Денят в снимки

Паметникът на Съветската армия и Шарапова, каквито не сте ги виждали
Обновена: 18 юни 2011 09:40 | 17 юни 2011 18:10,
92

Ройтерс разпространи тази снимка на Паметника на Съветската армия в София, изрисуван така, че войниците са се превърнали в герои от поп културата. За сравнение – снимката долу, датираща от февруари 2010 г. Снимка: Reuters

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: Денят в снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
7
 
17
 
! Отговори
Жмуда преди 12 години
Айде, аудиторията на в-к "Дума" побесня. Спокойно, дядовци, вземете си един червен валериан със сърп и чук и ще ви мине. :))))))
60
20
 
8
 
! Отговори
смърт на САЩ и НАТО преди 12 години
Този мръсен долен ***,американско-еврейска к**ва,който е осквернил паметника на Великата Червена армия Оавободителка,трябва немедленно да бъде издирен,заловен и разстрелян!!!Смърт на Фашизма!!!Свобода на народа!!!
59
2
 
21
 
! Отговори
НОСКО преди 12 години
ХУДОЖНИКА ДА СЕ ПРЕНЕСЕ НОЩЕСКА НА БРАТСКАТА МОГИЛА - ЧАКА ГО МНОГО РАБОТА. Осигурянам сандвичи и напитки на корем !
58
6
 
19
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 12 години
"BIG AL"]С този паметник , крепостните, съветските слуги ,искаха да УВЕКОВЕЧАТ едновременно и себе , и империята на злото :)Е , досега успяваха : Най- високият паметник в София !!??При нито един загинал руснак , при окупационна армия и държава , обявила ни война , при чужда сила - поставила ни една червена банда на власт и лишила ни от ПРАВОТО на избор , поставила ни в положение да догонваме СРИНАТА от войната Европа , извадила ни от нормалните европейски страни, съсипала две поколения българи , ...Та, този паметник , това и заслужава..Ирония и подигравка , за всичко антибългарско , което ни донесоха пълчищата на Сталин ..И иронията е начин на борба с миналите години на безвремието ..Няма значение , дори , дали е много успешна или не ..Важно е да се борим за запазване на свободата си , демокрацията и изграждане на НОВА България.. ..[/quote]
57
14
 
13
 
! Отговори
култът към мъртвите преди 12 години
Перверзията на тази "акция" се състои в това, че неизвестния *** се е изгаврил с паметник на мъртви хора, които не могат да се защитят. Все едно на гробищата да нарушиш покоя на мъртвите. И в най-дивашките култури, култът към мъртвите е неприкосновен. Изглежда, че някои *** у нас са на друго мнение.
56
10
 
8
 
! Отговори
варвари преди 12 години
Отново ни показаха по вечерните новини на немските и на руските телевизии във връзка с обругаването на паметника и, коректно, ни нарекоха варвари!
55
3
 
5
 
! Отговори
Do 42 преди 12 години
И какво общо има народа пък с това? Имената се дават и сменят от правителството. Никой не ни е питал Мусолини ли да се казва даден булевард,или Сталин. Пък и на повечето хора им е все тая ако ще и Обама да го кръстят,други неща са по важни.
54
7
 
5
 
! Отговори
Иван Проданов преди 12 години
До Щурец & Мравец По скоро ти си за гей парада фашистка утрепко.
53
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Паметника е станал страхотно и доста оригинално. А ти Димитър (56) само това ли ти е българската гордост,купчина камъни и метал възхваляващи отдавна изчезналата Червена армия? Смешна работа.
52
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От утре всички комунистически паметници изрисувани така! Че немога да ги гледам!
51
17
 
13
 
! Отговори
Димитър преди 12 години
След тази "гениална" творба на този "гениален" артист вече наистина се срамувам че съм българин. Повече нямам какво да добавя.
50
2
 
14
 
! Отговори
Ramstein преди 12 години
We're all living in America, America, America...
49
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вкусовете, идеите, ценностите се променят. Затова са и паметниците - за да ни напомнят какво е било. Не и при нас. Всеки си мисли, че от него започва света, че като разруши всичко старо, ще промени настоящето си. А това си е вандализъм, както и да го гледате.
48
9
 
20
 
! Отговори
88 преди 12 години
Тръна 32, значи Червената армия на СССР те е освободила от ТУРСКО? или германците сиобрязват ***? нещо не те разбрах.... само да те светна - от турско те освободи армията на Царска Русия. после Червената армия изби и царя, и армията-освободителка. може ли гнилото ти мозъче да осмиси това?
47
6
 
21
 
! Отговори
Доньо преди 12 години
Еваларка на българския Банкси :)))Очакваме нови творби.
46
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лично аз се заемам със случая и ще се боря с колеги полицаи и колеги адвокати за разрешаването на хулиганската проява! Това действие няма да остане ненаказано! По думите на колега, може да го направим до 2 години затвор за всеки от извършителите!
45
6
 
11
 
! Отговори
Иван Проданов преди 12 години
Ха ха ха ха ха ха .Ти знаеш ли какво значи окупационна армия?Май промитото ти фашистко мозъче което даже не е служило в армията приказва колкото да не заспи.
44
16
 
17
 
! Отговори
Историк преди 12 години
Само *** би осквернил паметник,без значение какъв е този паметник.
43
1
 
8
 
! Отговори
xaxa преди 12 години
tas na dolnata snimka kade iska da brakne
42
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
новите окупатори... доста оригинално "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free."