги Семерджиев е олицетворение на тотална липса на контрол

Рушветите минават, коментира Георги Гълъбов
19 юли 2022 21:43, Красимир Ангелов
19

Тол системата у нас не обслужва всички, които използват републиканската пътна мрежа. Тази система не обслужва дори измиването на знаците, посочи експертът от Института за пътна безопасност Георги Гълъбов в студиото на "Денят ON AIR".

Под думите му през годините Сметната палата е установила, че отделни държавни органи по неясни причини успяват да заобикалят закона.

"Правят се без санкция поради липса на политическа воля. Всеки, който има елементарни познания по право, може да прочете какво е записано в Закона за обществените поръчки. Изводите на доклада са липса на прозрачност и тотално нежелание за подобрение на пътната среда. България е една от уникалните държави, която разполага с изключително голям брой на транспортните коридори", изтъкна експертът.

Той заяви, че са алармирали, че ТОЛ системата не се управлява от никаква форма на съвременни стандарти.

"Контрол няма. Броят на загиналите по време на обявената война с дрогираните и пияни шофьори, не е намалял. Лицето Георги Семерджиев е олицетворение на тотална липса на контрол. Тази система не работи и можем да я заобиколим. Тази черна статистика показва как работи МВР. Служителите на МВР трябва да бъдат контролирани. Рушветите минават", коментира Георги Гълъбов.

Гледайте целия разговор във видеото. на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
22
 
! Отговори
Тейтъм Паксли преди 1 година
Доживотен за тоя наркоман без право наобжалване50г за 2те полицайки (с голямото чело и плешифата й ФТМ транссексулна годеница), които са му помогнали да избяга, премахнали са доказателства от криминалното мястото и са били индиректни съучастници.40 и премахване на лиценз и право да практикува професия и дисциплинарно уволнение за тоя от военна прокуратура, които е отишъл на мястото на катастрофата и е укрил указателства.
13
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При престъпника Рашков МВР и престъпниците са братя.
12
1
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
До Анонимен ПОД НОМЕР 8- НЯМА ДА МУ Е "МНОГО ТРУДНО" - ТОЙ ВСЪЩНОСТ ,ТОЛКОВА СИ И "МОЖЕ"!
11
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато самия министър-преЦедател спи гол до шкафче пълно с пачки и кюлчета и пистолет върху него... Какво очакваме от структурите на властта надолу?? Да садят дръвчета и готвят супа за бедните може би?
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога ще покажете снимката на Семерджиев с Бойко и ще напишете за факта че е част от дилърите от София запад са с полицейска закрила от 2008
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ясен Тодоров е дясната ръка на Гешев и задачата му е да изготви калпаво обвинение което да падне в съда. Като това с амфетите. Колата е стояла два дни на паважа и обвинението пада от раз.
8
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Семерджиев е част от София-Запад които ГЕРБ от години ползват за провокатори на протести. Също така е бил дилър на Таки - а Таки и Боко са партньори от времето на СИК, даже Боко помогна на Таки да избяга в Дубай. Семерджиев има и автомивка в хотел Маринела който гербавите овладяха след ареста на Ветко Арабаджиев, чрез Калоян Николов.
7
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ въобще не са изчегъртани. Продължават да държат и Съда и Прокуратурата, както и голяма част от Полицията.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Връзката ГЕРБ-Таки е много топла. От ваденето на "лейтенанта" на Таки, Любо Младежа от затвора лично от Борисов, през опита да се инсталира Кралев като шеф на БФС благодарение на активното мероприятие със свастиките от София-Запад, до перлата в короната - подаряването на Капитан Андреево на Таки.
5
0
 
12
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
Такива ,като Георги Семерджиев са в изобилие и то не само сред младото поколение ,те са олицетворение на нравствената деградация на обществото ,като цяло и при младите изверги ,голям принос за това имат техните родители ,които не са им поставили основата на ценностни приоритети.Слабите характери избират по- лесен път за "изява" и компенсират тези си "дефицити" със всякакви субстанции и зависимости ,които ги превръщат "добре контролирани екземпляри" за всякакви мръсни поръчки на хората с ВЛАСТ.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що общо има ТОЛ системата с катастрофата щом тя е станала в централна част на града-НДК,а че събитието се случило на някоя главна улица откъм някой краен квартал толкова краен,че не влиза в очертанията на града като зад очертанията на околовръстен път за които може да се приложи ТОЛ системата за таксуване в извън населено място за пропътуван път км/лв услуга за обслужване с подръжка и наблюдение на трнспортната ситуация за контрол и навигация за безопасност и доказване на застрахователно събитие
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е въпрос на контрол, а на личност с правилно изградени ценности. Всички с този дефицит, рано или късно са клиенти на закона и попадат в съответните рестриктивни учреждения. Но в новото време, клиентите на същите, имат особен ореол на нещо, поне в периода в който усилено се движат към трагичния си финал. Филма е холивудски и е проблем в развитието на подрастващото поколение.
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавата създава и толерира такива елементи, какво чудно има пълно е с подобни хора за които правилата не важат и с не много пари имат сериозен гръб. А напоследък стана и модерно най-висшите в държавата грубо да нарушават законите и същевременно реват как се борят с мафията, какъв сарказъм само.
1
1
 
23
 
! Отговори
666 преди 1 година
Ама че изненада! Такива ***, като него бол!