Денят в снимки

Паметникът на Съветската армия и Шарапова, каквито не сте ги виждали
Обновена: 18 юни 2011 09:40 | 17 юни 2011 18:10,
92

Газова бутилка избухна в жилищна сграда в гр. Нетания, Израел. Убити са 4-ма души, а десетки са ранени, някои от които в критично състояние. Експлозията почти срути сградата. Снимка: Reuters

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: Денят в снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
2
 
! Отговори
Кольо преди 12 години
Бате, мислите ти са доста разцентровани. Ще се опитам малко да ти ги подредя. Първо - маца се паметника на Съветската армия, защото е лесно на умряло куче нож да вадиш. А днешния българин е страхлив, това се потвърждава и от факта, че "гениалният" бояджия се крие като бълха у ***. Второ - ако някой бил протестирал и срещу слугинажа ни към американците, да иде да оплеска паметника на "геройски загиналите" американски пилоти пред американското посолство (наистина ще го опандизят на момента)
80
0
 
4
 
! Отговори
Гостъ преди 12 години
... в България останаха вече само *** и почваме да виждаме последиците им !
79
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Даже цар Борис не е посмял да ни скара с руснаците. А някой сега се опитва да направи точно това. *** американофили , ония си бършат *** с вас, а вие ги зяпате като господ.
78
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***. Щял сега да има заводи на мерцедес пък се мисли за патриот. Кво им пука на Мерцедес за тебе бе овчар недоразвит. Мерцедес им пука единствено за тях си. Както и на всички останали. Много сте сбъркани. Всеки се кланя на някой я от запад я от изток и вече е цъфнал и вързал. Роби.
77
5
 
6
 
! Отговори
jojo преди 12 години
Браво на художника! Малоумната комунистическа *** да го духа! Крайно време е червеният *** да се измете към сибирските полета заедно с паметника им!
76
1
 
6
 
! Отговори
Ани преди 12 години
АЗ съм против премахването на паметника на съветската армия.Това е нашето минало -хубаво или лошо триабва да се запази.Вижте Унгария как постъпи-запази и превърна своите паметници в място за отдих и размисъл.Полша ,Словакия ,Чехия също.И се грижат за тях. Защото това е тяхното минало ,а без минало няма бъдеще.А ние нали сме най-умните,каквото ни падне го рушим с кеф и се мислим за ГОЛЯМАТА работа!!!!!!!!
75
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора, ако не сте се светнали още, творбата е метафора на слугинажа на политическата ни класа преди към руснаци и сега към американци... ГЕНИАЛНО !
74
4
 
6
 
! Отговори
Оги до 11 МШ преди 12 години
Е..ем ти освобождението.Да ни беше нагазил Фюрера вместо тоя *** грузинец.Сега тук щеше да има заводи на БМВ и МЕРЦЕДЕС, магистралите щяха да са построени много, много отдавана, туризма щеше да цъфти, бизнеса щеше да цъфти, щеше да има ред и закони, както и работа за всички.......ама на кусмет руснаците ни освободиха от тия благини.
73
6
 
13
 
! Отговори
Andy W. преди 12 години
Това според мен е най-добрата творба на съвременното изкуство правена някога у нас. Свалям шапка на автора.
72
6
 
11
 
! Отговори
Def преди 12 години
Да не се заблуждаваме, това си е чист вандализъм. А тия със спрейовете е крайно време да бъдат озаптени. Не може на току що реновирана сграда за която са хвърлени хиляди левове някой смъркалник да надраска някоя тъпня. Или пък както в случая да посегне на паметник.
71
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
след протеста от българска страна по повод клозета символ на българия, имаше бърза реакция и беше отстранен, какъв е проблема да се почисти паметника и на креативните творци да се потърси отговорнист, ако толкова се харесва да постоят копие в западния парк нали е западен
70
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дори и самите ,,комунисти, ,са се изкефили тайно.Супер.
69
9
 
5
 
! Отговори
Нико преди 12 години
Смърт на хазарската секта наречена комунизъм и на българските *** които я защитават!!! Да падат в трапа!!
68
13
 
17
 
! Отговори
до 68 преди 12 години
БАХУРА ЛАПАЙ НЕ ШУНКА ФАШИСТКИ ***...ТОВА КОЕТО СИ СПОМНЯШ Е ОТ ВЕЛИКАТА ВИ ДЕМОКРАЦИЯ НЕ Е ОТ КОМУНИЗМА ***...ЖАЛКО ЗА РУСКИТЕ ВОЙНИ НА КОИТО КОСТИТЕ ИМ ГНИЯТ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ СЕГА ЩЯХТЕ ДА ЛАЕТЕ НА ТУРСКИ ,АКО НЕ БЕШЕ РУСИЯ,***...
67
8
 
12
 
! Отговори
смърт на САЩ и НАТО преди 12 години
на всички американски и еврейски ***ви мога да кажа само....Да ви **а п***ата майна,мръсни фашистки п****асти!!!
66
12
 
31
 
! Отговори
comunist преди 12 години
Просто онемях, нямам думи да опиша как се почуствах като видях това "творение". Няма значение чий е паметникът, това е подигравка с милионите руски войни, загинали по фронтовете, с тези които изгоряха в концлагерите и милионите осакатени. Да,в Будапеща живеят културни хора за разлика от нас. В Берлин в Трептов парк на паметника на неизвестния руски войник, държащ на ръката си немско дете и стъпил върху свастиката НЯМА И ДРАСКОТИНА, не се учудвайте немците са цвета на Европа, пък ние тоалетната.
65
2
 
7
 
! Отговори
БРАВО 68 преди 12 години
Не е обида а медицинска диагноза-***,ембицил,***!Ха сега си хапни от правилната оводнена евроатлантическа шунка,затвори очи пък отговори ама то тогава въобще пари имало ли е?Диагнозата,но хапчета и отвъд океанът няма...Ооо...шунка в крак с времето
64
5
 
9
 
! Отговори
comunist преди 12 години
Pylna degradacia! Jalko che imenno bylgari s takava goliama istoria za razlika ot amerikancite mogat da napraviat takyv pozor!Momcheta i momicheta, Ima pametnik na Lenin v Istoricheskia muzei v Berlin, 30-40 metra visok, ogromen shte smeete li i tam da go izdraskate?
63
5
 
13
 
! Отговори
хрехрер преди 12 години
почитайте миналото, деца, 45 години комунистическо **анина Гуньо селския дадеш ли му избор - една пръчка салам или свобода, винаги избира салама. "Свободата означава отговорност. Ето защо мнозина се боят от нея" (Дж.Б.Шоу)
62
5
 
10
 
! Отговори
до 67 преди 12 години
абе бокл-к такъв какво избра последните 22 години бе. Какво те затъркаха хората че даваха газ и бензин без пари ли, че осигуряваха пазар за нашите стоки ли, и от земеделска се превърнахме в индустриална държава, че ни помогнаха да си построим държавата ли, всички държавни сгради и активи,пътища,ж.п. линии,площади са от времето на социализма.А сега Бойко и Цветелина сигурно градят новата България, нали?Почитайте миналото и тези които са живели преди Вас.Не се показвайте колко сте прости!!!