Йотова за войната: Става все по-опасно и все по-страшно

Не говорим празни приказки с президента Радев, заяви тя
26 мар 2023 11:21, Александър Попов
296
Йотова за войната: Става все по-опасно и все по-страшно
Снимка: БГНЕС

“Става все по-опасно и все по-страшно. Затова, когато с президента говорим за това, че трябва да се стигне до масата на преговорите, това не са празни приказки. Това е нашето желание, защото повече въоръжение на всички страни води до непредсказуеми решения, които заплашват вече към сериозна война”, коментира вицепрезидентът Илияна Йотова новината от тази нощ, че Русия е сключила споразумение с Беларус за разполагане на тактически ядрени оръжия на територията на страната.

Тя изрази надежда се, че разумът ще надделее.

“Надявам се, че в случая става дума малко повече за заплахи, отколкото за истински действия. Силно се надявам това да е така”, отбеляза Йотова.

Тя коментира и предстощия вот.

“Силно се надявам, че този път ще има правителство и редовен кабинет, който да решава наистина много важните и тежки проблеми, които стоят пред страната ни, и да продължи успешните практики и решения на служебния кабинет”, заяви Йотова.

Много хора се отказват от участие в СИК, защото се страхуват от видео наблюдението. Така беше направен законът, че не се казва точно какво ще бъде заснето и как ще бъде използвано това. Време е в тази последна седмица от изборите, това да бъде работа не само на ЦИК, но и на всички политически партии, които участват в изборите, че няма да има злоупотреби с видео наблюдението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още по темата: Илияна Йотова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
3
 
4
 
! Отговори
Батман преди 1 година
Истинската и опасна война дето сега ще има милиарда починали от глад, с тия цени на хляба въобще с храната, газта тока водата.. и кво ли не с тия пътни такси и тол.. и пари за прегледи дето и те дигнаха 50лв.. мини малната
199
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде, ЕС и НАТО спират да пращат на Русия, ако Русия спре да произвежда оръжие също. Уж Путин мир искал, страхливците като тази и Радев също мир бленували, а кремълеца като мобилизира 300 000 души никой нищо не каза? Защо бе? Уж мир искате, а проблем са само оръжията и мобилизацитие на Киев? Какви мирни преговори като едната страна ПРОДЪЛЖАВА ДА НАПАДА?!
198
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 209:И какви са "опорките на Путин"?!Да се преговаря за мир ли?!Ти нормален ли си,откачен ли си,какво ти е?!Промитият мозък си ти!Ходи се лекувай!Никой нормален не иска война.И се научи къде се слагат главни букви,неграмотнико!
197
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Йотова, сега ли чак го разбрахте ?
196
2
 
4
 
! Отговори
наташеа преди 1 година
До Анонимен- а на путина атомната бомба е като шекер, няма мозъчни тумори, няма рак няма левкемия
195
0
 
7
 
! Отговори
Стиви преди 1 година
Отидоха ми спестените пачки.Вилите в Гърция изгореха.Лодката у Франция потъна.Те това е най страшното!
194
7
 
11
 
! Отговори
Радев е пътник преди 1 година
Румен Радев ще си отиде, както изчезна и Слави Трифонов. Ред е на прокуратурата да вземе съответните решения за повдигане на обвинения, относно многобройните престъпления от екипа на Радев - Йотова.
193
1
 
2
 
! Отговори
ватник преди 1 година
До мамбо джамбо Ами и от студ замръзна ЕВРОПА и от глад -аруси ерай, разкош аз ще почивам в двореца край Гелнджик
192
3
 
3
 
! Отговори
вофкина преди 1 година
До Анонимена полицията в просия бие и от етажите се хвърлят, новичок
191
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко прозрачно следват опорките на путин, че чак е обидно. Само за горките русофили не е ясно, но не можем да очакваме много от промити мозъци.
190
5
 
9
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
До Пенсионер - България не е вече самосиндикална съветская республика, а почетен член на НАТО и може да се дръвче на Рассия, колкото си иска, без да се страхува, че нещо може да й се случи. Поняли, таваришчи?
189
7
 
11
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
Тресе ги яко комунистическите бройлери. Падне ли Рассия, с нея си отиват и те. НАТО, САЩ, ЕС ще ги гонят до дупка и гледайте сеира как за една нощ партията на БКП-БСП ще се превърне в БНП (Българска НАТОвска Партия). Они са много гъвкави и пак ще яздят арабски коне, а мулетата, катърите и дръгливите магарета ще останат за другите, но надали ще могат да преметнат Запада. :)
188
3
 
15
 
! Отговори
.. преди 1 година
Преговори само след като шефа ви в Кремъл си прибере *** в блатото. После започват преговорите - колко ще плати за поразиите.
187
6
 
19
 
! Отговори
Ами опасно става.. преди 1 година
Днес цела руска танкова дивизия се е предала с машините си на ВСУ...хаха..ТРЕСКА ЛИ ВИ ТРЕСЕ ВЕЧЕ ??!
186
22
 
14
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
Въшлива България се дръвчи на супер силата Русия. Голем смех!....ако не беше тъжно.
185
4
 
15
 
! Отговори
Е , КОЕ Е ОПАСНОТО.. преди 1 година
...Че ше падне ПУТИН ли...???!
184
5
 
19
 
! Отговори
СМЕХ.. преди 1 година
...И КВО ШЕ СТАНЕ , БЕ ЙОТОВА , ЩОТО НЕЩО НЕЩО НЕ РАЗБРАХ...хаха...ЩЕ ТЕ УВОЛНЯТ ЛИ...???!
183
0
 
8
 
! Отговори
Пепетияк преди 1 година
НИЕ ще ви Оправим! Обещаваме всичко!Подобрихме ви живота - ето, раздавахме празни рекламни торбички в Буковлък!!! Какво повече искате?!
182
3
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Ех Йотова, с президента сте за импийчмънт, и двамата! Докарахте ни ПП - пълните перверзници, а сега виете от страх! Алчни за власт, но неспособни, съсипахте народа и държавата!
181
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Йотовчетата и радевчетата ги тресе як страх. Какво ще стане с тях след неминуемата катастрофа на любимата им Русия и изчезването на началника им Путин от Кремъл. Следващият началник дали ще бъде толкова щедър към слугите си?