Без обвинения за полицаите от ПТП-то на Любенов

Прокуратурата ще прецени дали да им бъдат повдигнати
7 окт 2022 16:37, Петя Славова
18
Без обвинения за полицаите от ПТП-то на Любенов
Снимка: БГНЕС

Ще се прецени дали да бъдат повдигнати обвинения по досъдебното производство за престъпление по служба във връзка с действия на полицаи по отношение на Димитър Любенов, непосредствено преди катастрофата на околовръстното шосе на София, при която загина един човек, а двама други бяха ранени, и за което той е обвиняем.

Още по темата

Това стана известно на пресконференция на ръководството на Софийската градска прокуратура за случая, на градския прокурор Илияна Кирилов и на нейния заместник Иво Илиев.

Дали ще има обвинения срещу полицаи ще се прецени, когато се съберат съответните доказателства.

Известно до момента е, че полицейски автомобил е карал успоредно с Любенов, станал е свидетел на катастрофата, върнал се е 1 км назад, и чак след като дежурната част се е обадила за станалата катастрофа, те са отишли на място. Подробности даде днес пред БТА говорителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова.

По делото за престъпление по служба свидетел е Димитър Любенов, който казва, че е дал 200 лева на полицаите да го съпроводят.

От прокуратурата добавиха, че има и други свидетели, които още вечерта са получили информация, че Любенов се е свързал с полицията, карал е автомобила си и зад него управлява полицейска кола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
МВР са ВИНОВНИ преди 1 година
Експерти много години предупреждават за увреждания причинени от холограми и включени фарове .Особенно жестоки са вредите причинявани от хологрaми плюс включени режещи РАДИОАКТИВНИ СКЕНЕРИ /LED,Xenon,HALOGEN<LAZER/ - Anti NEOZOIC AGE /ANTI FANEROZOI Digital holographic weapons !!!Уврежданията са видими. Пешеходци и велосипедисти ги получават веднага.. Увреждат зрението и общата охрана.. Водачи с залепени холограми са увреждани тежко обемно прецакващо.. Вижте министъра на отбраната и други
14
0
 
0
 
! Отговори
МВР СА ВИНОВНИ преди 1 година
ЗАКОНЪТ ИЗРИЧНО ЗАБРАНЯВА ЛЕПЕНЕТО НА ПРЕДНИ СТЪКЛА НА ОТВЛИЧАШИ ВНИМАНИЕТО НА ВОДАЧА ЛЕПЕНКИ ВКЛ НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ДИГИТАЛНО ХОЛОГРАМНИ ОРЪЖИЯ ЗА МАСОВА ЛИКВИДАЦИЯ..ЗАКОНЪТ ЗАБРАНЯВА УВРЕЖДАНЕТО С ВКЛЮЧЕНИ ФАРОВЕ ПРЕЗ ДЕНЯ и с включени скенери против мъгла денем и нощем /освен в случайте .../МВР тероризира нагло всички СПАЗВАЩИ ЗАКОНА. ПОЛЗВАТ НЕЗАКОННИ НАРЕДБИ>>>
13
0
 
0
 
! Отговори
Убиват с холограми преди 1 година
Ползват обемно обсебване на водачи през дигитално хологрмани оръжия вкл ЕКО СТИКЕРИ..Вчера обсебен ме изпревари с над 130 км в час безмилостно..Виждаше се обемно обсебващ масов убиец около водача. Експертри да огледат обсебени от масови убиици през СКО стикери и постари холограми за тех прегледи водачи Колкото по висока е скороста толкова по голям е обсемно обсебващия около водача и автомобила . да огледат и пси блокирания убил МИЛЕН ЦВЕТКОВ..
12
0
 
0
 
! Отговори
Промяната!!! преди 1 година
Радевисти сър, забавляват се. Продължаваме промяната в МВР със старата к..ва Рашков
11
0
 
4
 
! Отговори
Кучки преди 1 година
Срам сте цялото МВР от банда неуки и неможещи хорица. Всяка кака в МВР на хранилка, ами спрете жените бе пичове !
10
0
 
7
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Вече започнаха да си правят та-шак с хората при такива инциденти , пак добре че не са изкарали виновен пострадалият че е карал разрешена скорост /...
9
0
 
6
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Естествено. Има още много ma ngi джерито с бързички коли. Има още много непотребено... Има още много неубити по пътищата. Няма вип в затвора, за тъмни ман.ги с чантички LV и без спирачки. Ако имаше - щеше да е друго.Ето криси маминия ( убиеца на М.Цветков) искал да си живее живота. Ако имаше там СПА , щеше да е друго.
8
1
 
23
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Нищо. Полицайката има Мерцедес за над 50 хиляди и ходи по екзотични екскурзии за по 10 хиляди. Със заплата 1800 лева си живее живота, а хора с по 4 хиляди заплата нито могат да си позволят кола за 50 хиляди, нито екскурзия за 10 хиляди. Ама вие учете, бачкайте и градете кариера. Нито ще имате парите, нито автомобилите, нито имотите на редови пътен полицай.
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
навсякъде има мръснни ченнгета, нашите обаче са 1. Мастърклас от всякъде, трябва частни уроци да дават.
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Платил е 200лева, но е вдигнал само 193 километра в час да му върнат парите.
5
0
 
22
 
! Отговори
д-р Исня преди 1 година
Може да ги повишите в чин. Те са ценни кадри. Никой няма файда от съвестни и честни държавни служители. Те само съсипват бизнеса. Този Любенов е за бой! Развали схемата както на полицаите, така и на началника, който вече е прибрал 100 лева от тия 200. Ако бяха по-предприемчиви и играеха с паяка, нямаше и да се разбере кой е ударил злощастния Форд. А всички щяха да си делнат по едни 10 бона на калпак. Любенов ще се кротне докато избие рушветите и пак наново. Така бачка държавата.
4
0
 
20
 
! Отговори
Баба мравка преди 1 година
А мен ще ме ескортират ли срещу 200лв? Силно се съмнявам. По-скоро ще ме закарат лично, но до районното.
3
0
 
14
 
! Отговори
Предложение преди 1 година
То е ясно,че няма да ги накажете,но поне някой медал им дайте.И ние чакаме да пазят редът тия хора?!?
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Състезавали са се.
1
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това означава ли, че и ескортиращата полицейска кола се е движила с 193 км. в час, щом са карали успоредно? Защото Любенов с толкова се е движил.