Майката на изчезналия Емил Боев: 60 мъчителни дни в очакване...

28 мар 2023 10:15, Александър Попов
37
Майката на изчезналия Емил Боев: 60 мъчителни дни в очакване...

Иванка Стоянова, майката на изчезналия преди два месеца след началото на "Сурва" в Перник Емил Боев, използва социалните мрежи отново да призове за информация, която може да доведе до намирането на сина й.

"60 дни... 60 мъчителни дни в очакване... Няма следа от синът ми Еми. Чакаме, търсим, обикаляме и пак чакаме някакви новини... нищо! Питам се как изчезва безследно човек и никой не може да даде отговор. Защо човешкия живот в България е толкова незначителен, защо се мисли за всяко същество като избирател но не и за Човек?

Защо има толкова изчезнали хора, които не се намират никога?

На какво се дължи мълчанието на полицията за изчезването на детето ми?

Некадърност, немърливост, бездушие, некомпетентност, умишлено прикриване на "някой" си. Не знам и надали ще узная някога! Уви, те са ненаказуеми и това е достатъчно за да загърбят поредния случай на изчезнал Човек!

Питам се, кой е застрахован, че няма да се случи подобно нещо на него или на някой близък, кой е сигурен, че утре моите сълзи няма да са в неговите очи и да молят за помощ!

Вие всички добри хора,които споделяте снимките на момчето ми и се опитвате да ми помогнете, бъдете здрави и никога да не изпадате в подобна ситуация! Благодаря ви от сърце!

А аз продължавам да чакам детето си и да се моля някой някъде да си свърши работата... Моля, умолявам всеки, който има някаква информация да ми се обади на тел. 0889912128", написа Стоянова.


37
Още по темата: Емил Боев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
3
 
! Отговори
Руси преди 2 месеца
Дано излезе от някъде живо и здраво момчето,чудо ще е знам но все пак! Никоя майка не заслужава да премине през такъв период! Това си е убийствено! Дано намери сина си милата жена!
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По принцип в ЕС постоянно изчезват хора в посока Белгия, от където всичко се разпределя от Антверпен, бъдете бдителни и мнителни, живота е джунгла
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като чета коментарите тук, имам чувството, че пишат коментари хора, които знаят какво се случило и които биха съдействали, да го кажа така, ако наградата е била обявена по-рано. Направо е невероятно какви зверове живеят на територията. Вие няма да липсвате на никого, боклуууци, нали си знаете?
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Просто и да има камери, мафията е така навързана с полицията, че могат лесно да прикрият следите, ако има намесен мафиот или друг корумпиращ. При нормални обстоятелства, ако има камери, но няма записи, ще се търси начин да се установи защо няма записи, да речем. Но в България, кво остава пък в тая дупка Перник, адекватно разследване може да се случи само ако имаш връзки и пари.
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Много тъжно. Нямаме институции, това е. Вярно е, че може да се случи на всеки. Но какво може да направи един обикновен човек, който дори никога не е ходил в Перник?
25
11
 
0
 
! Отговори
преди 2 месеца
тук в Сидни мога ли да го видя? някой знае ли каква е вероятноста? Хуквам и почвам да го търся. Ами ако го видя как да набера въпросния телефон от тука ааа?
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В Перник зачестиха от няколко години тежките престъпления . А града не е толкова голям .
23
0
 
6
 
! Отговори
Lina преди 2 месеца
Това населено място няма ли камери - преди, след, последно къде е маркиран. Все едно се е изпарил , някакви следи остават винаги? Семейството заслужава да знае.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До13. Даването на подкуп е също престъпление без да се пита МВР. Това може да реши съответния орган за което му се плаща. В противен случай престъпността от такъв характер ще нарастне.
21
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Ъхъ Не се бъркай, това не е нашата държава, това е държавата на Гешеф, Пеевски, Бойко, Радеф, Доган, държавата на комунистическата държавна сигурност превърнала се в мафия.
20
2
 
13
 
! Отговори
Ъхъ преди 2 месеца
Родителите не знаят почти нищо за децата си... Наркотици, бързи и лесни пари, компании... Но има и друго - органи! Особено когато изчезват млади хора... Ситуацията в Бг се влошава все по-бързо, качеството и професионализма на Полицията и Следствените органи е под всяка критика, Обществото ни деградира с бесни темпове, държавата..., държавата ни се разпада!
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да не дава Господ такова нещоВариантите са два: жив или неживИ в двата случая, търсенето трябва да продължава, за телефона какво казват. Трагедия отвсякъде. Това не се случва само в българия, но тук всичко е по-зле
18
1
 
7
 
! Отговори
Полицай преди 2 месеца
Не знам мобилните оператори дали са платени от мафията в Бг, че не съдействат на полицията. В Германия за средно тежко телесно нападение или за съмнение за такова получавам информация в петък в 11 вечер.
17
3
 
4
 
! Отговори
Мнение преди 2 месеца
След ареста на "главния прокурор" и анализ на трафичните данни на неговото опг ще намалеят и отвличанията и трафикът на бежанци в България. А най напред ще бъдат опандизени руснаците на служба при Геша
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не казвате нищо за него, можем само да гадаем в форума :) Ако е взимал опиати, рано или късно ще "оцапа" нещо, но това е само мое предположение, понеже нищо не казваш, освен, че е изчезнал :)
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Щом е изчезнал така най-вероятно е мъртъв.Въпросът е дали се е самоубил или някой го е убил.Знам за един подобен случай на изчезнал младеж, който го намериха половин година след това обесен в изоставен обор.
14
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дано да е жив.
13
0
 
7
 
! Отговори
Да допълня... преди 2 месеца
До Много странна работа 7 И аз това си мисля.Здрав , прав и пиян.Всичко е възможно , но едва ли е жив.
12
4
 
4
 
! Отговори
Мъка преди 2 месеца
Бог да прости Емил и убиеца му да получи до живот.
11
18
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 месеца
АКО МОЕТО ДЕТЕ ИЗЧЕЗНЕ ОЩЕ НА ВТОРИЯ ДЕН ЩЕ ОБЯВЯ НАГРАДА ОТ 2000 ЛЕВА ЗА ИНФОРМАЦИЯ КЪДЕ Е! А СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ НАГРАДАТА ЩЕ НАРАСНЕ ОЩЕ! ТЕЗИ СИ МЪЛЧАХА 2 МЕСЕЦА! КЪСНО Е ВЕЧЕ! НЯМА КАК ДА СЕ ВЯРВА, ЧЕ НАГРАДАТА Е ИСТИНСКА!