Проф. Денчев: Видяхме глупост и дори неприлично обличане в НС

Той определи последния парламент като безплоден
17

"Бях изненадан от председателя на парламента, който се обадил на ректора на университета и помолил да дойде в кабинета ми. Подари ми почетен плакет на Народното събрание - чест е за мен. Благодаря на Вежди Рашидов за тази оценка за дейността ми", каза общественикът проф. Стоян Денчев в студиото на "Денят ON AIR".

Той определи като безплодно 48-ото Народното събрание, а "първата липса на плод е съставянето на правителство".

"Вярно е, че имаше служебно правителство, но това не е грешка на Радев. Той си изпълнява задълженията. Законите, които бяха приети, имат своето значение. Следващото Народно събрание ще сформира правителство, независимо каква е основата. Бях въодушевен от начина, по който ГЕРБ постъпи с проектоправителството на проф. Габровски. Там влизаха интелигентни хора. Изведнъж се получи неразбиране", коментира гостът.

"Ако нямаме правителство - положението в България ще бъде много сложно", смята той и припомни грубия език в Народното събрание. "Тук беше върхът на глупостта, дори и на неприлично обличане. Не може да се явиш по маратонки", подчерта общественикът.

"Когато става въпрос за етика, на първо място застават честността, истинността и добродетелта. Това са важните качества, които трябва да притежава всеки. Има отделни хора в парламента, които се държат етично - бих посочил председателя на НС", категоричен бе гостът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: Стоян Денчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Най елегантен, с вкус на обличане е Мустафа Карадайь!
11
1
 
6
 
! Отговори
Възмутен преди 1 година
Съгласен съм с констатациите на проф.Денчев за облеклото на част от депутатите. За съжаление лош стил на обличане показват и от БТВ и НОВА. Как може синоптички коментиращи температури през зимата от (-10) градуса да са по потниче, къси полички едва скриващи органи, къси панталонки! Не е необходимо да са като монахини, но има норми на приличие. Защо в известни световни ТВ няма такава липса на вкус и се спазват норми. Водещи с рокли с едри шарки като клоуни....!!! Кич....
10
0
 
4
 
! Отговори
Денчев преди 1 година
е мултак, ДС, ДПС,масон, след убийството се скри в един добър колеж, който можеше да се влее в Катедрата на СУ Свети Климент Охридски и го развали със специалности държава сигурност. А напоследък го е хванала и деменцията. Хората на Слави ходеха с дрипи в миналия парламент.
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 5 - Даже и не подозираш колко си прав, нямат сравнение т.нар. от теб соц. професори със сегашните, разликите са огромни в полза на тия, дето са соц. Онова образование го няма вече. Интернет няма как да го замести. За кое всъщност не е прав?
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали това беше целта. Да се види че нищо не може да стане в държавата без ДПС.
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав е човека, че НС се превърна в селския мегдан. Хората вътре нито знаят как да говорят, нито как да се облекат, абсолютно падение. Това НС не направи абсолютно нищо за народа, само изхарчиха много пари.
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По какво е професор този индивид?
5
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мнооого дълбоки мисли споделил тоя!Соц професор - титан на мисълта!
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Денчев, класически пример, как доносник на ДС си изпра парите, стана професор с печелив бизнес, че и научна титла. Дори раздава морал.
3
10
 
12
 
! Отговори
Руушки пооодлоги преди 1 година
На който русофил, не му харесва в България - чемодан, вокзал, Москва и да ходи в Русия, раят на своите мечти...Ама никой не ходи, само лаят от България срещу 4000 лв. месечно. Продадоха България на бедна Русия за пари...Денчев е един от тях от преди повече от 20 години. Докога ще търпим това?
2
5
 
10
 
! Отговори
смрад преди 1 година
Този е проруска ***.
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ком и доносници на ДС се възмущават, работата е сериозна.