Лелята на Александър: Бил е отвлечен, някой го е пуснал

Няма как да издържи толкова време - бос, с опърпани дрехи, без храна
19 ное 2022 19:32, Анисия Иванова
74

Цял Перник се вълнува от добрата новина за намирането на Александър след повече от седмица в неизвестност. Доброволци, които го търсят от първия ден след изчезването му, се събраха в района на Профилакториума и още не могат да повярват, че момчето е оцеляло само в гората близо 9 денонощия.

Появиха се обаче и много неизвестни, задават се много въпроси. Лелята на Александър - Елисавета Ваклинова, все още има съмнения, че момчето е било отвлечено.

Още по темата

"Вярвам, че някой го пусна, детето няма как да издържи толкова време. Босо, с опърпани дрехи, без храна - не може някой да ме убеди, че един човешки организъм може да издържи толкова дълго. Баща му ми се обади, мислехме да направим изявление пред медиите, да призовем хората да го пуснат. Минута след това ми звънна да ми каже, че е намерен и тръгна към Червена могила. Щях да кажа, че ако някои хора са с добри сърца и са скрили това дете, да го пуснат", коментира Елисавета Ваклиновапред Bulgaria ON AIR.

От прокуратурата също заявиха, чее ще проверяват дали Александър не е бил държан принудително.

Цяло чудо е 12-годишното дете да оцелее 8 дни без вода и храна. "Затова прокуратурата ще проверява версията дали той не е държан принудително от някого и дали този човек не го е пуснал заради обявената парична награда от неговия баща в петък", категорична е Сийка Милева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Станислав! преди 1 година
И аз мисля така че е бил отвлечен чух някои неща че ще се случи нещо такова с момче от Перник целта е била да правят картини рисувани от него и да ги продават! Ако не е могъл да говори така са го направили с лекарства
54
2
 
1
 
! Отговори
toti преди 1 година
Ако е тъка ,защо е одраскан и не е бит от никой,каде са парите обещани на хората намерили го............/
53
2
 
4
 
! Отговори
НЕ СЕ РАБОТИ ... преди 1 година
ПРОФЕСИОНАЛНО ------една промивка на стомаха на Сашко и изкарване на съдържимото от него с лабораторен анализ ---ВЕДНАГА ЩЕ ПОКАЖЕ КАКВО Е ЯЛО ДЕТЕТО ТИЯ 9-ДНИ !/фекалните лабораторни анализи---СЪЩО....ЗАЩОТО ПЪЛНОТО ИЗПРАЗВАНЕ НА СТОМАШНИЯ ТРАКТ ---СТАВА СЛЕД 9-12-часа/
52
1
 
8
 
! Отговори
Права е ЛЕЛЯТА... преди 1 година
ИМА И ЧУДЕСЕН МОТИВ ЗА ОТВЛИЧАНЕТО :.1/ Детето не може да говори поради заболяването си!2/Семейството има пари --/бащата нотариус/ а /майката работи в Англия/3/ Възнаграждението за това ---е сумата от 100-хил.лв. и след , като е оповестена , детето се появява!..4/..Явно е : " Тия хора имат пари --дайте да ги оберем и няма кой да ни разбере защото главния свидетел няма да говори "-----------НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНО РАЗСЪЖДЕНИЕ!
51
1
 
5
 
! Отговори
Малко встрани преди 1 година
Малко встрани от темата, но очевидно в България нямаме добри следови кучета. Не само за този случай, но и избягалото сирийско момиченце не можаха да надушат. А то е било на 200 метра ли колко от къщата... Що за кучета...
50
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дамо ден н ореди да открият Сашко са минавалу покрай същото място но нищо е нямало там изве храдталаците. Кучетата не да надушили и те нищп. Е? Мистерия или нашето въображение е под ключ по причина на липси в лидерски мозъци..
49
1
 
8
 
! Отговори
много преди 1 година
странен случай, но понякога истината е дори по-странна от всякакви фантасмагории
48
1
 
28
 
! Отговори
Банкеръ до60 преди 1 година
Предлагам някой подготвен командос да повтори подвига на детето.Все ми е на акъла,че ще успее.Само човек неходил есента в планината може да вярва,че 12 дни без храна и сухи дрехи е възможно да оцелееш.
47
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво значи, лелята не вярва, че някой може да оцелее толкова дни в гората? Какво мисли шивачката на същата улица? Т'ва е малко, като размислите на фризьорките и плочкаджиите за ваксините срещу Ковид.
46
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако са го оставили, какви са тия хора да го изоставят в някакво си дере на майната си. Ами можеше да си остане там... Това пък е много зверско.
45
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може и прокуратурата да е намесена. От тях могат да се очакват само гадории, принципно, и това е една изключително удобна гадория.
44
3
 
23
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ПЕРНИК ОТ КРАЙ ВРЕМЕ Е ИЗВЕСТЕН С ОТВЛИЧАНИЯТА СИ! ТУК ПЛАТИХА ОТКУПА ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА СВЪРШИ КАТО МИРОСЛАВА КЪДЕТО НЕ ПЛАТИХА ОТКУПА
43
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещо тая история доста ме съмнява, ама детето не е виновно. И сега се почва поредното вадене на кирливи ризи и кой крив и кой прав. Цялата тая драма е като съчинена от някой некадърен сценарист на български сериал. Босо било. Ами събуйте се боси вие и вижте колко часа ще изкарате вън! Сериозно - предизвиквам ви! Ходете боси в тоя студ да ви видим след 2 часа на какво ще ви приличат краката. Това са абсолютни глупости!
42
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименИдиот си ти. Това дете е много по умно от теб а ти с ипрост и невъзпитан. А знаеш ли случайно че всек и плаща за думи и действия нямам как да избягаш от кармата си която ти сам трупаш. А болестите са вашите грехове. .. е казал Исус трябва да разплатите чрез физическото си тяло..
41
1
 
38
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Лелята е права.Детето е отвлечено,за да принудят баща му направи нещо.Направил е исканото и детето е освободено.Бащата крие нещо.
40
1
 
10
 
! Отговори
дедовия преди 1 година
47, Тарзан е отгледан от маймуни.От вълци са отгледани Ромул и Рем.
39
0
 
12
 
! Отговори
Цанов преди 1 година
Ясновидеца при Станислав Цанов си каза,че е бил при някакви мъж и жена,които детето познава.Явно са го примамили.Държали са го в някаква къща.После са се уплашили и скоро ще го пуснат.И че няма да го намери полицията,а друг.Това е на 15-ти.Май излиза,че позна.Друг е въпроса бащата защо не го наглеждал.
38
0
 
7
 
! Отговори
Тт преди 1 година
Стоичков трябва да говори с лелята
37
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отгледан от вълците, като Тарзан.
36
0
 
24
 
! Отговори
аа1830 преди 1 година
А добро утро!!! Добре все пак че го е върнал жив и здрав и се е грижил за него...все пак е имал грам съвест...но да си играеш с дете, и то болно и да разиграваш няколкостотин човека, които са го търсили....