#ГаzWithMe - втори протест срещу зависимостта от "Газпром"

Недоволството е заради заявената енергийна политика от кабинета
252
#ГаzWithMe - втори протест срещу зависимостта от "Газпром"
Снимка: БГНЕС

Втори протест срещу поставянето на България в зависимост от руския природен газ ще се проведе в сряда.
Демонстрацията цели да изрази позицията на участниците срещу действия на служебното правителство, които според тях целят да върнат страната в зависимост от „Газпром“.

Протестът ще се проведе пред президентството. Организаторите изпратиха отворено писмо, в което призовават за отговори на седем въпроса, свързани с енергийната зависимост от Москва в контекста на войната на Русия в Украйна.

Това ще бъде втората проява на недоволство срещу служебния кабинет на Гълъб Донев, назначен от президента Радев.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още по темата: протестГазпром
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
0
 
1
 
! Отговори
Болест преди 1 година
Познай да ли не са платени от някой заинтересован тези протести срещу Газпром.....
203
0
 
0
 
! Отговори
АМЕРИКА Възмутена преди 1 година
Във връзка с американските шпиони да се докладва кои наредиха на Путинов начало на войната.. В САЩ както и в Москва всичко се подслушва и записва он лайн.. Сега от Белия дом записите подават че в Вашигтон няма проникнали опасни масови убиици освен около 90 000 не съвсем безопасни.. Могат да психизират най много педесет милиона американски граждани с цел масови убииства ПРЕКО СИЛИ>.НЯМАЛО чуми масови убиици все още освен СИВА ЧУМА /Gray death mass murderers/
202
0
 
2
 
! Отговори
ГАзпром не са виновн преди 1 година
До 2018 35 % от народа нямахме доходи за оцеляване по данни на ООН..Сега вече над 49 %.ПРИ тия ограбващи цени се чакат яки фалити.. МИлиони работещи могат да останат на улицата..Имаме газопроводи с ГАзпром.. ВОйната не се води от ГАзпром а от АМЕРИКАНСКИ ШПиОНИ НА ВЛАСТ В МОСКВА И КИЕВ..
201
0
 
1
 
! Отговори
ПСихизират народа преди 1 година
Активирана е програма за МАКСИМАЛНИ ЩЕТИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД .. НАй ограбения народ в Европа .. НАд 49 % от населението вече НЯМА ДОХОДИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ.. НАД 1 000 000 нямат никакви доходи..НАгли престъпници и спекуланти ограбват милиарди в повече от народа месечно с новите високи цени на горивата и тока..
200
2
 
0
 
! Отговори
Wc преди 1 година
АКО ВСИЧКИ БЬЛГАРИ СМЕ СОЛИДАРНИ ЩЕ СЕ ИЗПАРДИМ ВАВ ХРАНИЛИЩЕТО ЧИРЕН...ХЕМ ЩЕ СИ ГО МИРИШЕМ..ХЕМ МОЖЕ И ДА ПОДУХНЕ ВЯТЬРА КЬМ ТУРБИНИТЕ НА ДРУГАРИТЕ
199
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
214 В момента руската страна е в нарушение на сключения договор, а руските слуги в България търсят начин да извършат национално предателство, като подпишат нов договор, което ще направи претенциите ни по стария за обезщетения и пропуснати ползи за НАД 1 МИЛИАРД ДОЛАРА, невалидни. Затова е зора за нов договор на служебното правителство на Радев. Реално, колкото и скъп газ да плащаме сега, Газпром ще трябва да покрие допълнителните ни разходи, настъпили от неизпълнението им по действащия договор
198
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да викат и да скачат, ще си останем на студено зимата. Просто Киро ни наби такъв чепат отзад, че скоро отърване няма.
197
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи няма протести за скъпите горива и цени,но има протест срещу по-евтини доставки по съществуващ договор. Тези протестиращи ли ще платят неустойките? Има клауза "вземи или плати" точно в тези договори. Кой ще плати? Тези гало6и ли?
196
5
 
9
 
! Отговори
Луд умора нема преди 1 година
До къде ли ще ги докарат сребърниците на Америка за България!!!
195
2
 
15
 
! Отговори
Платени преди 1 година
Платените протести почнаха
194
2
 
3
 
! Отговори
ПУНДА ПИНДАРОВА преди 1 година
СТИГА СТЕ ЗАБЛУЖДАВАЛИ ХОРАТА.ГАЗПРОМ Е ВАВ ИСТОРИЯТА...ДАЖЕ БИВШИЯ ОТ БАНКЯ СИ ПЬРЛИ ПРАСЕТО САС СЛАМА...МЕРКЕЛ СЬЩО ЩЕ
193
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Незабавни преговори на българската държава с Газпром!! На студено зимата и без производства з икономиката ни,Нек стои самият ЕС! Понеже тези глупости те ги сътвориха! България е длъжна да си гледа интересите! Който мрази Русия бегом в САЩ! Тук е България!!
192
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Палиачовците от дай българия що не протестират срещу износа на нафта от руски петрол в украйна...пълни безпринципни палиачовци които гонят ниша не принципи
191
2
 
9
 
! Отговори
защо преди 1 година
"В контекста на войната на Русия в Украйна." имам един въпрос към протестиращите: Получава ли Украйна такси /пари/ за транзитиране на газ и петрол от Русия?
190
3
 
5
 
! Отговори
И какво му е на преди 1 година
Газпром...нищо.
189
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Миналата седмица бях в Унгария.Там горивото за унгарците е 1.90 в лв.Викам си ще препълня резервоара но....за чужденците е 3.70 в лв.Орбан не се е отказал от Газпром и има за народа си.Но ние нали сме "първи пушки"на ЕС за нас според санкциите.
188
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ще има ли протест на фирмите,които ще фалират от цената на "правилния"газ?Ей,така да видим кои са по-вече.
187
2
 
14
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 1 година
Аз съм против азерския газ, тъй като диктатора Алиев нахлу с танкове в Нагорни Карабах!
186
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам защо политиците взеха да се намесват в търговията?Има си доставчици и всеки да си продава газа от където го е купил на клиентите си.Те решават според цената.Булгаргаз внася от Газпром и Азерски-толкова.Кико,втечнен от САЩ-толкова,Сашо Дончев от Албания-ето.И фирмите да си купуват от който искат.
185
2
 
17
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 1 година
50 човека искат 6 милиона да мръзнем зимата. Няма ли да отидем и нормални хора на този протест и да ги разгоним тия ваксинирани вегани