Христина, която избра България: Тук е пълно с възможности

След следването си в чужбина, решава да се върне у нас
17 авг 2022 16:19, Йоана Цонева
53

Следвала е в Шотландия и спечелила немалко награди за отличен успех и добротворчество, Христина Влаткова е маркетинг директор на българска компания за развитие на мобилни и уеб услуги. Според нея в България е пълно с възможности, стига да има кой да ги грабне. Тя иска страната ни да бъде мястото, в което хората да са щастливи.

"За мен винаги е било важно да се чувствам щастлива там, където съм. За мен беше много важно да получава малко повече международен опит и да срещна хора от различни култури", споделя Христина пред Bulgaria ON AIR.

Записва се във всевъзможни доброволчески програми, кара и стажове. Като дете е искала да стане журналист, но съдбата подготвя за нея съвсем друго. Завършва математическата гимназия в Плевен и избира да се посвети на маркетинга и бизнес управлението. Остава във Великобритания 5 години, а през това време помага като доброволец на различни организации у нас.

Още по темата
В края на 2018 година Христина започва работа в телекомуникационна компания.

"Смятам, че точно хората от чужбина има какво да допринесат за България. И тук има възможности да се докажеш и да се развиваш професионално", каза Христина.

Помага на различни каузи. Едната от тях е войната в Украйна и последиците от нея.

На този етап тя не мисли, че може да напусне отново България. Заредена с позитивизъм Христина остава тук с надежда за още по-добра България.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Мая преди 1 година
Имало едно време един цар и една царица.....!
36
0
 
1
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Права си! Кирчо и Кокорчи грабнаха тази възможност и омайват народа за да го ограбят!
35
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нека да е позитивно и щастливо момичето! Жива и здрава! Но не разбирам как работа е телекомуникационна компания и доброволческа дейност за "войната в Украйна" ще подобрят света и ще те направят чак пък щастлив. Пак сме Матрицата 3 D. Дайте пример с младите хора, които се върнаха от чужбина и си купиха къщи на село! Учат си децата как да са във връзка с природата и как да оцеляват извън консуматорското общество. Има ги такива доста, но журналята все старата песен пеят. Какво е щастие всъщност?!
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз бях 10 години в ОК и мога да кажа, че ни имат за по-долни и от най-голямата им колониална и3ммет. Все дипломата ти не отговаря на някакъв критерий и нямаш стаж точно в същата среда, а разни от Сомалия, Судан, Танзания, Гана, Нигерия... все с предимство, явно като членове на червената книга. И какво са се се влюбили в тези филипинци работещи като медицински сестри, като с единици изключения, останалите са рядко прости и мързеливи.
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Остава във Великобритания 5 години, а през това време помага като доброволец на различни организации у нас." - имам много въпроси. Защото и аз съм бил 15г в чужбина, и такива че докато била там пък ужким помагала в БГ ги знаем. Не ни минават тези номера.
32
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заредена с позитивизъм Христина остава тук с надежда за още по-добра България. - Христинче само с надежда не става гълабче златно. Ама ще се научиш, много си малка и още хвъчиш някъде там. Как ти е заплатката от 1200лв, стига ли ти?
31
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А това момиче знае ли, че в Блгария, совен с клавиатурата, човек трбява да е и добър с рушветите! Да умее, да боравии с пистолета? Знае ли?
30
5
 
11
 
! Отговори
Рибаря преди 1 година
Статията е евтина пропаганда! Героинята е измислена!
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
това милионерка в сащ ще спи под мостовете
28
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
по какво е спецалист маркетинг ...егати специалностите има меринджей , то свършиха балъците с рекламите
27
0
 
14
 
! Отговори
ох преди 1 година
просълзих съ ! некой друг ?
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В САЩ може да стане милионерка а тука най-ноо 1800 лева заплата и хиперинфлация и ще затъне в дългове след 30 г.
25
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая женица въобще не знае къде е попаднала. Нищо, ще разбере.
24
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако не започне собствен бизнес е все едно дали тук или някъде другаде ще слугува. Даже по-добре навън, че поне ще й плащат повече.
23
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нека опита жената! Аз опитах, не стана и се върнах обратно в западна Европа.
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 25 - Ок. И?
21
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коментарите напълно подкрепят твърдението, на проф. Иво Христов, че 80% са дебилни или за по-модерните "тотал щета". Защо сте с такива омраза, към работещите хора? Защо ненавиждате братята и сестрите си, все бъглари! Какво искате? Какво, освен "ядини, пийни и некуя сгодна жиница"? КАКВО?
20
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България е страната на неограничените възможности и е най доброто място в Европа за правене на бизнес. Но има и някой тънкости които повечето хора не ги разбират и затова се провалят в бизнеса. Едно от нещата е че тук за да си успешен капиталист трябва да работиш в сивия сектор и да вървиш по ръба на закона. Също така думичките морал и честност трябва да ги изтриеш от речника си и съзнанието си. Хубаво е също да си наемеш на заплата доверени хора в МВР които да ти пазят гърба.
19
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 21 - Айде занимавай се с нищото, като е нищо, мърлячо! Вади и ти парички! Айде - направи ми апликация за iOS и Android, която да отговаря на послендите дизайнерски трендове и да ми увеичи продажбите с 15%! Айде направи ми и сайта, да си продавам новите продукти! Айде ми вдигни трафика с 700%! Айде ми направи система, да си управлявам ресурсите и комуникацията в копанията! АЙДЕ! АЙДЕЕЕЕ БЕ! АРЕ ДАВАЙ! ...
18
6
 
14
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Нека се пробва,щом има толкова възможности у нас ! След някой и друг ден ,ще изреве и ще хване първият самолет ....