Адвокатът на момчето от унизителния клип: Състоянието му няма как да е добро

Гледанията на видеото минават милион
7 апр 2023 09:45, Нели Христова
49
Адвокатът на момчето от унизителния клип:  Състоянието му няма как да е добро
Снимка: NOVA

Адвокатът на семейството на момчето, заснето в унизителния клип с Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката, посочи, че на младежа е оказано психологическо насилие. Димитър Киров коментира, че в момента момчето е потиснато.

"Гледанията на клипа вече минават милион - състоянието му няма как да е добро. Както неговото, така и на семейството му. Младежът е в състояние, че реално няма психическата възможност да откаже на подобен натиск", добави той.

По думите на Киров замесените в клипа са били напълно наясно какво извършват. "Това е чисто психологическо насилие, което му е оказано. Нямал е възможност и сила да откаже", смята адвокатът. Той ще настоява за възможно най-тежкото наказание за замесените.

На този фон и прокуратурата ще поиска днес съдът да наложи най-тежката мярка "задържане под стража" на Емили Тротинетката, Чеченеца и Тошо Куката. Срещу тримата в четвъртък беше повдигнато обвинение за хулиганство, предаде NOVA.

Вече стана ясно, че Петко Караилиев - Чеченеца има условна присъда от 2017 година. Изпитателният ѝ срок е изтекъл през 2021 г. и към момента той се води реабилитиран. Тодор Чалъков - Тошо Куката има седем присъди като непълнолетен и заради това не е лежал в затвора.

Към момента районният прокурор на Пловдив Петър Петров подчерта, че събраните доказателства не установяват принуда или заплаха спрямо момчето, участващо в унизителния клип. Обвиняемите са заплашени от затвор до пет години.

След случилото се органите на реда не са получавали нови сигнали срещу Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
5
 
! Отговори
Съвестен гражданин преди 1 година
Само да кажа... Поведението на Емили няма нищо общо с ориентацията и. Спрете да го намесвате като фактор. Няма извинение за постъпката. Колкото повече пишете хомофобски коментари, толкова повече я оправдавате. Не всички са такива до колкото съм запозната в ЛГБТ обществото ги е срам от нея...
41
0
 
9
 
! Отговори
Шопа преди 1 година
И какво от това , тия тримата шопари сега ще ги глобят , най-много някоя условна да отнесат .Тротинетката ако я вкарат в затвора услуга ще и направят , ч*пове за нея бол . Относно момчето ,което е било вързано... от написаното разбрах ,че това е човек ,които явно няма нормала представа за случващото се с и около него . Защо тогава е пуснат да обикаля сам ? И не проблема не е точно конкретно в 4-мата участника в тази грозна гледка , проблема драги ми сънародници е в самите нас . Не сме хора вече!
40
3
 
7
 
! Отговори
Слава на Русия-Путин преди 1 година
С този Американски, демократичен джендърски модел толкова, обществото ни пропада,защото така ни казаха от ЕС и САЩ, защото така е модерно.Птост народ слаба държава!
39
14
 
0
 
! Отговори
Ами защо е сам? преди 1 година
Съгласна съм с коментар 26. Той е пълнолетен мъж, на 20 години. Това, че има психическо заболяване заради което не разбира какво се случва около него означава, че не може ей така да се шляе сам по улиците. Псевдоинфлуенсърите са едни ***, но и това момченце си е просто един куку дето си се разхожда ей така без придружител.
38
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз ако бях на върха на управлението в България, щях да дам награда на момчетата. Много ясно и красноречиво са показали, че няма средства за противодействие срещу гаврата с момчета. ИК не обхваща тези случаи.
37
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проблемът не са само тримата *** които са го извършили, проблема са и останалите 1 милион многоумници които са го гледали. Защото заради тях ще продължават да правят такива клипове.
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъй става, когато в текущата цивилизацийка, толерастията стане тойлерастко дело на всеки, по лозунгите на сороспетиниците. Скоро и педофилията ще ни натрапят, *** е нормална и двскриминираме педофилите. Благодарим ви ЕС и Евроатлантически тойлерасти и амин.
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С този провокационен акт се проверява докъде се е надигната парата от джезвето и дали е назряло времето за насочването на парата в нужното направление. Предполагам ще има още такива проверки.
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Емили при ефективна присъда къде ще спинка? В софийския или сливенския. Че един приятел питаше от софийския...
33
2
 
9
 
! Отговори
Хм преди 1 година
А защо въпросното момче е оставено без надзор, след като е с проблемно психическо състояние? Интернет "звездите" си ги знаем. Впрочем, по гей-парадите и по-лоши неща стават, ама няма реакция, ония са привилегировани...
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Русия - Хич нямаше и да разберем какво им се случва, само можеше след време да забележим отсъствието им. Ама, след тукашната слободия вече ще взема да си мисля, че така и трябва. Щото мярка нямат. И тия, дето ги защитават и нападат момчето, отчитайте, че е с дефицити това момче. То, всъщност не се знае неговите или на другите трима са по-големи дефицитите.
31
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Събирам залози: ще получат ефективни присъди +, няма да получат ефективни присъди -
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За тротинетката е ясно че е сбъркано същество,но и другите не му отстъпват,всички са със специални потребности,редно е да ги затворят в лудница и да ги лекуват!
29
3
 
2
 
! Отговори
ЛГТиБ преди 1 година
До 33 не са и бавай с третия пол че третия хол шта та и бе
28
12
 
1
 
! Отговори
Куката внукаНБай Тош преди 1 година
Айде стига драматизирайте а у т и с т и н и е д н и
27
9
 
3
 
! Отговори
До 29 преди 1 година
Какво обидно съдържание бе? Ако не е бил принуден какво те обижда това, че травестит води младеж на каишка.
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СЕГА ИСКАМ В ТИК РТОК КЛИП КАК ОПРАВЯТ В ЗАТВОРА ЧИЧЕНЕЦА, ТРАВРЕСА И КУКАТА!
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Клипът още ли не е свален?!? Или хората само си го гледат без да докладват за обидно съдържание?
24
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На колко години е така нареченото момче? Щото ако си над 18 си мъж в България и отговаряш сам за тъпотиите, които правиш. Колкото до принудата явно не е бит, щото тва щеше да е първото, за което да се хванат. Той психологически не можел да им откаже. Смях! Колкото до болестта, то и другите изглеждат слабоумни. Не знам това не ги ли оневинява.
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След случилото се органите на реда не са получавали нови сигнали срещу Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката. - писателят сигурно има предвид, че никой в ареста не се е оплакал от тях? Хаха, неадекватни писатели в Днес БГ