Лена Бориславова: Не сме съгласували с никое посолство предложения за службите

Тя отговори на обвиненията на Радостин Василев
26 май 2023 16:20, Стела Стоянова
269
Лена Бориславова: Не сме съгласували с никое посолство предложения за службите
Снимка БГНЕС

"Не сме съгласували с никое посолство предложения за нито една от службите до този момент, но при крайните назначения и като част от законовите процедури, се информират партньорските служби в рамките на задълженията ни като членове на Европейския съюз и НАТО, и за да могат да имат достъп до информация".

Това написа във Фейсбук Лена Бориславова от "Продължаваме промяната" по повод разпространения от депутата Радостин Василев запис от национален съвет на ПП, проведен онлайн на 21 май.

Още по темата
"Националната сигурност е българска отговорност и важна част от българския суверенитет. Никоя друга държава не може да ни влияе какъв избор ще направим при бъдещите реформи.

Открито заявяваме, че за всеки кандидат, който ще предложим за бъдещи назначения в службите, ще държим да има чисто минало, да не е бил част от престъпна група в България и Европа, както и че не е бил агент на вражеска държава или на държавна сигурност", пише Бориславова.

Тя е категорична, че ПП няма да допуснат никой да повлияе на силното им желание за реформа на службите и за съставяне на редовно правителство, което да освободи ръководството на българските служби от дългогодишни зависимости.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
0
 
21
 
! Отговори
Аз преди 10 месеца
Ленче, ***! Убава си на снимка, щото мълчиш! Не думай глупости, ***! Фанаха ви по бели *** /с кафяво отзад/. Замълчете! Ся, ти викаш - не сме, Киро вика - сме! Е, прос да си ш са сетиш, че единия лъже! Па и не са прай на мъж да го вардиш тоа. Не го ли видиш къф е! Утре ш са врътне и теб ш та прееее... прецака! Тийк изи!
193
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Добре, не сте ги съгласували, а сте ги синхронизирали, чува се ясно 1 час и 8 минути след началото на записа.
192
1
 
29
 
! Отговори
кака Зорка преди 10 месеца
Кирчо с баджанака си траят защото са виновни,а тази повлекана от Обеля, която стана милионерка за шест месеца . . .пак си е отворила плювалника !
191
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тая какво е казала все е било лъжа ,пък и я хващат горката многоне зле.
190
30
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Лена Бориславова е брилянтен политик. И затова русофилите толкова я мразят
189
2
 
15
 
! Отговори
Бачо Киро преди 10 месеца
До 204Каква Москва те гони...Лена си каза че записите са истински и ги е направил Василев на лаптопа си.
188
25
 
1
 
! Отговори
Успех на Промяната преди 10 месеца
Не се вързвайте на Руски хибридки!! Българите сме с Вас за стабилно Евроатлантическо правителство и не вярваме на записи от Москва!! Работете здраво!
187
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е какво толкова - човек не може ли да поиска приятелски съвет от по-компетентни? Това не е намеса във вътрешната политика на Бг! Ние сме суверена държава и нас могат да ни управляват само САЩ, НАТО И ЕС! Другите отдавна са ни преценили като скрап и не се занимават с нас, но щатите виждат още потенциал за изстискване и ни помагат! Що пък да не се оправим - Шенген, евраки,а? Не е ли готино???
186
3
 
21
 
! Отговори
Ахмак преди 10 месеца
Кирчо ще докара Копейкин на власт
185
0
 
22
 
! Отговори
Кирчо Лъжеца преди 10 месеца
Както обещах.....никакви задкулисни зделки.
184
1
 
20
 
! Отговори
Радев преди 10 месеца
Казах ви.Шарлатани.
183
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вече вярвам само на записи и задкулисни изказвания. Официалните е ясно, че са нагласени. Видя се всички що за стока сте и с каква наглост още се появявате по медиите. Качвайте се на самолета за Скопие и дим да ви нямя
182
3
 
21
 
! Отговори
и сега К,О...? преди 10 месеца
Само БАДЖАНАКА не се изходил по въпроса...Мирооо...мъцни нЯщо бре...
181
2
 
23
 
! Отговори
Баце към Ленка преди 10 месеца
Аматьорка...бегай да се доизучиш на ОКОЛОВРЪСТНОТО ...!
180
1
 
11
 
! Отговори
мдааа...Лена е: преди 10 месеца
Готова да информира партньорските служби с ПАРАПЕТЪТ СИ в рамките на задълженията ни като членове на Европейския съюз и НАТО...пусти мераци....
179
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хахах, копейковци ги пратиха под другата новина - да бранят Пригожин, и изведнъж изчезнаха от тая! Как веднага си личи че са платени - както бълваха по 30 коментара в минута, и си слагаха по 17 плюса за няколко секунди, така изведнъж изчезнаха! ХАХАХАХА
178
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ленче, жено, кротни се бе. Малкия Парапетко вече рита, иска тати да е премиер.
177
3
 
16
 
! Отговори
Като засука мустаци преди 10 месеца
Тя е категорична, че ПП няма да допуснат никой да повлияе на силното им желание за реформа на службите и за съставяне на редовно правителство, което да освободи ръководството на българските служби от дългогодишни зависимости.Олелеее...и таяПикла с оскубан Парапет започна да ни дава акъл за НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ...
176
2
 
11
 
! Отговори
Kreti преди 10 месеца
Да поне ви направиха за смях с киртака. Детето от кой ще бъде , трябвше в задния двор и в устата повече. Космата катеричке!
175
2
 
2
 
! Отговори
Край преди 10 месеца
Павото и правораздаването са нещо изключително сложно за тази семпла главица. Българите нямаме капаците да устроим държава.