Александър Симов убеден: БСП промени България

Ще продължим да успяваме, смята социалистът
30 юли 2022 17:28, Анисия Иванова
140
Александър Симов убеден: БСП промени България
Снимка: БСП

„Когато това правителство беше създадено, никога не съм имал колебания, че БСП трябва да участва във властта. Единственият въпрос, който ме тревожеше, беше, когато това управление свърши, ще мога ли да застана пред вас, да ви погледна в очите и да кажа “Направихме и дадохме всичко от себе си“. И днес мога да кажа, че не ви предадохме.“ С тези думи се обърна към всички присъстващи на събора на Бузлуджа народният представител от “БСП за България” Александър Симов.

Според него предизборна коалиция с "Продължаваме промяната" и "Демократична България" не е възможна, но след изборите може отново да седнат на масата на преговорите.

„Водихме много битки, срещу нас бяха всички, и въпреки това в условията на тежка коалиция, на тежки политически условия, ние издържахме и България днес има най-социалният си бюджет в историята на Прехода“, заяви социалистът, цитиран от пресцентъра на партията.

По думите му този бюджет няма никога да бъде повторен, ако левицата не участва в управлението. „Защото БСП е голямата разлика, ние променихме България, започнахме да я превръщаме в социална държава“, допълни депутатът от левицата.

Още по темата

„Дянков затягаше коланите, Борисов знаеше само да краде, неговите депутати затънаха в схеми. В това управление БСП застана като стена срещу корупцията и това беше причината всякакви политически еднодневки, всякакви безличия да се упражняват върху нас и да изкарват БСП виновна за всичко. Но това е знакът за качество. БСП пречи на най-мрачните сили в България, които ни докараха до това положение“, заяви Александър Симов, който е убеден, че на предстоящите избори левицата ще се представи по-добре, защото знае какво е направила и хората вече усещат по джоба си разликата.

„Днес БСП има една единствена зависимост – зависимостта от вас, от вашите интереси и желания и от това как искаме да променим България“, обърна се социалистът към всички присъстващи и категорично заяви на финала: „Ние не се провалихме и ще продължим да успяваме.“
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
- Симов, като Ви се стовари един 130 тонен "Сармат" в централата на "Позитано" 20 - и БСП ще разбере от промяната...
112
0
 
3
 
! Отговори
До 125 преди 1 година
А надутите цени и изкуствено напомпаната инфлация е над 50% в България, а в другите държави на ЕС е 7%. Хората сега живеят много по зле от колкото при Борисов и са на ръба на оцеляване.
111
2
 
0
 
! Отговори
Социална политика преди 1 година
Социална политика благодарение на БСП: Увеличи се майчинството, увеличиха се детските надбавки за отглеждане на дете през втората година, най-накрая мечтата ни за безплатни детски градини и ясли е факт. Правителството отпусна допълнително финансиране за училищни автобуси в отдалечените и малките населени места, за да може всяко дете да има достъп до образование, увеличиха се стипендиите за надарени деца.
110
1
 
5
 
! Отговори
дедо Его преди 1 година
Симов, я марш обратно в Кърджали и се скрий по-дълбоко у неекоя пещера,щото на изборите нема да влезете у парламенто...
109
2
 
10
 
! Отговори
рибока преди 1 година
И България на изборите ще промени БСП!
108
10
 
4
 
! Отговори
ДААА.. преди 1 година
СИМОВ Е ПРАВ НИНОВА И МИНИСТРИТЕ И СВЪРШИХА НАЙ ДОБРА РАБОТА ОТ ЗАВИСТ И ЯД ЧЕ Е ТАКА МНОГО НЕ ПРИЗНАВАТ ТОВА АКО БЯХА ЧЕТИРИ ГОДИНИ ПЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КОЛКО НЕЩА ЩЯХА ДА НАПРАВЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ НО ИМА ЛОШИ ХОРА И НЕ МИСЛЯТ ЗА НАРОДА А ЗА СЕБЕ СИ
107
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДА!!! Българомразците от антибългарската партия БСП,която е на пряко подчинение на "Козяк",където Вигенин беше на спявка при Мустафата,наистина тотално промениха БЪЛГАРИЯ! Те предизвикаха цунами от кризи, чудовищна инфлация,глад,мизерия! Потопиха РОДИНАТА ни в бенадежност и я ЗАГРОБИХА! Съд и затвор за предателите на НАРОДА и ДЪРЖАВАТА ни!!! Наглостта им е безкрайна и бездънна!!!
106
1
 
10
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Дрънкалника симов този път уцели десятката. Как не е променена? Само като прекрачиш праговете на магазините от веригите и погледнеш новите-новички етикети...Свят ще ти се завие. Та само в магазините ли е промяната? Ами сметките за тока, за парното, за бендзините??? Та, да отдадем дълживото на тоя симов, ли беше? Позна, че бсп-то, ведно с п.п.дупе-то, наистина промени България. Което ще ни държи влага бая години напред...
105
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 111 Само че с пенсията от 467лв си забравил да споменеш и някои цени. Например сега кашкавалчето стабилно гони 25-30 лв/кг и сиренцето долу-горе е толкова. А когато през 2019г. пенсията беше 220лв кашкавалът струваше 12лв, а сиренето беше под 10. Сметката я оставям да направиш сам, ако можеш да смяташ разбира се.
104
5
 
10
 
! Отговори
Истината е преди 1 година
Сори БСП ама ПП ви отнеха пенсионерите, бабките са влюбени в Киро и нищо не може да ги откаже от: "младите хубави, умни деца на баба".
103
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 400лв. пенсия...Ми не е 400,а 467 лв Не е много но не е 220 лв ,както герп я направи от 1 юли 2019г.....
102
1
 
12
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 1 година
БСП промени България, вярно е от няколко дни по телевизията показват един зам.председател на БСП, който когато го снимат и е на обществено място проблемът му е,че не-може да си закопчае сакото. Абе другари променете се и му купете по-голямо сако.
101
2
 
17
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 1 година
БСП промени България като показа, че може да краде не по-малко от другите.
100
2
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Прав е, промени България като ни върна във времената на Жан Виденов. Какво пък?! Нали има хора които не знаят или не помнят какво е било тогава, или пък не са били родени още, та да видят.
99
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На другарите ако им видите имотите и банковите сметки ще се шашнете. Но сметките не са в БГ а в офшорки в чужбина. Те не се декларират и не плащат данъци в БГ като ние пристолюдието. Спрете да плащате данъци спрете да пълните гушите на капиталистите оставе ги да се самоизбият.
98
0
 
15
 
! Отговори
6лв ОЛИО,30 КАШКАВАЛ преди 1 година
Променихте ни....обедняхме рязко
97
1
 
26
 
! Отговори
400лв. пенсия... преди 1 година
Сигурно има наивници,които му вярват този другар. Аз не.
96
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този трябва да е първи в затвора преди Нинова!
95
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вярно, е!! Нинова ни докара незнайно от къде Радев.
94
1
 
25
 
! Отговори
Така е преди 1 година
БСП винаги е променяла България от лошо към по-лошо. Вече не броя колко национални катастрофи ни стовариха.