Само Рашков започнал борба с престъпността по високите етажи

Имаме програма и тя започва с промените в КПКОНПИ, заявиха от ПП
Обновена: 20 юли 2022 12:05 | 20 юли 2022 11:58, Анисия Иванова
70
Само Рашков започнал борба с престъпността по високите етажи
Снимка: Bulgaria ON AIR

От "Продължаваме промяната" поставиха условие за подкрепа на кабинет с мандат на БСП - да бъдат приети промените в КПКОНПИ и Бойко Рашков да бъде избран за шеф на Антикорупционната комисия.

"Много е важно да минем през тези стъпки, защото това беше цялата идея на правителството. Идеята да се борим с корупцията. За да съставим ново правителство, което да стои зад антикорупционни промени, трябва да го покажем. Ние стоим зад името на Бойко Рашков, защото той е единственият, който не само показа, че има желание, а предприе действия за борба с престъпност по високите етажи", заяви депутатът от "Продължаваме промяната" Михал Камбарев за "България сутрин".

Още по темата

По думите му в момента не обсъждат никакви имена за кабинета, а единствено обсъждат дали ще има достатъчно депутати, които да кажат "не" на корупцията.

"Имаме програма вече и тя започва с промените в КПКОНПИ. Смятаме, че тази програма е добра за България и вървим по нея без да отлагаме. Трябва да вървим по стъпките на закона. Не можем да позволим да правим това, което 12 години досега се правеше. Всичко трябва да е прозрачно - не само парламентът да го вижда, но и хората", подчерта Камбарев пред Bulgaria ON AIR.

Той заключи, че с депутата от "Продължаваме промяната" Георги Гвоздейков много добре са работели досега и не знае причините за напускането му на Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Затова ли ежедневната престъпност в ниското се увеличи десеторно?
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето, връщат божковизма на власт. Пак ще трябва да търкат билетчета. Покер с народната безизходица.
42
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много ясно, че така ще твърдят. Това е една от измислените им опорки. Така или иначе, ще паднат, не виждам защо се пънат излишно.
41
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България ще бъде спасена само ако ПП получат пълно мнозинство. Дори БСП са *** в управлението. Възхода на Лукойл като монполист и неплащач на данъци започва през управлението на тройната коалиция, при Станишев. И по времето не ГЕРБ се бетонира. Да не си мислите че Лукойл е дал част от територията си на Доган на добра воля
40
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кокошкарство е основното занимание. По- нагоре от кокошкарство няма да отидат.
39
2
 
7
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
28 ТЕ КЛИЕНТИТЕ СА ОТ ТРЪМП НАГОРЕ НАЛИ А ТУК В БЪЛГАРИЯ МНОГО МНОГО ТАКИВА КЛИЕНТИ НО ОТ ДРУГАТА СТРАНА АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ ЛЪЖИ ЧЕ ЦЯЛ ЖИВОТ Е В ПОЛИЦИЯТА ЗАЩО ТОЗИ ГИГАНТ НЕ Е ПРЕБОРИЛ ЛОШИТЕ ЗАЩО
38
1
 
16
 
! Отговори
Рашков преди 1 година
Е силен само у маалата. Иначе Киро от Гугъл трябва да си вади обвинения и доказателства за престъпления и корупция, щото МВР то е заето да варди Семерджиев
37
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нито ако махнете Гешев нещо ще се промени, нито ако сложите Рашков в кпконпи нещо ще се промени ... ама май то такова, и вие май май не искате нищо да се променя, промяната да е ваши хора на важните позиции, схемите да си останат?
36
1
 
17
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
АЛОУ ЮНАК ХОРОШИЙ Михале, и с кой от високите етажи се пребори Махмурлията?Да, арестува Борисов,Горанов и какво последва съда отсече ареста е незаконен,нещо си се объркал младежо намали там пиенето ли ,белия прах ли.А в антикорупционните Ви мерки влизали проверка на твърденията за десетките имоти на ЕДИНСТВЕНИЯ,ЧЕСТЕН и ПОЧТЕН Рашков зад когото заставате.
35
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Бойко Рашков, защото той е единственият",, "По думите му в момента не обсъждат никакви имена за кабинета" Ха,сега - кое е вярно ?? Не само Лена говори глупости! Тааа,казвате Рашков бил единственият ?? Какво ли пък има толкова да "пази" Рашков? КП да каже къде са младите и образовани кадри които щяха да управляват! Но! Да ни пази Бог от такива като Лена Бориславова!
34
2
 
19
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
До Анонимен 44 А кой ще го спаси него тези имоти искат стопанин ,а да се оправдава че са на нотариуската не върви ,ще трябва да ги прехвърли на някого и най вероятно ще се допита до Спеца той има опит в тези работи.
33
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП се познават по запетайката след първата дума в изречението. Грешка няма.
32
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рашков е спацението на България !!!
31
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гарван, гарвану око не вади. Запомнете, 30 г чакаме, нищо не се променя.
30
2
 
31
 
! Отговори
Ива преди 1 година
Наркомани!Само небивалици дрънкат.С какво Дамаджаната държи Киро лъжецо и Асен крадецо а?
29
31
 
5
 
! Отговори
toti преди 1 година
САМО РАШКОВ ЩЕ УКОШАРИ РАЗБОЙНИЦИТЕ НА ДЪРЖАВАТА !!!НИКОЙ ДО СЕГА НЯМАШЕ СМЕЛОСТ И ЗАТОВА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ !!!
28
4
 
39
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Абе Камберов ти вярваш ли си? Каква борба срещу корупцията по високите етажи на властта от Рашков , имотния крал с 22 имота получени от една заплата и с обвинения без доказателства срещу политическите противници , опровергани от съда? Първо от него да започне и после от олигарсите които ви подкрепят!
27
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да не е почнал проверка на себе си? Така и не стана ясно откъде пари за 19 имота
26
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само с винарките по високите етажи се бори.
25
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АХААХХААААА! Голем СМЕХ! Рашков Е високите етажи на власста! Още по Бай Тошово време беше шеф на НАЦИОНАЛНА СЛЕДСТВЕНА СЛУЖБА! Той е човека който УКРИВА корупцията и замита проблемите на властта под килима! Сега ще разчитаме на чистача на властта, човека който пере парите на олигарсите да се пребори с корупцията? Това вече е сюжет по-бетер от турски сериал! Съвсем за *** ни взехте!