20-годишен със спортна кола по чудо не уби няколко младежи

Скандалният инцидент станал на пътя Ахтопол – Царево
10 авг 2022 20:50, Анисия Иванова
42

20-годишен шофьор помете автомобил на пътя Ахтопол – Царево. Минути по-рано в ударената кола е трябвало да се качат група младежи. Бащата на потърпевшия шофьор публикува снимки на автомобила на своя син и изля гнева си в социалните мрежи.

Младият шофьор на спортна кола губи контрол над превозното средство на пътя между Ахтопол и Варвара. Следва удар в паркиралия в крайпътна отбивка лек автомобил. От сблъсъка колата се преобръща на дясната си страна, минути преди в нея да се качи синът на Росен Иванов, заедно със свои приятели.

"Пред очите ми беше тази страшна картина, размазаната кола, която просто за секунди, ако беше избързал синът ми, щеше да се окаже вътре в нея и точно там, където е шофьорското място, щеше да бъде размазан и той самият", каза бащата.

Катастрофата става на прав участък. От МВР Бургас съобщиха, че пробите за алкохол и наркотици на 20-годишния шофьор на луксозната кола са отрицателни. В поста си в социалните мрежи обаче бащата на оцелялото момче изрази съмнение: "Баща му сигурно вече е платил, за да бъдат всички тестове отрицателни, до следващия път, когато вече сигурно ще има и жертви."

"Твърде много хора, особено млади хора, което е тревожното напоследък, карат или под въздействието на някакви вещества...", посочи още Росен Иванов.

Младият шофьор се е отървал само с натъртвания и охлузни рани. Освободен е за домашно лечение.

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На 20 карах 350z 390 коня на 4 години кола. Докато днес карам GT-R и семейна БМВ 645, модел 2020. Имам златен талон. Програмист съм, изкарвам много пари. На 20 баща ми ми купи колата. Но имах възпитание, ценности. Карах възпитано и адекватно. И до ден днешен така. И не, баща ми не беше мафиот, а научен работник, който водеше лекции в сума университети в чужбина.
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Седерасат.Колега това е ударената кола в която е трябвало да се качи другото момче.А луксозната която е ударила Рено Меган Коч..я няма в репортажа.Инак в нашата държава с пари се купува всичко.
9
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този с на рендето,скимучи като типичното скъсано джобче. Не можело пробите за алкохол и наркотици да са отрицателни. Що бе,тайва в експерта,то обичайно са отрицателни, просто детето е карало по-бързо и не е овладяло автомобила,добре че няма жертви. А вие се пазете,че бащата платил,бил гейса ще ви попита, Урсула ви държи на ниски заплати,*** и кокорчо в обраха,абе не е за разправяне. Нали има гражданска,ще ви платят гнилото ренде и готово.Шапшали смахнати
8
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На неговата възраст бях излязъл от казармата и ми предстоеше да кандидатствам в университет. А тия сега бездействат.
7
1
 
4
 
! Отговори
vlady преди 1 година
Има нужда от почивка в новия ол инклузив Дебелт да се успокои и да се научи на ред.
6
10
 
4
 
! Отговори
Седераст преди 1 година
Рено НЕ е луксозна кола! Още по-малко моделът Клио! Може да е бързо, но не е луксозно!Всъщност максимум 2,00сс 16V ~140hp
5
1
 
22
 
! Отговори
Instant Karma преди 1 година
Трябваше да го спукат от бой преди да дойде полицията, поне да му остане нещо...
4
3
 
23
 
! Отговори
родител преди 1 година
Баща му ще е или депутат , или мафиот .Друго няма да е !!!!
3
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не мрънкайте ! Наслаждавйте се на свободата и демокрацията !
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може да си е платил на този свят ама на онзи шарени хартиики не важат. Рано или късно ще си плати дано не завлече и невинни.
1
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На кого ли е син,за да кара Порше на 20 г.Това не е автомобил,който може да заработи и закупи 20 годишен.