Един от знаковите гласове на Дарик радио се нуждае от нас, да помогнем

Нека трите деца на Йовка Йовчева имат на кого да казват „Мамо“
Обновена: 5 авг 2022 22:51 | 5 авг 2022 22:49, Камелия Цветанова
26
Един от знаковите гласове на Дарик радио се нуждае от нас, да помогнем
Снимка: Дарик радио

Водещата на "РеАктивно" и "Кой говори" в Дарик радио Йовка Йовчева от година води тиха борба с рака и точно когато всички очаквахме победа, болестта се завърна с нова сила, засягайки с метастази мозъка, съобщиха от медията.

Йовка е ярко присъствие и независим глас в българския радиоефир от 20 години и чрез предаванията си е работила единствено и само за това да бъдем по-добри човеци, изграждащи едно по-здраво и хармонично общество. Сега е наш ред да протегнем ръка и да й помогнем. Набираме средства за лечение в чужбина, за да дадем шанс гласа на Йовка да продължи да го има; за да продължат трите й момчета да имат кого да ядосват и на кого да казват "мамо"..., допълват от радиото.

Банкова сметка:

IBAN: BG13BPBI79401039463202
ЙОВКА МАРИНЧЕВА ЙОВЧЕВА-ГАНЕВА


Йовка и нейното семейство се нуждаят от помощта на всеки един от нас. Нека бъдем добри, нека помогнем!

Заедно сме!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: Йовка Йовчева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дарик радио е част от НОВА и на милиардери собственици и на милионери водещи и техни шефове в медиите, както и милиардери рекламодатели. Те владеят интернета, ефира и са на всяка манджа мерудия. Да си събират пари от Отговорните медии и Медиите в служба на обществото. Да прочетат какво са написали в преамбюла си. Дайте да дадем на богаташите, които ни заливат с пропагандата и рекламата си.
6
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мои близки си тръгнаха от тази болест..... Не ми идва нищо в главата освен баналното клише "Нека бъдем хора". Моля ви, имайте някакво съчувствие! За доброто на всички е. Да, знам че на мнозина вече им идва да станат терминатори и не ги упреквам, но единственият ни възможен изход е да се хванем за Доброто.
5
14
 
9
 
! Отговори
Куку преди 1 година
В България лечението е безплатно, защо всеки иска да се лекува в чужбина. Там гарантират, че ще оздравееш ли?
4
14
 
15
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
А защо не изпросите пари за едно момченце на 5 г. което се нуждае от втора операция в Израел от рак ? Тази има пари и проси, а детето не може да събере нужните за да живее ? Каква шиBана държава е България да не може да помогне на децата си за да живеят и ги принуждава да просят пари, а медиите пък просят за такива като тази която не е закъсала с парите ?
3
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доста интелигентни и ерудирани жени останаха без работа заради тормоза от медици и медии по повод пландемията. Може и да да починали, не знам, не са известни. И едва ли някой им помогна.
2
7
 
26
 
! Отговори
До бгмен преди 1 година
Жената си е много интелигентна и ерудирана, винаги е мислила за работниците и работодателите в тази държава и е родила три прекрасни дечица, които отглежда в България. Незнам какъв звяр си, но дано господ е милостив към теб...
1
4
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
една от най-добрите водещи, да помогнем кой с колкото може