Пиян турски тираджия опита да подкупи полицай

Сложил в преден джоб на жилетката му 250 евро
26 юли 2022 11:13, Елка Василева
11
Пиян турски тираджия опита да подкупи полицай
Снимка: архив, БГНЕС

Употребил алкохол турски шофьор на камион е предложил подкуп на полицейски служител на Граничния контролно-пропускателен пункт "Капитан Андреево", за да не бъде проверяван, съобщиха от МВР в Хасково. Това е станало на 24 юли около 07:00 часа на платно "изход товарни автомобили" в посока Турция на пункта.

Служители на Районното управление (РУ) в Свиленград са инспектирали товарен автомобил влекач с прикачено полуремарке, управляван от 61-годишен турски гражданин.

Установено е, че лицето управлява превозното средство след употреба на алкохол - 2,10 промила. Той е отказал кръвна проба.

Непосредствено преди пробата за алкохол водачът поставил в преден джоб на жилетката на служител от РУ Свиленград 250 евро, за да не бъде проверяван.

По случая е образувано досъдебно производство. Банкнотите, с които е предложен подкупът, са предадени с протокол за доброволно предаване и са приложени към образуваното производство. Задържан за срок до 24 часа.  Работа по случая продължава, допълват от полицията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
6
 
! Отговори
Никой преди 1 година
Два варианта:или полицая е наистина съвестен и си изпълнява задълженията или има камери на него в колата на пункта имат и звук..Честно да си кажа за заплата 1100-1400 лева ако съм аз и няма камери или нещо подобно ще ги взема това са 500 лева за един ден!!Ако направят заплатите на полицията 2500-3000 лева чисто ще валят фишове,актове,хванати за подкуп и не знам си още какви.
7
1
 
2
 
! Отговори
Alıiosman преди 1 година
В Турция колкото се опитваш да ги ограничиш, по се развалят. Когато една забрана идва отгоре е така. Младите масово пушат трева, а старите си пият.
6
5
 
19
 
! Отговори
ЖороИлиевПрякоОтАда преди 1 година
Много са дигнали мизата, щом 250 евро не стигат.
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен123 преди 1 година
На тези "Р.е.з.а.....и....... Не трябва да им се позволяват да минават през България, дори и на товарни влакове.... Или ескорт с полиция други органи от точка А до точка Б, с по 20 камиона примерно.
4
1
 
13
 
! Отговори
do 1 преди 1 година
те като дойдат тук пият брато по- скоро на излизане от бг трябва
3
0
 
31
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Уж религията не им позволява да пият.
2
2
 
10
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
До Дървен Шоп Те пият и ч-у-кат у нас. Полицаите, признали подкуп и задържали нарушителя трябва да бъдат овъзмездявани със същата сума. Тогава няма да има ляв мигач в лявата лента и присветквания на магистралата.
1
2
 
12
 
! Отговори
Дървен Шоп преди 1 година
Всички турски шофьори задължително при влизане у нас да им се правят проби за алкохол и дрога ! И то платени - да си ги плащат намясто ! Това са най-вулгарните и груби шофьори !