Какво мислят US дипломати за световните лидери

Откровени оценки от вътрешната поща, публикувани в Wikileaks
29 ное 2010 15:15,
52

Американските дипломати сложили на френския президент Никола Саркози етикета „император без дрехи“ с „обидчив и авторитарен личен стил“. Снимка: БГНЕС


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
3
 
! Отговори
Mango преди 13 години
Не знам защо,но този мургавец Обама, с държанието си, все повече ми прилича на пеперудката лейди Гага!Да не говорим за *** на Клинтън!
41
0
 
3
 
! Отговори
Уорлик, я кажи преди 13 години
А Уорлик как нарича Тиквата и Гуменката - това ми е интересно; или не е измислил по-интересни имена. А ние трябва да измислим прякор на Уорлик!На всяко гърне - Уорлик!
40
1
 
6
 
! Отговори
9585 преди 13 години
Алфа е водача при вълците и кучетата. А Обама е ***, който се върти по посоката, в която го завъртят Ротшилд, Варбург, Рокфелер и пр.
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А Бат Бойко как са му викали?Бай ***, Тиквата? Щото Батман и алфа дог е Путин :-)
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хамериканските *** са способни на всичко!
37
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Savsem to4no napisano no pona4alo politikata e mrasotiq nito hjaresvam amerekanci nito rusnaci vsi4ki se borqt da vladeqt sveta uneq iran i misiolmanite i te si go mislqt vsi4ko e za pari nqma moral ima gestokost i umraza v toq svqt .politikata e mrasna rabota vsi4ko e za pari i blaga a 4estnost dobrota nqma nikade po sveta i da ima e na iz4erpvane=
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
na USA ne im haresva Berluskoni SHOT NE IM IGRAE PO SVIRKATA
35
0
 
6
 
! Отговори
слънце преди 13 години
А какво мислят световните лидери за американските дипломати / еми почти същото/ - нали всички са маскари
34
0
 
1
 
! Отговори
Чайника преди 13 години
До 43:Явно не сте ме разбрали! Исках да кажа че в едно писмо от примерно 2004 година Путин ще се води президент но ако е с дата от миналата година(примерно) той вече е БИВШ президент! Защото всички плюха по адрес на днес.бг що са писали че Путин е президент! Просто хората са превели (ако не са цитирали) старо писмо което преди години е било актуално!
33
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е по тази логика преди две седмици откриха адреса на някакъв холандец участвал на страната на хитрелистите във втората световна война убил 31 евреи ( не че го одобрявам)и искат екстрадацията му за да лежи в затвора, но това не означава че втората световна продължава или че този холандец продължава да обива. И защо едни секретни документи да не представляват актуална информация, сменили са се дипломатите, политиката, що ли??
32
0
 
1
 
! Отговори
Чайника преди 13 години
До 40:Тоя пост беше в отговор на това че всички плюят редакцията на днес.бг защо Путин продължават да го водят като президент! Така че приемам твоя отговор като подкрепа и напълно съм съгласен с теб! Дано да не го осъдят човека че се чу че нещо са го погнали
31
2
 
1
 
! Отговори
Чайника преди 13 години
До 35:Според теб няма никакво значетние така ли? Този сайт побликува документи които са СЕКРЕТНИ (уж)! Преди седмица изкараха документ от войната във Виетнам но това не означава че САЩ продължават да водят военни действия там! Целия сайт се крепи на факта на публикуване на секретни документи а не на актуална информация! Само по себе си публикуването на подобни документи говори че има "теч на информация"
30
0
 
2
 
! Отговори
exp преди 13 години
Като се има предвид, че всяко наново публикувано писмо е старо ти какво точно очакваш, директно следене на посолствата ли ? Няма значение, че са стари чети чети да видиш колко интересни неща от кухнята, а сега са пуснати само 252 документа от стотина хиляди :) Много ми е интересно какво ще извадят от шапката за България :)
29
10
 
2
 
! Отговори
адс преди 13 години
Браво на американците. Ако не бяха те още щяхте да викате по площадите БКП, БКП, БКП.....
28
0
 
0
 
! Отговори
exp преди 13 години
cablegate.wikileaks.org/origin/35_0.html - посолство в анкара, анализи на посланника там - особено тези с клеймото сикрет са интересни
27
1
 
4
 
! Отговори
хамелеон преди 13 години
Тъкмо се опасявах, че няма да се сетиш за мен... Браво!!! Но признай си, че бот Бойко е оригинален политик, даже уникален... и симпатяга... Говори на народен език, да го разбират от 9 до 99 годишните...(:)))))
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е й...........Стара поща явно показва обаче тенденции.
25
1
 
2
 
! Отговори
Чайника преди 13 години
Всички почнахте да плюете екипа на днес.бг без да се замислите че може да става дума за страи писма! Съмнявам се че от този сайт четат сутрешната поща на дипломацията на САЩ. Просто има публикувани по-стари писма! Все пак Путин беше президент 2 мандата!
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дай повече инфо за публикацията която обсъждаш де.
23
0
 
2
 
! Отговори
papo преди 13 години
Mnogo obektivni ocenki za vseki edin ot tiq psevdo lideri! Loshoto e 4e izleznaha na qve oba4e.