Демерджиев: Свърши беззаконието, полицията вече няма да е на колене

Специализирана полицейска акция се провежда в Казанлък и Гурково
6 окт 2022 17:37, Анисия Иванова
33
Демерджиев: Свърши беззаконието, полицията вече няма да е на колене
Снимка: БГНЕС

Специализирана полицейска акция се провежда в Казанлък и Гурково. На място пристигна и служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Това няма да продължава. Нека тези лица да очакват полиция, но да не очакват тази полиция, която са поставили на колене и смятат, че им служи, а полиция, която ще ги постави там, където заслужават. Причината за тази операция и поредица други операции, които ще бъдат проведени е точно такава, заяви служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Още по темата
Той посочи, че с посещението си в Гурково изпраща послание към криминалния контингент, не само в Гурково, но и към останалите на територията на страната: "Свърши времето на беззаконие за тях. Изборите приключиха и сега цялото ни внимание е ангажирано с тях и с техните действия", категоричен е той.

Демерджиев подчерта, че целта на тази акция е превенция. "Оттук нататък ще следват много акции по отношение на криминални групи тук в района и те ще продължат, докато тези групи приключат с незаконната си дейност", обясни той.

"Следващите акции тук ще бъдат тематични и ще има конкретни резултати", отбеляза силовият министър.

Демерджиев каза, че това, което се случва в населеното място е симптоматично за много места в България, то не се случва от днес, а от последните години. "Това, което ние искаме да направим е да сложим край на това. Акцията е свързана с множество престъпления", подчерта той.

В хода на специализираната полицейска операция към момента има проверени 80 МПС, проверени са 136 лица, съставени са 3 електронни фиша, 3 акта за установени административни нарушения, връчени са 90 електронни фиша и е образувано 1 досъдебно производство. Извършени са множество проверки на търговски обекти, къщи за гости и други.

Към момента няма задържани лица, отбелязва БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ами полицията хич не е на колене ,доста добре ръководи и се храни от целия крими контингент ,не минава по-тежко престъпление ,без участието на полицай !!!
6
2
 
13
 
! Отговори
Няма вече нямаааа преди 1 година
С този подбор от 15 години на кадри куцо, кьораво и сакато така ще е и по-зле ще става.Старите кадри, които знаят, какво и как се прави и са лоялни към системата вече си отиват поради възраст и ще останат тези, от които нищо не става, но затова сте си виновни вие, които ги взехте от където ви падне. Халал да са ви.
5
3
 
11
 
! Отговори
Алооо преди 1 година
ХАХАХАХА, охх така не съм се смял от години. благодаря Ви Демерджиев!!! По беззъба и некадърна, подкупна и неадекватна полиция , едва ли има някъде по света. Е може би по Африканския полуостров, там където живеят още с лъвовете и в палатки и юрти.
4
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чорапчетата на Радеф кравофила
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гълъб кво мисли?
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това сме го чували поне 100 пъти
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дин друг негов колега разправяше как държавата е щяла да покаже,че може да си пази границите. Пък пак куцо и сакато си влизат.